Onderzoek heeft laten zien dat wereldwijd ongeveer 1 op de 10 mensen een tattoo of tatoeage heeft. Daarvan heeft 1 op de 3 hier spijt van. Uiteindelijk laat slechts 1 op de 100 getatoeëerden hun tattoo verwijderen. Bij Solution Clinic wordt de nieuwste PiQo4 laser gebruikt door onze gekwalificeerde huidtherapeuten om de tatoeage veilig te verwijderen.

Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit vervolgens via ons natuurlijke afvoersysteem af.

Door onze kennis en ervaring hebben we afspraken met alle zorgverzekeraars en een samenwerkingsverband met o.a. het VU Medisch Centrum en het AMC te Amsterdam.

Wij bieden onze klanten al ruim 11 jaar een omgeving waar het prettig is om behandeld te worden door steeds dezelfde huidtherapeuten.

Solution Clinic is 7 dagen per week geopend, zowel overdag als ’s avonds. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Zuid (Buitenveldert) en Bussum. Beide klinieken zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is altijd parkeergelegenheid voor de deur bij beide klinieken.

Te verwachten resultaat

Het resultaat is na enkele weken te zien. Doordat wij werken met de nieuwste PiQo4 laser welke nano en pico pulsen geeft. Met deze laser kunnen wij elke kleur tatoeage succesvol verwijderen. Na elke behandeling zal de tatoeage meer vervagen. Met deze laser blijft er geen waas achter op de huid wanneer de tattoo weg is.

Aantal benodigde behandelingen

Afhankelijk van de tatoeage zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig voor het volledig verwijderen van tatoeages. Tijdens het intakegesprek vertelt de huidtherapeut meer over de behandeling, specifiek gericht op uw situatie.

Prijzen tatoeage laseren

Tatoeage < 5 cm2                            €85,-

Tatoeage < 10 cm2                         €100,-

Tatoeage 10-20 cm2                      €125,-

Tatoeage 20-30 cm2                      €150,-

Voorzorg

De huid mag gedurende het behandeltraject niet zongebruind zijn. Daarom kan het te behandelen gebied vooraf aan de behandeling minimaal 6 weken niet blootgesteld worden aan zon of zonnebank. Daarnaast adviseren we om consequent zonnebrandcrème met SPF 30 of 50 aan te brengen op het te behandelen gebied en/of het gebied af te dekken.

Tijdens de behandeling

Eerst wordt de huid schoongemaakt, daarna wordt de tatoeage behandeld. Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit vervolgens via ons natuurlijke afvoersysteem af. Het behandelde gebied wordt eerst wit, dit is een teken dat de tattoo inkt wordt verpulverd. Tegelijkertijd of enkele minuten hierna treedt er roodheid en zwelling op die na 30 tot 60 minuten weer verdwijnen. In enkele gevallen kunnen er kleine puntbloedinkjes optreden. Deze bloedinkjes zijn onschuldig en helen snel. Soms ontstaan er ook kleine blaren ter plaatse van de behandelde huid, deze bevatten heldere weefselvocht. De blaren zullen vanzelf indrogen en een korstje vormen, het is beter om ze niet door te prikken.

Nazorg

De huid zal na de behandeling branderig aanvoelen. Zo’n 2 tot 5 dagen na de behandeling is de huid rood en gezwollen. Het is mogelijk dat er korst of blaarvorming ontstaat, dit hoort bij het genezingsproces, de genezing hiervan duurt 7 tot 10 dagen. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Na ongeveer een week is de huid hersteld.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een tattoo eruit voor en na het verwijderen?

Na een behandeling kan het pigment van de tatoeage eerst donkerder lijken, maar na enkele tijd zal je zien dat de tatoeage steeds lichter van kleur wordt. Wij werken met de nieuwste PiQo4 laser, deze kan iedere kleur van een tattoo behandelen. Het resultaat is na enkele weken goed te zien.

Hoe werkt tattoo laseren?

Bij Solution Clinic werken we met de PiQO4 laser. Deze laser zorgt voor een snelle verwijdering van de tatoeages, ongeacht de kleur. Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit pigment vervolgens via ons natuurlijke afvoer systeem af.

Doet tattoo laseren pijn?

De behandeling van het weg laseren kan gevoelig of pijnlijk zijn, maar de ervaring verschilt per persoon. De laserpulsen voelen als een klein prikje of als een elastiekje dat tegen de huid aanslaat. Tijdens de intake doen we een aantal testpulsen. Zo kan je alvast ervaren hoe de behandelingen voelen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig bij tattoo verwijderen?

Er zijn per tatoeage ongeveer 8 tot 12 behandelingen nodig om deze geheel te verwijderen. Dit is uiteraard afhankelijk van het soort tatoeage. Tijdens een intakegesprek vertelt de huidtherapeut meer over de behandeling specifiek voor jouw situatie.

Wat kost het laseren van een tattoo?

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage zijn afhankelijk van de grootte. Zie hier een overzicht van de prijzen:
- Tatoeage < 5 cm2: €85,-
- Tatoeage 5-10 cm2: €100,-
- Tatoeage 10-20 cm2: €125,-
- Tatoeage 20-30 cm2: €150,-

Één op de drie mensen krijgt op een gegeven moment spijt van hun tatoeage. Heb jij ook het gevoel dat je tatoeage niet meer bij je past? Bij Solution Clinic verwijderen wij deze met onze veilige, effectieve en de nieuwste PiQo4 laser. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Henri uit Amsterdam

Heel prettige locatie en geweldig vriendelijke, prettige behandeling. De methode van ontharen was erg efficiënt en ik ben erg tevreden over het resultaat.

22-03-2023
Review
Masja uit Amstelveen

Fijn en professioneel. Esmee, die mij 9 van de 10 keer behandeld, is een topper. Het resultaat is waanzinnig!

13-01-2023
Review
Chihiro uit Amsterdam

I just finished my last laser hair removal and I’m really happy the result. Especially many thanks to lovely, friendly and professional Esmee!!!!
Her treatment was SUPER!! 🙂

16-12-2022
Review
Maria uit Bussum

Professional and attentive specialists are working in this clinic, especially Esmee. Even though some procedures are not the most pleasant, I always felt very comfortable and safe. And the results are there too!

06-09-2022
Review
Amber uit Assendelft

Zeer tevreden over de vriendelijke en kundige medewerkers. Geen vraag is ze te gek en ze zijn heel geduldig. Ik heb één behandeling achter de rug en ben daarover nu al zeer tevreden (verwijderen sproeten)

05-09-2022
Review
Noel uit Amsterdam

Een super fijne kliniek met professioneel personeel! Ben super tevreden met de resultaten & ik blijf zeker terug komen.

08-08-2022
Review
Miriam uit Amsterdam

Telkens goed en prettig geholpen door Whitney! Ben nu (zo goed als) helemaal af van mijn ‘snor en baard’ 😉

17-05-2022
Review
Karishma uit Amstelveen

I am a regular here for laser depilation. Care & professionalism of clinic staff strikes me every time. Happy with the results 😉

06-05-2022
Review
Eelco uit Amsterdam

De intake was super! Ben benieuwd naar het resultaat.

07-04-2022