O.a. te zien bij:

Laserkliniek Bussum

Bent u op zoek naar een laserkliniek in Bussum? Kom dan eens langs bij Solution Clinic. Wij zijn dé specialist in laser ontharen en huidverbetering in Bussum. Wij werken uitsluitend met ervaren huidtherapeuten en behandelen meer dan 8000 mannen en vrouwen. Plan gemakkelijk een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten.

Gratis intake gesprek

Wilt u een gratis intake gesprek plannen bij onze laserkliniek in Bussum? Of heeft u een vraag over een behandeling of over onze kliniek? Vul dan onderstaand formulier in met uw gegevens. We nemen snel contact met je op!   Definitief ontharen Bussum

  Bij onze laserkliniek in Bussum voeren wij de meest effectieve en veilige laser huid- en ontharingsbehandelingen. Onze huidtherapeuten werken middels een nieuwe en veilige methode voor het definitief verwijderen van uw overtollige haargroei. Dit doen we met het LightSheer DUET diode lasersysteem. Dit lasersysteem is effectiever in vergelijking tot andere ontharingsapparatuur, waardoor uw behandelperiode uit minder behandelingen bestaat.

  Plan via bovenstaand formulier een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten in Bussum. Tijdens dat gesprek vertellen we je meer of cosmetische permanente ontharing via lasertherapie. 

  Huidtherapie Bussum

  We passen lasertherapie niet alleen toe bij definitieve ontharing. Ook huidproblemen kunnen worden behandeld met lasertherapie. Solution Clinic is gespecialiseerd in alle huidproblemen die verholpen kunnen worden met lasertherapie. Voorbeelden van deze huidproblemen zijn het verwijderen van pigmentvlekken, littekentherapie, acne therapie, et cetera.

  Wij maken gebruik van de M22 Lumenis. Dit is het meest geavanceerde en uitgebreide platform voor laserbehandelingen. Behandelingen met dit apparaat zijn zeer effectief en vaak tijdbesparend. Er zijn minder behandelingen nodig voor het behalen van het gewenste resultaat. Na enkele behandelingen zie je direct uw acne of pigment afnemen. Het apparaat bevat een ingebouwde koeling, waardoor u de behandeling comfortabeler en aangenamer doorloopt. Tevens is de behandeling veilig en is de kans op huidschade zeer klein. Tijdens een intake gesprek vertellen we u graag meer over de behandeling en uw persoonlijke behandelplan.

  Vraag middels bovenstaand formulier een gratis intake gesprek aan.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
  Review
  Emrana uit Amsterdam

  Hele mooie en rustgevende kliniek. Personeel is heel erg aardig. Ik word altijd door dezelfde personeel geholpen. Ze houdt ook aan mijn eisen, zoals elke keer zondag behandeld worden om 10u. Tijdens behandeling maken we ook een leuk praatje, zodat je een fijne vibe krijgt. Daarnaast zie ik na de eerste behandeling al resultaat. Ik heb zelf mijn kin en hals laten laseren, tuurlijk verschillen de resultaten per huid types. Ik kan nu zelfverzekerd rond lopen, zonder dat ik veel make up op doe! Bedankt! En tot gauw!!!

  15-02-2021
  Review
  Anoniem uit Amstelveen

  Goede en effectieve behandeling voor mijn benen en armen. Zo goed als haarvrij, wat een fijn resultaat! Bedankt!

  21-11-2020
  Review
  Danielle uit Aalsmeer

  Super goede zorg gehad hier bij Solution Clinic. Bedankt voor een prachtig resultaat!

  21-11-2020
  Review
  Rachel uit Bussum

  Ik heb tot nu toe 2 behandelingen gehad van Anne-Marie op locatie Bussum. Ik werd doorverwezen door een vriendinnetje die de Solution Clinic in Amsterdam bezoekt en zeer tevreden is over de hygiëne, service en het resultaat op die locatie. Ik ben ook erg tevreden tot nu. Mooie en schone ruimtes, moderne apparatuur en vriendelijk personeel. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een goede locatie waar je je gelijk op je gemak voelt en ze zeer professioneel werken.

  20-11-2020
  Review
  Jan uit Borculo

  Ik heb nu drie laserontharing behandelingen ondergaan bij Solution Clinic in Bussum. Anne-Marie is mijn behandelaar. De kliniek in heel mooi en ruim ingericht en straalt professionaliteit uit. Hoewel die midden in Bussum is, zijn er voldoende parkeerplekken in de buurt.
  Doordat we tijdens de behandeling lekker over koetjes en kalfjes praten is er een heel ontspannen sfeer. Maar de behandeling is heel precies, hygiënisch en effectief.
  Ik moet er een eindje voor rijden, maar het is zeer de moeite waard.
  Wil je ook niet meer hoeven te scheren en toch van je haar af zijn, dan is Solution Clinic in Bussum zeker een aanrader.

  18-11-2020
  Review
  Bart uit Amsterdam

  Dank voor de goede zorg! Alles verloopt weer gladjes. Blij met het resultaat!

  10-10-2020
  Review
  Alice uit Loenen aan de Vecht

  Wat een fijne laser behandeling! Alle haartjes weg 😉 . Kom graag terug voor de ‘onderhoudsplekjes’!

  04-09-2020
  Review
  Merve uit Amsterdam

  Ik heb een hele fijne behandeling gehad bij Laura. Het was een gestructureerde en hygiënische behandeling met een vriendelijke dienstverlening.

  18-07-2020
  Review
  Ching uit Amsterdam

  Heb inmiddels meerdere behandelingen ondergaan voor verschillende lichaamsdelen. Ben er ontzettend blij mee. Had ik dit maar veel eerder geweten en gedaan! Het werkt ontzettend goed! Daarnaast hele goede professionele service en hele lieve en vriendelijke dames werken er daar! Ben blij dat ik hier terecht ben gekomen.

  09-07-2020

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details