O.a. te zien bij:

Laser apparatuur

Bij Solution Clinic werken we met de hoogwaardige laser apparatuur van Lumenis. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende lasers en uitleg welke laser voor welke behandeling wordt gebruikt.

Lighsheer Diode laser voor definitief ontharen

Solution-Clinic-LightSheer-Duet-LaserontharenDe Lumenis LighSheer voor permanent ontharen biedt u snelle en effectieve behandelingen met optimaal comfort voor de cliënt. De LighSheer HS (High Speet) is ruim 75% sneller dan een gemiddelde ontharingssessie en zorgt met het unieke HIT en de ChillTip technologie voor een vrijwel pijnloze behandeling. De LightSheer is een slimme en economische keuze: u bespaart tijd en geld.

 

Lumenis M22 modulair systeem

De Lumenis M22 is een modulair systeem bestaande uit drie verschillende componenten bestaande uit een IPL-module, Multi Spot Nd:YAG, de Q-switched Nd:YAG en een fractionele Erbium:Glassmodule, de ResurFX.

Solution-Clinic-M22-huidverbeteringIPL-module:

ResurFX: De ResurFX is een niet-ablatieve fractionele laser. Door zijn geavanceerde scanner en contactkoeling is het mogelijk om zeer hoge energie in de vorm van micropulsen de huid in te schieten. De koeling zorgt ervoor dat de behandeling aangenaam blijft. Door de scanner kun je elke micropuls zijn volledige energie meegeven, dit in tegenstelling tot de vroegere systemen die met gaatjes of gaas werken. Littekens en striae kunnen behandeld worden, maar ook voor huidverstrakking is deze laser zeer geschikt.

Multispot Nd:YAG: Met de Multispot Nd:YAG kunnen laesies, beenvaatjes en wijnvlekken behandeld worden. Het handstuk wordt continu gekoeld, waardoor de behandeling comfortabel is.

Q-switched Nd:YAG: De Q-switched Nd:YAG is geschikt voor het verwijderen van tatoeages. Het is gebleken dat steeds meer mensen na verloop van tijd spijt hebben van hun tatoeage. Deze laser zorgt ervoor dat tatoeages en andere huidverkleuringen eenvoudig en veilig verwijderd kunnen worden. De eerste behandelingen worden vaak uitgevoerd met de Q-switched laser en de laatste behandelingen met de PiQo4 laser.

PiCo4 laser

Solution-Clinic-PiCo4-tatoeage-verwijderenDe PiQO4 is ‘s werelds snelste en meeste betaalbare oplossing voor het verwijderen van alle kleuren tatoeages. De gecombineerde Pico/Nano laser zorgt voor een snelle verwijdering van de tatoeages, ongeacht de kleur waarin deze is gezet. De Nano pulsen zorgen voor het verkleinen van de grote inktpartikels en de Pico pulsen zorgen voor het verpulveren van de kleinere partikels. Door deze combinatie wordt het beste resultaat bereikt met zo min mogelijk behandelingen.

Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van fotoakoestische technologie. Los van het verwijderen van tatoeages kan de PiQO4 ook perfect worden ingezet bij het verwijderen van pigment veroorzaakt door zonschade.