Permanent ontharen met behulp van laser is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Veel vrouwen willen graag op een veilige, snelle en comfortabele manier permanent van hun ongewenste haar af zijn. Geen gedoe meer met waxen of scheren en de huidirritatie die hierbij komt kijken. Bij ons heb je na een beperkt aantal behandelingen het gewenste resultaat bereikt.

Uit onderzoek is gebleken dat één op de vijf vrouwen vindt dat ze overbeharing heeft, zie artikel (Nu.nl). Wij helpen je graag de ongewenste haargroei tegen te gaan met laser ontharen.

Wij werken uitsluitend met het geavanceerde LightSheer DUET diode lasersysteem. Deze is speciaal ontwikkeld voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei. De gekoelde laserkop maakt de behandeling zeer comfortabel door de huid te koelen tijdens de behandeling. Elk lichaamsdeel kan hiermee succesvol worden behandeld. Na gemiddeld 6 behandelingen ben je  voorgoed van de ongewenste haren af.

Wij houden graag rekening met je eventuele werktijden. Daarom kan je bij ons ook een afspraak plannen in de avond of in het weekend. Bekijk hieronder alle mogelijke behandelingen.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Voor vrouwen

Behandelingen