fbpx

O.a. te zien bij:

Vergoeding

Lees hier welke behandelingen vergoed kunnen worden.

Vergoeding laser ontharen en huidtherapie

In 2020 worden acnebehandelingen, laser ontharingsbehandelingen in het gelaat, elektrische epilatie en camouflagetherapie vergoed. Verschillende zorgverzekeraars bieden ook een vergoeding voor laserbehandelingen voor vaatjes en pigment. Deze behandelingen in het gelaat worden doorgaans vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Nieuw in 2020 is dat ook voor mannen laser ontharing in het gezicht vergoed wordt. Voor meer informatie kunt u het beste terecht op de website van uw zorgverzekeraar. In veel gevallen kunt u online uw polis bekijken, waarin staat op welke vergoedingen u recht heeft met uw huidige polis.

Het kan zijn dat u voor een vergoeding een verwijzing nodig heeft van uw huisarts. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding uw polis biedt.

Geregistreerde kliniek

Onze kliniek en de huidtherapeuten die bij ons werken voldoen aan alle eisen die worden gesteld om in aanmerking te komen voor een vergoeding. De huidtherapeuten bij Solution Clinic zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici wat essentieel is om voor een vergoeding in aanmerking te komen. Tevens hebben wij een samenwerkingscontract met het VU Medisch Centrum te Amsterdam. Meer over deze samenwerking kunt u lezen op onze website.

Contact

Uiteraard kunt u tijdens het eerste intakegesprek al uw vragen stellen over de vergoeding van de laserbehandeling. Het intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend en kunt u online aanvragen via dit formulier.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar