O.a. te zien bij:

Laserkliniek Bussum

Bent u op zoek naar een laserkliniek in Bussum? Kom dan eens langs bij Solution Clinic. Wij zijn dé specialist in laser ontharen en huidverbetering in Bussum. Wij werken uitsluitend met ervaren huidtherapeuten en behandelen meer dan 8000 mannen en vrouwen. Plan gemakkelijk een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten.

Gratis intake gesprek

Wilt u een gratis intake gesprek plannen bij onze laserkliniek in Bussum? Of heeft u een vraag over een behandeling of over onze kliniek? Vul dan onderstaand formulier in met uw gegevens. We nemen snel contact met je op! 


  Definitief ontharen Bussum

  Bij onze laserkliniek in Bussum voeren wij de meest effectieve en veilige laser huid- en ontharingsbehandelingen. Onze huidtherapeuten werken middels een nieuwe en veilige methode voor het definitief verwijderen van uw overtollige haargroei. Dit doen we met het LightSheer DUET diode lasersysteem. Dit lasersysteem is effectiever in vergelijking tot andere ontharingsapparatuur, waardoor uw behandelperiode uit minder behandelingen bestaat.

  Plan via bovenstaand formulier een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten in Bussum. Tijdens dat gesprek vertellen we je meer of cosmetische permanente ontharing via lasertherapie. 

  Huidtherapie Bussum

  We passen lasertherapie niet alleen toe bij definitieve ontharing. Ook huidproblemen kunnen worden behandeld met lasertherapie. Solution Clinic is gespecialiseerd in alle huidproblemen die verholpen kunnen worden met lasertherapie. Voorbeelden van deze huidproblemen zijn het verwijderen van pigmentvlekken, littekentherapie, acne therapie, et cetera.

  Wij maken gebruik van de M22 Lumenis. Dit is het meest geavanceerde en uitgebreide platform voor laserbehandelingen. Behandelingen met dit apparaat zijn zeer effectief en vaak tijdbesparend. Er zijn minder behandelingen nodig voor het behalen van het gewenste resultaat. Na enkele behandelingen zie je direct uw acne of pigment afnemen. Het apparaat bevat een ingebouwde koeling, waardoor u de behandeling comfortabeler en aangenamer doorloopt. Tevens is de behandeling veilig en is de kans op huidschade zeer klein. Tijdens een intake gesprek vertellen we u graag meer over de behandeling en uw persoonlijke behandelplan.

  Vraag middels bovenstaand formulier een gratis intake gesprek aan.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
  Review
  Jara uit Amstelveen

  Hele fijne behandeling en hele goede zorg 😉

  09-05-2021
  Review
  Pasquale uit Amsterdam

  Always friendly service and very happy with the treatment!

  25-04-2021
  Review
  Denise uit Assendelft

  Sinds vorige maand ben ik in behandeling bij de Solution Clinic. Ik heb al ruim 7 jaar last van roodheid in mijn gezicht, wat de afgelopen jaren verergerde. Ik ben hiervoor al bij verschillende artsen en specialisten geweest. Echter niets hielp. Bij de eerste afspraak werd er een huidscan gemaakt en was de roodheid duidelijk zichtbaar. Gezichtsreinigers, dag en nachtcrème, serum en maskers werd als behandeling aangeraden. Dit werd speciaal gericht op mijn type huid. Na 4 weken was de roodheid al veel afgenomen, dit was ook te zien aan de huidscan die bij deze afspraak werd gemaakt. Tatiana heeft mij heel erg geholpen. Zij is vriendelijk, luistert goed naar wat je problemen zijn en zoekt naar de beste oplossing voor jou als klant. Ik kan iedereen aanraden om bij de Solution Clinic langs te gaan voor problemen met je huid.

  08-04-2021
  Review
  Janet uit Drachten

  Vorige week een laserbehandeling gehad voor mijn couperose door huidtherapeute Mariska. Superfijn! Van te voren heeft ze mij alles heel duidelijk uitgelegd en mij op mijn gemak gesteld. Ze werkte uiterst deskundig en legde steeds goed uit wat ze ging doen. Het resultaat was prachtig! Alle zichtbare bloedvaatjes in mijn gezicht zijn weg! Ik ben er heel blij mee! Dankjewel!

  23-03-2021
  Review
  Wilfred uit Utrecht

  Het bezoek aan Solution Clinic heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij de huidtherapeut en waardeer haar oprechte intentie om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik kom hier zeker vaker!

  17-03-2021
  Review
  Ans uit Bussum

  Na ruim 30 jaar geharst te zijn ben ik nu overstag gegaan om te laser ontharen. Ik ben nu twee keer bij locatie Bussum geweest. Het is een professionele kliniek met een zeer prettige en hygiënische uitstraling. Ik ben geholpen door Lotte en zij behandelt professioneel en in alle rust. Alles wordt goed uitgelegd. Had ik dit maar eerder gedaan….. Heel erg blij mee, chapeau!

  14-03-2021
  Review
  Connie uit Drachten

  Wat een prettige ontvangst van de huidtherapeut bij Solution Clinic. Na een lekker kopje koffie, klaar voor de behandeling met de IPL laser. Erg fijn hoe de huidtherapeut alles zeer vriendelijk en duidelijk uitlegde. Tijdens de behandeling een prettig gesprekje gehad met de huidtherapeut, voor ik het wist was de behandeling al klaar. Ben zeer benieuwd naar het resultaat, mijn huid heeft nu tijd nodig om te herstellen. Kom hier zeker nog eens terug.

  13-03-2021
  Review
  Marione uit Zwaanshoek

  Ivanka, super bedankt voor de goede zorgen en perfecte behandeling. 😉

  21-02-2021
  Review
  Emrana uit Amsterdam

  Hele mooie en rustgevende kliniek. Personeel is heel erg aardig. Ik word altijd door dezelfde personeel geholpen. Ze houdt ook aan mijn eisen, zoals elke keer zondag behandeld worden om 10u. Tijdens behandeling maken we ook een leuk praatje, zodat je een fijne vibe krijgt. Daarnaast zie ik na de eerste behandeling al resultaat. Ik heb zelf mijn kin en hals laten laseren, tuurlijk verschillen de resultaten per huid types. Ik kan nu zelfverzekerd rond lopen, zonder dat ik veel make up op doe! Bedankt! En tot gauw!!!

  15-02-2021