Wat Solution Clinic uniek maakt ten opzichte van andere klinieken is dat je bij ons als man zijnde ook terecht kunt voor een behandeling van de intieme zones, zoals de billen, bilnaad en schaamstreek. Het voordeel van het laten laseren van deze intieme zones is dat je niet meer te maken hebt met veel voorkomende irritaties, zoals stoppels die in de overliggende huid prikken en een extra gevoelige huid.

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om jezelf letterlijk bloot te geven, maar onze huidtherapeuten helpen je graag over deze spanning heen. Omdat wij als een van de weinige klinieken de intieme zones bij mannen behandelen hebben we hier veel ervaring mee. Daarnaast heb je bij ons de keuze om door een mannelijke of vrouwelijke behandelaar geholpen te worden.

Tijdens een gratis intakegesprek krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen en een testpuls te ervaren, zo weet je wat je van de behandelingen kan verwachten.

Te verwachten resultaat

Door je schaamstreek te laten laseren middels onze laser kun je ongewenste haren effectief, permanent en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner terugkomen. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zit 6 tot 8 weken. 

Het is mogelijk dat het lichaam onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haartjes aanmaakt. Dit komt voornamelijk bij vrouwen voor, maar mocht je hier als man zijnde ook last van hebben, dan is er een onderhoudsbehandeling nodig om deze haren weer te verwijderen.

Prijs per behandeling

Schaamstreek            €175,-

Voorzorg

Wij raden het af om in de 6 weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag je  vanaf 4 tot 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijg je een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voel je prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Is de schaamstreek laseren pijnlijk?

Het laseren van de schaamstreek kan enige gevoeligheid met zich meebrengen, maar over het algemeen valt de pijn erg mee. De laserpuls kan aanvoelen als een licht prikje of een tikje vergelijkbaar met een elastiekje tegen de huid. Dankzij de gekoelde laserkop wordt zowel vooraf als achteraf de warmte van de puls verminderd, wat helpt om eventuele pijn te verzachten. Doorgaans is de eventuele pijn van korte duur en trekt snel weg.

Hoe kan de schaamstreek onthaard worden?

De schaamstreek kan onthaard worden door te scheren, waxen, epileren of laseren. Scheren, waxen en epileren zijn technieken voor de korte termijn. Laserontharing is een methode die voor permanente ontharing gebruikt kan worden.

Hoelang blijft schaamhaar weg met laseren?

Met het laseren van de schaamstreek zorg je ervoor dat de haren permanent verwijderd worden.

Hoe veel behandelingen zijn er nodig voor permanente ontharing?

Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig om het schaamhaar te verwijderen. Echter kan dit variëren per persoon. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek zal een van onze huidtherapeuten de huid en haren bestuderen en een inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen.

Wat zijn de kosten van het laseren van de schaamstreek?

De prijs per behandeling is: Schaamstreek €175,-

Steeds meer mannen laten hun schaamstreek laseren uit zowel praktische, esthetische als hygiënische redenen. Snel terugkerende haren, scheerirritaties en stoppels zijn hierdoor voorgoed verleden tijd. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Dara uit Amsterdam

I started my treatment for hair removal last summer, and it has been a very good experience. Since the beginning Kim has answered all my questions and tried to explain the procedures in detail, always worried that I feel comfortable. So far almost all my hair has fallen and stopped growing.

29-12-2023
Review
Lorena uit Bussum

I have had 2 Laser hair Removal treatments With great results from Esmee at the location Bussum. I am very satisfied with the friendly service, professionalism and hygiene, i would definitely recommend Solution Clinic.

21-12-2023
Review
Gui uit Amsterdam

The clinic is easy to find and offers a variety of laser treatments. Kudos to Anas for also helping me find the right treatment for scars, while being informative, quick and always checking for pain response. Recommend.

18-12-2023
Review
Andrej uit Amsterdam

My experience is very positive. Results are very good. All recommendations for the practitioner Anas! Professional, kind and attentive.

16-12-2023
Review
Feti uit 's-Gravenhage

Ik word altijd vriendelijk ontvangen door Annas bij min afspraken. Daarnaast wordt er goed rekening gehouden met je wensen en is het personeel Zeer kundig.

16-12-2023
Review
Sabine uit Bussum

Na helaas een hele vervelende ervaring bij een andere kliniek te hebben gehad, vond ik het ook wel weer erg spannend om naar een huidtherapeute te gaan. Gelukkig had ik mijn eerste intake bij Esmee en won zij mijn vertrouwen. Dit deed zij vooral door vakkundig en geduldig te werk te gaan. Eerst hadden we de intake, vervolgd door een huidanalyse en daarna een test gedaan op een paar pigmentvlekken om te zien welke behandeling het beste resultaat zou bieden. En uiteindelijk de afspraak om alle pigmentvlekken te behandelen. Na 1 behandeling ben ik zeer tevreden over het resultaat! Nogmaals veel dank voor alles!

12-12-2023
Review
Alessandro uit Amsterdam

I have now done 4 laser sessions, and I can already see big changes. Anas is truly a great professional, very informed, passionate and very caring about my feedback. Every sitting has been executed with attention to the smallest details and also un chat and interactions. Recommended!

06-12-2023
Review
Dominik uit Amsterdam

Excellent service and felt in really good hands with my therapist Anas. Would recommend him anytime!

03-12-2023
Review
Jacques uit Amsterdam

Been coming here for a few months for laser hair removal. It has been great so far and the results are really showing. I was initially scared to start due to the pain, but it has been handled amazingly, and I’m glad I pushed through

20-11-2023