Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer één op de drie mensen spijt heeft van hun tatoeage. Dit betekent dat je zeker niet de enige bent. Bij Solution Clinic maken we gebruik van de geavanceerde PiQo4 laser, die speciaal is ontworpen om tatoeages veilig en effectief te verwijderen. Of je nu je tatoeage niet meer bij je vindt passen of gewoon een nieuwe start wilt maken, onze gekwalificeerde huidtherapeuten staan klaar om je te helpen.

Solution Clinic is 7 dagen per week geopend, zowel overdag als ’s avonds. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Zuid (Buitenveldert) en Bussum. Beide klinieken zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is altijd parkeergelegenheid voor de deur bij beide klinieken.

Wij bieden onze klanten al ruim 11 jaar een omgeving waar het prettig is om behandeld te worden door steeds dezelfde huidtherapeuten.

Hoe werkt tattoo verwijderen?

Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit vervolgens via ons natuurlijke afvoersysteem af. Door onze uitgebreide kennis en ervaring hebben we niet alleen afspraken met alle zorgverzekeraars, maar ook samenwerkingsverbanden met gerenommeerde medische centra zoals het VU Medisch Centrum en het AMC in Amsterdam.

Bij Solution Clinic streven we ernaar om onze klanten al ruim 11 jaar lang een prettige omgeving te bieden waarin ze behandeld worden door dezelfde vertrouwde huidtherapeuten. We begrijpen dat het verwijderen van een tatoeage een persoonlijke en soms emotionele beslissing kan zijn en daarom streven we ernaar om je op je gemak te stellen en een professionele en zorgzame service te bieden.

Te verwachten resultaat

Het resultaat is na enkele weken zichtbaar. Doordat wij werken met de nieuwste PiQo4 laser welke nano en pico pulsen geeft kunnen we tatoeages van elke kleur succesvol verwijderen. Na elke behandeling zal de tattoo geleidelijk vervagen. Het voordeel van deze laser is dat er geen waas op de huid achterblijft wanneer de tatoeage volledig is verwijderd.

Aantal benodigde behandelingen

Afhankelijk van de tatoeage zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig voor het volledig verwijderen van tatoeages. Tijdens het intakegesprek vertelt de huidtherapeut meer over de behandeling, specifiek gericht op jouw situatie.

Prijzen tattoo laseren

Tatoeage < 5 cm2                            €85,-

Tatoeage < 10 cm2                         €100,-

Tatoeage 10-20 cm2                      €125,-

Tatoeage 20-30 cm2                      €150,-

Voorzorg

De huid mag gedurende het behandeltraject niet zongebruind zijn. Daarom mag het te behandelen gebied vooraf aan de behandeling minimaal 6 weken niet blootgesteld worden aan zon of zonnebank. Daarnaast adviseren we om consequent zonnebrandcrème met SPF 30 of 50 aan te brengen op het te behandelen gebied en/of het gebied af te dekken.

Tijdens de behandeling

Eerst wordt de huid schoongemaakt, daarna wordt de tatoeage behandeld. Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit vervolgens via ons natuurlijke afvoersysteem af. Het behandelde gebied wordt eerst wit, dit is een teken dat de tattoo inkt wordt verpulverd. Tegelijkertijd of enkele minuten hierna treedt er roodheid en zwelling op die na 30 tot 60 minuten weer verdwijnen. In enkele gevallen kunnen er kleine puntbloedinkjes optreden. Deze bloedinkjes zijn onschuldig en helen snel. Soms ontstaan er ook kleine blaren ter plaatse van de behandelde huid, deze bevatten heldere weefselvocht. De blaren zullen vanzelf indrogen en een korstje vormen, het is beter om ze niet door te prikken. Onze huidtherapeuten zullen tijdens het intakegesprek enkele testpulsen uitvoeren, zodat je een idee krijgt van hoe de behandeling zal aanvoelen.

Nazorg

De huid zal na de behandeling branderig aanvoelenen gedurende 2 tot 5 dagen rood en gezwollen zijn. Het is mogelijk dat er korst of blaarvorming ontstaat, dit hoort bij het genezingsproces. Het duurt meestal 7 tot 10 dagen voordat de huid volledig is hersteld. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een tattoo eruit voor en na het verwijderen?

Na een behandeling kan het pigment van de tatoeage eerst donkerder lijken, maar na enkele tijd zal je zien dat de tatoeage steeds lichter van kleur wordt. Wij werken met de nieuwste PiQo4 laser, deze kan iedere kleur van een tattoo behandelen. Het resultaat is na enkele weken goed te zien.

Hoe werkt tattoo laseren?

Bij Solution Clinic werken we met de PiQO4 laser. Deze laser zorgt voor een snelle verwijdering van de tatoeages, ongeacht de kleur. Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit pigment vervolgens via ons natuurlijke afvoer systeem af.

Doet tattoo laseren pijn?

De behandeling van het weg laseren kan gevoelig of pijnlijk zijn, maar de ervaring verschilt per persoon. De laserpulsen voelen als een klein prikje of als een elastiekje dat tegen de huid aanslaat. Tijdens de intake doen we een aantal testpulsen. Zo kan je alvast ervaren hoe de behandelingen voelen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig bij tattoo verwijderen?

Er zijn per tatoeage ongeveer 8 tot 12 behandelingen nodig om deze geheel te verwijderen. Dit is uiteraard afhankelijk van het soort tatoeage. Tijdens een intakegesprek vertelt de huidtherapeut meer over de behandeling specifiek voor jouw situatie.

Wat kost het laseren van een tattoo?

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage zijn afhankelijk van de grootte. Zie hier een overzicht van de prijzen:
- Tatoeage < 5 cm2: €85,-
- Tatoeage 5-10 cm2: €100,-
- Tatoeage 10-20 cm2: €125,-
- Tatoeage 20-30 cm2: €150,-

Bij Solution Clinic begrijpen we dat het hebben van spijt van een tatoeage een veelvoorkomend probleem is. Daarom bieden wij een effectieve oplossing voor het verwijderen van tatoeages met behulp van de nieuwste, geavanceerde PiQo4 laser. Onze gekwalificeerde huidtherapeuten staan klaar om je te helpen. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Ligia uit Amsterdam

Great experience at the laser clinic.
I had a few appointments with Anas, the laser therapist for removal of facial hiperpigmentations. In 2 appointments everything was perfect and also got some great extra advice.
Highly recommend him as a therapist and this laserclinic in general!

10-11-2023
Review
Agnes uit Amsterdam

Great experience and friendly people! Esmee was professional and very helpful. She always checked to make sure everything was fine. I would definitely recommend this clinic!

07-11-2023
Review
Arj uit Bussum

Hele goede service, altijd stipt op tijd, hoef nooit te wachten en ze nemen goed de tijd voor je. Aardig en professioneel. Ben erg tevreden over het resultaat (laser ontharing).

21-10-2023
Review
Thorv uit Vianen

Ik ben perfect geholpen door de medewerkers van Solution Clinic! Ik had een afspraak gemaakt voor vet bevriezing voor mijn buik. Niks is te gek bij Solution. Ze denken mee met je en zowel in Amsterdam als in Bussum zorgen ze er voor dat je een warm thuis gevoel krijgt als je bij hen binnen komt. Ik ben erg goed geholpen en raad het ook zéér aan om hier eens te gaan kijken! Het jonge team is erg enthousiast en dat is ook wel af te lezen aan alle andere positieve reviews. Het team is erg goed opgeleid en dat zie je ook wel aan de resultaten die ik zelf heb mogen ervaren van de afgelopen maanden. Kortom: een dikke aanrader!

19-10-2023
Review
A uit Almere

Mooie verzorgde kliniek, goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid, en de ruime openingstijden is heel fijn …
Personeel is deskundig, professioneel en ook hoogopgeleid wat heel belangrijk is in deze vak
Esmee is top medewerkster, heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel 👍👍👍

17-10-2023
Review
Ola uit Amsterdam

Nowadays its very difficult to find very good salon, but I’m a lucky person, I found it. Its Solution Clinic. WITH ALL MY PLEASURE I CAN RECOMMEND AND TRUST THIS GREAT SALON,BEST QUALITY !I proud of the boss , first of all,she keep the salon so clean and so nice interior, when you enter inside, you feel the warm atmosphere and very very kind staff .The special worker for me is Esmi,she is so great ,responsible and very kind. Her lovely smile and talking make my pain lesser every time .She has so good experience(for such a age ), her boss needs to proud of her!!!
So i recommend this salon to everyone who searches for quality.
Best of the best !

17-10-2023
Review
Donna uit Amsterdam

Ik kom al een paar jaar bij Tatjana en dus bij Solution Clinic. Tatjana is een kundige huidtherapeute met veel ervaring en is prettig in de omgang. De locatie is makkelijk te bereiken zowel met het OV, fiets als auto. Er zijn genoeg parkeerplekken voor de deur. De studio is heel schoon, er wordt hygiënisch gewerkt en het ontharen heeft effect. Ik raad Solution Clinic aan.

15-10-2023
Review
N uit Amsterdam

Ik word altijd vriendelijk ontvangen bij mijn afspraken. Daarnaast wordt er goed rekening gehouden met je wensen en is het personeel zeer kundig. Zo ben ik niet lang geleden teruggekomen van vakantie en dan worden er eerst weer opnieuw testen uitgevoerd of er geen brandplekken ontstaan op je lichaam bij het ontharen. Je wil wel van je haren af, maar je hoeft daarbij niet verbrand worden natuurlijk :). Dat is erg fijn!

14-10-2023
Review
Birgit uit Amsterdam

Solution Clinic is een goede keuze om je te laten ontharen! Ik wordt altijd respectvol en met lieve zorg behandeld, je bent dus in goede handen. De plek is ook erg schoon, wel zo hygiënisch. Makkelijk te bereiken, wel zo praktisch. En natuurlijk effectieve ontharing 🙂 Heel blij mee!

12-10-2023