Veel mannen willen graag van hun okselhaar af. Na het scheren of harsen groeit het haar daar namelijk snel weer terug. Daarom is het laten laseren van de oksels de perfecte oplossing. Met oksels laseren kun je voorgoed afrekenen met ongewenste haargroei en hoef je nooit meer te scheren of te harsen.

Bij Solution Clinic begrijpen we dat ongewenst haar onder de armen niet alleen cosmetische ongemakken kan veroorzaken, maar ook kan leiden tot ontstekingen of irritaties. Daarnaast komen na het scheren of harsen de haartjes snel weer terug. Soms al na een dag, waardoor het vaak scheren of harsen zorgt voor een donkere waas onder de oksels. Met het laseren van de oksels kun je deze donkere waas en eventuele ontstekingen voorkomen.

Bovendien hoef je nooit meer te scheren of te harsen, omdat de haren met de laser permanent worden verwijderd. Vermijd de ongemakken van ongewenste haargroei voorgoed met onze laserbehandelingen.

Te verwachten resultaat

De laser kan ongewenste haren effectief, permanent en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zitten 6 tot 8 weken.

Het is mogelijk dat het lichaam onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haartjes aanmaakt. Deze kans is bij mannen veel kleiner dan bij vrouwen, maar mocht het toch voorkomen, dan is een onderhoudsbehandeling nodig.

Prijs per behandeling

Oksels           Nu tijdelijk van €90,- voor €59,-

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Voorzorg

Wij raden het af om in de 6 weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag je  vanaf 4 tot 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijg je een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voel je prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn oksels ontharen?

Je hebt verschillende opties om je oksels te ontharen, zoals scheren, epileren of oksels laseren. Scheren zorgt voor snelle haargroei en moet om de paar dagen herhaald worden. Dit kan irritatie en een donkere waas onder de oksels veroorzaken. Epileren geeft een langdurig resultaat, maar kan pijnlijk zijn. Oksels laseren is de enige permanente oplossing om van ongewenst haar af te komen.

Is oksels laseren veilig?

Ja, oksels laseren is bij ons geheel veilig. Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten die de juiste apparatuur en technieken gebruiken. Het is belangrijk om een gerenommeerde kliniek te kiezen met goed opgeleid personeel.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor permanente resultaten?

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor permanente resultaten. Dit kan echter variëren afhankelijk van de individuele haargroei en huidtype. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek zal de huidtherapeut je huid en haren bestuderen. Op basis hiervan krijg je een inschatting van het aantal benodigde behandelingen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Vanaf 2 tot 3 weken na de eerste behandeling is het al mogelijk om resultaat te zien. De haren zullen na elke behandeling minder en dunner worden, waardoor je steeds minder hoeft te scheren.

Ervaar jij als man je okselhaar als storend of onhygiënisch? Dan helpen wij je graag veilig en effectief van deze haren af middels laser ontharing. Hierdoor voorkom je stoppels en irritaties en heb je geen kans meer op ontstekingen. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Julia uit Amsterdam

Really good place, Anas is really caring and is helping me with a scar on my forehead. I would recomend.

14-05-2024
Review
Marida uit Hilversum

Zeer professionele kliniek, vriendelijk en kundig personeel. Behandelingen zijn effectief. Zeer tevreden

09-05-2024
Review
Bente uit Amsterdam

Een kliniek met huidtherapeuten die echt weten wat ze doen! Esmee stelt je op je gemak en is eerlijk over de behandeling en het te verwachten resultaat. Na 2 klinieken met valse beloften en amper resultaat was dit een verademing! Pijnloos ontharen bestaat niet, dat weet ik nu. Dus wil je eerlijk advies? Ga naar solution clinic, want goedkoop anders toch echt duurkoop.

07-05-2024
Review
Sammi uit Amsterdam

Im very happy with Anas! I went for chin laser because I have a lot of dark stubborn hairs and after one treatment I already see amazing results. Today was the second treatment and it all went very well again. Anas is so kind and he listens carefully to your wishes! Thank you 🙏🏼

02-05-2024
Review
Avi uit Amstelveen

Hele fijne behandelaar! Ik ben erg blij met de resultaten en mijn partner ook 🙂

25-04-2024
Review
Jaim uit Bussum

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Solution clinic Bussum. Ik ben deskundig geholpen door Esmee. Ze stelt je meteen op je gemak en creëert met haar persoonlijke benadering een fijne en ongedwonge sfeer. Jouw doel en tevredenheid wordt 100% voorop gesteld. De behandelkamers zijn netjes en schoon. Al met al een hele professionele huidclinique, top hygiëne en top servic

22-04-2024
Review
Savannah uit Amsterdam

I am doing the laser hair removal treatment with Anas and I already see great results. Everything feels comfortable and professional and I am very excited to see how the end results will look like. Thank you, Anas! 🌞

16-04-2024
Review
JW uit Bussum

Esmee heeft mij top geholpen met drie behandelingen vetbevriezing (kin en buik). Het resultaat is bijzonder goed geworden al zeg ik het zelf. Ik zou hier zeker terug komen indien nodig. Esmee nogmaals dank voor je fijne werkwijze en prettige communicatie!

06-04-2024
Review
Dirkje uit Amsterdam

Anas is een hele aardige en goede behandelaar. Hij laat me heel erg op mijn gemak voelen tijdens de behandeling, en ik ben heel tevreden met het resultaat! Ik zou iedereen Solution Clinics, en Anas aanraden!

03-04-2024