Wij werken met gediplomeerde huidtherapeuten die zijn gespecialiseerd in laser ontharing en behandelen uitsluitend met het meest veilige en effectieve LightSheer DUET diode lasersysteem, de nieuwste en veiligste methode voor verwijdering van overtollige haargroei op een comfortabele manier. Dit is een cosmetische behandeling die het haar permanent verwijdert. Het gebruik van deze laser ter behandeling van grotere oppervlakten, reduceert de behandeltijd tot 75% ten opzichte van andere ontharingsapparatuur.

Door onze kennis en ervaring hebben we afspraken met alle zorgverzekeraars en een samenwerkingsverband met o.a. het VU Medisch Centrum en het AMC te Amsterdam voor het uitvoeren van laser ontharing op medische indicatie.

Wij bieden onze klanten al ruim 11 jaar een omgeving waar het prettig is om behandeld te worden door steeds dezelfde huidtherapeuten.

Solution Clinic is 7 dagen per week geopend, zowel overdag als ’s avonds. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Zuid (Buitenveldert) en Bussum. Beide klinieken zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is altijd parkeergelegenheid voor de deur bij beide klinieken.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Laser ontharen

Behandelingen