Steeds vaker wordt de laser ingezet voor het verjongen en/of verbeteren van de huid. Onze fractionele laser is de state-of-the-art, niet-ablatieve huidvernieuwings technologie die de productie van nieuw collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen stimuleert zonder dat de opperhuid hierbij beschadigd raakt.

Het stimuleren van de productie van nieuw collageen is de sleutel voor een stralende, jeugdige en veerkrachtige huid. De behandeling is dan ook zeer geschikt voor de 30+ huid. Onder huidverbetering voor de behandeling met de fractionele laser vallen fijne lijntjes, rimpels, verslapte huid door veroudering, (acne) littekens, grove poriën, algehele huidverjonging en striae.

Te verwachten resultaat

De huid doet ongeveer 6 maanden over het natuurlijke regeneratieproces na de behandeling. Dan pas is dus het definitieve resultaat zichtbaar. Wel zal je na iedere behandeling na 2 tot 3 weken steeds meer verbetering zien. De huid wordt zichtbaar jonger en gladder.

Aantal benodigde behandelingen

De hoeveelheid benodigde behandelingen met de fractionele laser hangt af van het door jou gewenste resultaat. Ook de huidige staat waarin je huid verkeerd is van belang om te bepalen hoeveel laserbehandelingen er ongeveer nodig zullen zijn.

Voor zichtbare verbetering in textuur van de huid en vermindering van fijne lijntjes heb je gemiddeld 3 behandelingen nodig. Al na de eerste behandeling zal je verbetering zien wat betreft grove poriën en oneffenheden. Optimale resultaten worden bereikt na 3 tot 5 behandelingen met een interval van 4 tot 5 weken. Echter het natuurlijk regeneratieproces duurt voort tot wel 6 maanden na de behandeling.

Prijzen

Gedeelte gezicht (1/3)                   €145,-

Hele gezicht                                      €225,-

Hals                                                      €125,-

Decolleté                                            €225,-

Gezicht en Hals                                 €295,-

Nu 20% korting op je eerste huidverjonging behandeling

De winter maanden zijn hét moment om te starten met huidverbetering. Daarom ontvang je nu 20% korting op je eerste huidverjonging behandeling. Plan een gratis intake in en profiteer van deze korting.

Voorzorg

Voorafgaand aan de laserbehandeling zal de huidtherapeut een aantal producten verkrijgbaar in de kliniek voorschrijven om de huid voor te bereiden op de laser. Hier kan ook een voorbereidende peeling aan toegevoegd worden. Dit voortraject zorgt ervoor dat de huid tijdens de laser behandeling hoger behandeld kan worden en dieper de huid in dringt waardoor deze behandeling effectiever is. Met dit voortraject kan gestart worden in de zomermaanden zodat je na de zomer helemaal klaar bent om met de laser behandelingen te starten.  Een laserbehandeling met de fractionele laser is op een lichte huid het meest effectief en veilig. Daarom daarom is het belangrijk om het gebied vooraf aan de laserbehandeling, minimaal 6 weken niet bloot te stellen aan zon, zonnebank of zelf bruinende middelen. Wij adviseren altijd om een zonnebrandcrème met SPF 30-50 te gebruiken.

Tijdens de behandeling

Op het moment van de behandeling is het belangrijk dat de huid schoon is, dus ontdaan van make-up en andere cosmetische producten. De huidtherapeut zal de huid reinigen om nog aanwezige resten te verwijderen. Vervolgens stelt de huidtherapeut de laser in en plaatst zij de laserkop op de huid en geeft een puls, zo behandelt zij het hele gebied. Door middel van een fractionele laserbehandeling worden laserstraaltjes in de lederhuid gestuurd. De fibroblasten in de lederhuid worden op deze wijze gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken, wat zorgt voor huidvernieuwing en het strakker worden van de huid. Een laserbehandeling met een fractionele laser kan wat gevoelig zijn maar is over het algemeen goed te verdragen. Tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld door de geïntegreerde koeling en na afloop koelen we het behandelde gebied met een coldpacks.

Nazorg

Onmiddellijk na de behandeling kan er roodheid en zwelling optreden, dit is afhankelijk van de instellingsparameters. De zwelling neemt binnen enkele uren af en de roodheid gedurende de volgende dag of de komende dagen. Je kan de dagelijkse activiteiten dezelfde dag weer hervatten. De behandelaar zal adviseren om een aantal dagen na de behandeling de zon te vermijden en de huid te beschermen met een beschermingsfactor SPF 50.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Is huidverjonging zonder operatie mogelijk?

Zeker weten! Bij Solution Clinic bieden we een effectieve oplossing met onze fractionele laser voor huidverjonging zonder de noodzaak van een operatie. Onze niet-ablatieve huidvernieuwings technologie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastinevezels, niet alleen in de opperhuid maar ook tot in de diepere huidlagen. Hierdoor bereiken we een algehele verjonging van de huidstructuur, vermindering van fijne lijntjes, en een egalere teint.

Wat is de beste behandeling voor huidverjonging?

Met een laserbehandeling stimuleren we de aanmaak van nieuw collageen, wat deze behandeling tot een van de meest effectieve keuzes maakt voor huidverjonging. Fijne lijntjes, rimpels, verslapte huid door veroudering, littekens, vergrote poriën, striae en de algehele verjonging van de huid kunnen doeltreffend worden aangepakt met onze geavanceerde fractionele laser. Maar dat is niet alles. Het gebruik van specifieke huidproducten die zijn afgestemd op jouw huid vormt een essentiële basis voor een optimaal resultaat en een stralende teint. Dit alles zonder het gedoe en de hersteltijd van een operatie.

Steeds vaker wordt de laser ingezet voor het verbeteren van de huid. Als het gaat om rimpels, fijne lijntjes, grove poriën of een verslapte huid dan ben je bij Solution Clinic aan het goede adres. Onze fractionele laser is de state-of-the-art huidvernieuwingstechnologie waarbij de opperhuid niet beschadigd raakt. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Hans uit Blaricum

Uitstekende ervaring in de Clinic waar ik fijn en deskundig geholpen ben door Esmee. Behandeling was een laser behandeling voor het verwijderen van oude (kleinere) tatoeages. Na een grondige intake en beoordeling de vervolgbehandeling gehad met een heel goed resultaat. Een aanrader!

06-03-2024
Review
Diander uit Amsterdam

Goed en vakkundig geholpen door Anas!

20-02-2024
Review
Stela uit Amsterdam

From the moment I stepped foot in the Solution Clinic, I was met with professionalism and great care. I have been fortunate to work with the lovely Tatiana. She carefully assessed if laser treatment was suitable for me and explained how to take care of myself in between sessions. Her careful approach (e.g., explaining each step of the process thoroughly) and attention to detail has made me feel comfortable and relaxed throughout each session and ultimately involved in my laser journey. The treatment has been effective, and I have seen results as early as my second session. I also appreciate the clinic’s cleanliness and convenient location for those reliant on public transportation.

15-02-2024
Review
George uit Amsterdam

Great service. Anas is an excellent therapist and gives a very good level of service. He is precise and careful with his treatment!

07-02-2024
Review
Victor uit Diemen

Anas is very good in his job, is very kind and things along with you. I would defenitally recommend this laser clinic to anyone.

28-01-2024
Review
Judit uit Bussum

I had a treatment here and I’m very happy with it. Kim was friendly and professional, answered all my questions and always made me feel comfortable during the treatments. Overall a very nice experience!

23-01-2024
Review
Dara uit Amsterdam

I started my treatment for hair removal last summer, and it has been a very good experience. Since the beginning Kim has answered all my questions and tried to explain the procedures in detail, always worried that I feel comfortable. So far almost all my hair has fallen and stopped growing.

29-12-2023
Review
Lorena uit Bussum

I have had 2 Laser hair Removal treatments With great results from Esmee at the location Bussum. I am very satisfied with the friendly service, professionalism and hygiene, i would definitely recommend Solution Clinic.

21-12-2023
Review
Gui uit Amsterdam

The clinic is easy to find and offers a variety of laser treatments. Kudos to Anas for also helping me find the right treatment for scars, while being informative, quick and always checking for pain response. Recommend.

18-12-2023