fbpx

O.a. te zien bij:

Stages

Wil je weten welke stage plekken wij hebben? Wij bieden een leuke en leerzame stageplek voor verschillende studie richtingen.

Welkom bij Solution Clinic, de ideale plek voor een leuke, leerzame stage-ervaring!

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor (afstudeer) stages. Wij bestaan momenteel al meer dan een 11 jaar en hebben meerdere stagiaires succesvol mogen begeleiden. Als groeiend bedrijf streven we voortdurend naar ontwikkeling, zowel op vakinhoudelijk als organisatorisch vlak, en daarom bieden wij stageplekken aan voor een breed scala aan studierichtingen.

Bij Solution Clinic creëren we een plezierige en leerzame werkomgeving, waar je kunt rekenen op vriendelijke collega’s en gezellige teamuitjes. Hier krijg je de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Onze kliniek bevind zich in Amsterdam-Zuid, en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikken over ruime parkeergelegenheid. Afhankelijk van jouw stage richting is het tevens mogelijk om, in goed overleg, enkele dagen vanuit huis te werken.

Momenteel hebben wij stagekansen beschikbaar voor studenten in de volgende vakgebieden:

  • Huidtherapie
  • Marketing en Communicatie
  • Human Resources
  • Management

 

Ben je momenteel bezig met een opleiding en zoek je naar een leuke stageplek? Misschien ben je wel aan het einde van je studie en klaar voor een afstudeerstage in een beroepsgroep die bij jou past! Neem gerust contact met ons op om te ontdekken of we een geschikte stageplaats hebben binnen jouw vakgebied. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 020-2400808 of stuur ons een e-mail naar info@solutionclinic.nl. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op.