Schaamstreek ontharen

Vroeger werd er weinig aandacht besteed aan het ontharen van de schaamstreek. Uit praktische, hygiënische en vooral esthetische redenen kiezen steeds meer mannen en vrouwen voor het verwijderen van haren in intieme zones. Het scheren van de schaamstreek kan leiden tot irritaties van de huid, omdat de stoppels in de overliggende huid vaak prikken en de huid hier vaak extra gevoelig is.

U kunt uw schaamstreek nu definitief en pijnloos laten verwijderen met onze geavanceerde laserontharingsmethode. Hierdoor bent u verzekerd van:

  • Comfortabele en discrete behandeling
  • Permanent resultaat
  • Meest geavanceerde technologie en ervaren huidtherapeuten
  • Gratis intakegesprek

Bij ons kunt u een keuze maken uit diverse behandelingen voor het permanent verwijderen van haar in uw schaamstreek.

  • Schaamstreek ontharen: gehele schaamstreek voor mannen
  • Bikinilijn klein: alleen de bikinilijn (liezen) voor vrouwen
  • Bikinilijn groot: de gehele bikinilijn en schaamstreek voor vrouwen
  • Bilnaad of billen ontharen voor zowel mannen als vrouwen

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om uzelf letterlijk bloot te geven, maar onze huidtherapeuten helpen u graag over deze spanning heen. Tijdens een gratis intakegesprek krijgt u de gelegenheid om al uw vragen te stellen en een proefpulse te ervaren. Dit intakegesprek kunt u aanvragen via onze website. Lees ook alvast de veelgestelde vragen over onze behandelingen.

Schaamstreek definitief ontharen

Laserontharing voor de schaamstreek is volstrekt pijnloos en u hoeft niet meer te scheren of harsen. Bepaalde delen van de schaamstreek zijn zelf erg lastig te ontharen, maar gelukkig kunnen wij ook die pijnloos en definitief ontharen. Zeg vaarwel tegen ingegroeide haren, rode bultjes of andere ongemakken in de schaamstreek en start nu met laserontharing.

Het geavanceerde LightSheer DUET diode lasersysteem is geschikt voor alle huidtypen, van heel licht (huidtype I) tot heel donker (huidtype VI).

Permanent schaamstreek ontharen

Solution Clinic beschikt over het LightSheer DUET diode lasersysteem, de nieuwste en veiligste methode voor verwijdering van overtollige haargroei op een comfortabele manier. Dit is een cosmetische behandeling die het haar permanent verwijdert.

Het gebruik van deze laser  ter behandeling van grotere oppervlakten, reduceert de behandeltijd tot 75% ten opzichte van andere ontharingsapparatuur.

Huidvriendelijke werking van onze lasermethode

De geavanceerde LightSheer Diodelasers die wij gebruiken zijn geschikt voor alle huidtypen, van heel licht (huidtype I) tot heel donker (huidtype VI). De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De krachtige lichtbundel die de kop slechts een fractie van een seconde uitzendt, wordt daarbij omgezet in warmte.

De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt zowel gelijk voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Juist dit maakt onze lasermethode vrijwel pijnloos.

Omdat blonde, grijze en rossige haren geen pigment hebben, kunnen deze helaas niet behandeld worden met de laser. Wij kunnen deze wel behandelen door middel van elektrisch ontharen. Kijk voor meer informatie over deze behandelingen op onze website.

De beste behandeling voor een goede prijs

pinautomaat naast bloemetje

Wij zijn overtuigd van onze aantrekkelijke prijsstelling die van toepassing is op uw specifieke situatie. Wilt u graag meerdere gebieden laten behandelen? Informeer dan naar onze aantrekkelijke pakketprijzen.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw type huid en haarconcentratie, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet.

Ook laten wij u dan graag onze comfortabele behandelruimtes zien. U kunt altijd een afspraak maken voor uw behandelingen met onze huidspecialiste op een moment dat het u schikt.

Andere populaire behandelingen

Maak een afspraak