Veel mannen willen graag van hun okselhaar af. Na het scheren of harsen groeit het haar daar namelijk snel weer terug. Daarom is het laten laseren van de oksels de perfecte oplossing. Met oksels laseren kun je voorgoed afrekenen met ongewenste haargroei en hoef je nooit meer te scheren of te harsen.

Bij Solution Clinic begrijpen we dat ongewenst haar onder de armen niet alleen cosmetische ongemakken kan veroorzaken, maar ook kan leiden tot ontstekingen of irritaties. Daarnaast komen na het scheren of harsen de haartjes snel weer terug. Soms al na een dag, waardoor het vaak scheren of harsen zorgt voor een donkere waas onder de oksels. Met het laseren van de oksels kun je deze donkere waas en eventuele ontstekingen voorkomen.

Bovendien hoef je nooit meer te scheren of te harsen, omdat de haren met de laser permanent worden verwijderd. Vermijd de ongemakken van ongewenste haargroei voorgoed met onze laserbehandelingen.

Te verwachten resultaat

De laser kan ongewenste haren effectief, permanent en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zitten 6 tot 8 weken.

Het is mogelijk dat het lichaam onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haartjes aanmaakt. Deze kans is bij mannen veel kleiner dan bij vrouwen, maar mocht het toch voorkomen, dan is een onderhoudsbehandeling nodig.

Prijs per behandeling

Oksels            €90,-

Voorzorg

Wij raden het af om in de 6 weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag je  vanaf 4 tot 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijg je een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voel je prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn oksels ontharen?

Je hebt verschillende opties om je oksels te ontharen, zoals scheren, epileren of oksels laseren. Scheren zorgt voor snelle haargroei en moet om de paar dagen herhaald worden. Dit kan irritatie en een donkere waas onder de oksels veroorzaken. Epileren geeft een langdurig resultaat, maar kan pijnlijk zijn. Oksels laseren is de enige permanente oplossing om van ongewenst haar af te komen.

Is oksels laseren veilig?

Ja, oksels laseren is bij ons geheel veilig. Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten die de juiste apparatuur en technieken gebruiken. Het is belangrijk om een gerenommeerde kliniek te kiezen met goed opgeleid personeel.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor permanente resultaten?

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor permanente resultaten. Dit kan echter variëren afhankelijk van de individuele haargroei en huidtype. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek zal de huidtherapeut je huid en haren bestuderen. Op basis hiervan krijg je een inschatting van het aantal benodigde behandelingen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Vanaf 2 tot 3 weken na de eerste behandeling is het al mogelijk om resultaat te zien. De haren zullen na elke behandeling minder en dunner worden, waardoor je steeds minder hoeft te scheren.

Ervaar jij als man je okselhaar als storend of onhygiënisch? Dan helpen wij je graag veilig en effectief van deze haren af middels laser ontharing. Hierdoor voorkom je stoppels en irritaties en heb je geen kans meer op ontstekingen. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Dara uit Amsterdam

I started my treatment for hair removal last summer, and it has been a very good experience. Since the beginning Kim has answered all my questions and tried to explain the procedures in detail, always worried that I feel comfortable. So far almost all my hair has fallen and stopped growing.

29-12-2023
Review
Lorena uit Bussum

I have had 2 Laser hair Removal treatments With great results from Esmee at the location Bussum. I am very satisfied with the friendly service, professionalism and hygiene, i would definitely recommend Solution Clinic.

21-12-2023
Review
Gui uit Amsterdam

The clinic is easy to find and offers a variety of laser treatments. Kudos to Anas for also helping me find the right treatment for scars, while being informative, quick and always checking for pain response. Recommend.

18-12-2023
Review
Andrej uit Amsterdam

My experience is very positive. Results are very good. All recommendations for the practitioner Anas! Professional, kind and attentive.

16-12-2023
Review
Feti uit 's-Gravenhage

Ik word altijd vriendelijk ontvangen door Annas bij min afspraken. Daarnaast wordt er goed rekening gehouden met je wensen en is het personeel Zeer kundig.

16-12-2023
Review
Sabine uit Bussum

Na helaas een hele vervelende ervaring bij een andere kliniek te hebben gehad, vond ik het ook wel weer erg spannend om naar een huidtherapeute te gaan. Gelukkig had ik mijn eerste intake bij Esmee en won zij mijn vertrouwen. Dit deed zij vooral door vakkundig en geduldig te werk te gaan. Eerst hadden we de intake, vervolgd door een huidanalyse en daarna een test gedaan op een paar pigmentvlekken om te zien welke behandeling het beste resultaat zou bieden. En uiteindelijk de afspraak om alle pigmentvlekken te behandelen. Na 1 behandeling ben ik zeer tevreden over het resultaat! Nogmaals veel dank voor alles!

12-12-2023
Review
Alessandro uit Amsterdam

I have now done 4 laser sessions, and I can already see big changes. Anas is truly a great professional, very informed, passionate and very caring about my feedback. Every sitting has been executed with attention to the smallest details and also un chat and interactions. Recommended!

06-12-2023
Review
Dominik uit Amsterdam

Excellent service and felt in really good hands with my therapist Anas. Would recommend him anytime!

03-12-2023
Review
Jacques uit Amsterdam

Been coming here for a few months for laser hair removal. It has been great so far and the results are really showing. I was initially scared to start due to the pain, but it has been handled amazingly, and I’m glad I pushed through

20-11-2023