Wat Solution Clinic uniek maakt ten opzichte van andere klinieken is dat je bij ons als man zijnde ook terecht kunt voor een behandeling van de intieme zones, zoals de billen, bilnaad en schaamstreek. Het voordeel van het laten laseren van deze intieme zones is dat je niet meer te maken hebt met veel voorkomende irritaties, zoals stoppels die in de overliggende huid prikken en een extra gevoelige huid.

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om jezelf letterlijk bloot te geven, maar onze huidtherapeuten helpen je graag over deze spanning heen. Omdat wij als een van de weinige klinieken de intieme zones bij mannen behandelen hebben we hier veel ervaring mee. Daarnaast heb je bij ons de keuze om door een mannelijke of vrouwelijke behandelaar geholpen te worden.

Tijdens een gratis intakegesprek krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen en een testpuls te ervaren, zo weet je wat je van de behandelingen kan verwachten.

Het te verwachten resultaat van de schaamstreek laseren

Door je schaamstreek te laten laseren middels onze laser kun je ongewenste haren effectief, permanent en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner terugkomen. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zit 6 tot 8 weken. 

Het is mogelijk dat het lichaam onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haartjes aanmaakt. Dit komt voornamelijk bij vrouwen voor, maar mocht je hier als man zijnde ook last van hebben, dan is er een onderhoudsbehandeling nodig om deze haren weer te verwijderen.

Prijs per behandeling

Schaamstreek            Nu tijdelijk van €175,- voor €149,-

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Voorzorg

Wij raden het af om in de 6 weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag je  vanaf 4 tot 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijg je een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voel je prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Is de schaamstreek laseren pijnlijk?

Het laseren van de schaamstreek kan enige gevoeligheid met zich meebrengen, maar over het algemeen valt de pijn erg mee. De laserpuls kan aanvoelen als een licht prikje of een tikje vergelijkbaar met een elastiekje tegen de huid. Dankzij de gekoelde laserkop wordt zowel vooraf als achteraf de warmte van de puls verminderd, wat helpt om eventuele pijn te verzachten. Doorgaans is de eventuele pijn van korte duur en trekt snel weg.

Hoe kan de schaamstreek onthaard worden?

De schaamstreek kan onthaard worden door te scheren, waxen, epileren of laseren. Scheren, waxen en epileren zijn technieken voor de korte termijn. Laserontharing is een methode die voor permanente ontharing gebruikt kan worden.

Hoelang blijft schaamhaar weg met laseren?

Met het laseren van de schaamstreek zorg je ervoor dat de haren permanent verwijderd worden.

Hoe veel behandelingen zijn er nodig voor permanente ontharing middels het laseren van de schaamstreek?

Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig om het schaamhaar te verwijderen. Echter kan dit variëren per persoon. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek zal een van onze huidtherapeuten de huid en haren bestuderen en een inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen.

Wat zijn de kosten van de schaamstreek laseren?

De prijs per behandeling is: Schaamstreek €175,-

Steeds meer mannen laten hun schaamstreek laseren uit zowel praktische, esthetische als hygiënische redenen. Snel terugkerende haren, scheerirritaties en stoppels zijn hierdoor voorgoed verleden tijd. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Julia uit Amsterdam

Really good place, Anas is really caring and is helping me with a scar on my forehead. I would recomend.

14-05-2024
Review
Marida uit Hilversum

Zeer professionele kliniek, vriendelijk en kundig personeel. Behandelingen zijn effectief. Zeer tevreden

09-05-2024
Review
Bente uit Amsterdam

Een kliniek met huidtherapeuten die echt weten wat ze doen! Esmee stelt je op je gemak en is eerlijk over de behandeling en het te verwachten resultaat. Na 2 klinieken met valse beloften en amper resultaat was dit een verademing! Pijnloos ontharen bestaat niet, dat weet ik nu. Dus wil je eerlijk advies? Ga naar solution clinic, want goedkoop anders toch echt duurkoop.

07-05-2024
Review
Sammi uit Amsterdam

Im very happy with Anas! I went for chin laser because I have a lot of dark stubborn hairs and after one treatment I already see amazing results. Today was the second treatment and it all went very well again. Anas is so kind and he listens carefully to your wishes! Thank you 🙏🏼

02-05-2024
Review
Avi uit Amstelveen

Hele fijne behandelaar! Ik ben erg blij met de resultaten en mijn partner ook 🙂

25-04-2024
Review
Jaim uit Bussum

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Solution clinic Bussum. Ik ben deskundig geholpen door Esmee. Ze stelt je meteen op je gemak en creëert met haar persoonlijke benadering een fijne en ongedwonge sfeer. Jouw doel en tevredenheid wordt 100% voorop gesteld. De behandelkamers zijn netjes en schoon. Al met al een hele professionele huidclinique, top hygiëne en top servic

22-04-2024
Review
Savannah uit Amsterdam

I am doing the laser hair removal treatment with Anas and I already see great results. Everything feels comfortable and professional and I am very excited to see how the end results will look like. Thank you, Anas! 🌞

16-04-2024
Review
JW uit Bussum

Esmee heeft mij top geholpen met drie behandelingen vetbevriezing (kin en buik). Het resultaat is bijzonder goed geworden al zeg ik het zelf. Ik zou hier zeker terug komen indien nodig. Esmee nogmaals dank voor je fijne werkwijze en prettige communicatie!

06-04-2024
Review
Dirkje uit Amsterdam

Anas is een hele aardige en goede behandelaar. Hij laat me heel erg op mijn gemak voelen tijdens de behandeling, en ik ben heel tevreden met het resultaat! Ik zou iedereen Solution Clinics, en Anas aanraden!

03-04-2024