Ondertussen zien we in onze kliniek dat laser ontharen bij mannen net zo populair is geworden als laser ontharen bij vrouwen. Ook mannen willen graag op een veilige, snelle en comfortabele manier van hun ongewenste haargroei af. Geen gedoe meer met scheren of waxen en de huidirritatie die daarbij komt kijken.

Behandeling laser ontharen

Of het nu gaat om emotionele of lichamelijke redenen om delen van het lichaam te laten laseren, het gewenste eindresultaat, op welk lichaamsgebied dan ook, is wat telt. Veelal is het een kwestie van meer effectiviteit, hygiëne of performance verbetering bij mannen.

Bij Solution Clinic behandelen we alle gewenste gebieden, waaronder ook de schaamstreek, billen of bilnaad. We werken met gekwalificeerde huidtherapeuten met veel ervaring in het ontharen van mannelijke klanten. Zo kom je snel en veilig van je ongewenste haargroei af. Je hebt bij ons altijd dezelfde behandelaar.

Intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijg je alle informatie en beantwoorden wij al je vragen over de behandeling. Wij geven je een exacte prijsopgave en een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is volledig kosteloos.

Je kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialisten op een moment dat het jou schikt. Ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

 

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Voor mannen

Behandelingen