fbpx

O.a. te zien bij:

Vergoeding

In 2023 bieden verschillende zorgverzekeraars vergoedingen voor laserbehandelingen. Bij Solution Clinic ben je in goede handen, want onze kliniek en huidtherapeuten voldoen aan alle eisen voor vergoedingen en zijn geregistreerd bij alle benodigde instanties voor vergoeding.

Vergoeding laser ontharen en huidtherapie

In 2023 kun je bij verschillende zorgverzekeraars terecht voor vergoedingen van acnebehandelingen, laserontharing in het gezicht en elektrische epilatie. Ook laserbehandelingen voor vaatjes en pigment worden vaak vergoed. Deze behandelingen in het gezicht vallen doorgaans onder de aanvullende verzekering. Goed om te weten: sinds 2020 vergoeden veel zorgverzekeraars ook laserontharing in het gezicht voor mannen. Wil je meer details en specifieke informatie over vergoedingen, dan is de website van jouw zorgverzekeraar de beste plek om te raadplegen. Vaak kan je online je polis bekijken om te zien welke vergoedingen je huidige polis biedt.

Het kan zijn dat je voor sommige vergoedingen een verwijzing nodig hebt van jouw huisarts. Voor de exacte voorwaarden en rechten met betrekking tot vergoedingen kan je het beste contact opnemen met jouw zorgverzekeraar. Zij kunnen je gedetailleerde informatie verschaffen over wat jouw polis precies dekt.

Geregistreerde kliniek

Onze kliniek en de huidtherapeuten die bij ons werken, voldoen aan alle eisen om in aanmerking te komen voor vergoedingen. De huidtherapeuten bij Solution Clinic zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit is essentieel om voor vergoeding in aanmerking te komen. Bovendien hebben wij een samenwerkingscontract met het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Je bent bij ons in goede handen! Meer over deze samenwerking kan je lezen op onze website.

Contact

Uiteraard Natuurlijk kan je tijdens ons eerste intakegesprek al je vragen stellen over de vergoeding van de behandeling. Dit intakegesprek is kosteloos en volledig vrijblijvend. Boek eenvoudig online een intakegesprek via dit formulier.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar