Onderzoek heeft laten zien dat wereldwijd er ongeveer 1 op de 10 mensen een tattoo of tatoeage heeft. Daarvan heeft 1 op de 3 spijt van de tattoo of tatoeage. Uiteindelijk laat slechts 1 op de 100 getatoeëerden hun tattoo verwijderen. Bij Solution Clinic wordt de nieuwste PiQo4 laser gebruikt om de tatoeage te verwijderen.

Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit vervolgens via ons natuurlijke afvoersysteem af.

Te verwachten resultaat

Het resultaat is na enkele weken te zien. Doordat Solution Clinic werkt met de nieuwste PiQo4 laser welke nano en pico pulsen geeft kan iedere kleur tatoeage behandeld worden. Na elke behandeling zal de tatoeage steeds meer vervagen.

Aantal benodigde behandelingen

Afhankelijk van de mate van de indicatie zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig voor het verwijderen van tatoeages. Tijdens het intakegesprek vertelt de huidtherapeut meer over de behandeling, specifiek gericht op uw situatie.

Prijzen tatoeage laseren

Tatoeage < 5 cm2                            €75,-

Tatoeage < 10 cm2                         €100,-

Tatoeage 10-20 cm2                      €125,-

Tatoeage 20-30 cm2                      €150,-

Voorzorg

De huid mag gedurende het behandeltraject niet zongebruind zijn. Daarom kan het te behandelen gebied vooraf aan de behandeling minimaal 6 weken niet blootgesteld worden aan zon of zonnebank. Daarnaast adviseren we om consequent zonnebrandcrème met SPF 30 of 50 aan te brengen op het te behandelen gebied en/of het gebied af te dekken.

Tijdens de behandeling

Eerst wordt de huid schoongemaakt, daarna wordt de tatoeage behandeld. Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit vervolgens via ons natuurlijke afvoersysteem af. Het behandelde gebied wordt eerst wit, dit is een teken dat de tattoo inkt wordt verpulverd. Tegelijkertijd of enkele minuten hierna treedt er roodheid en zwelling op die na 30 tot 60 minuten weer verdwijnen. In enkele gevallen kunnen er kleine puntbloedinkjes optreden. Deze bloedinkjes zijn onschuldig en helen snel. Soms ontstaan er ook kleine blaren ter plaatse van de behandelde huid, deze bevatten heldere weefselvocht. De blaren zullen vanzelf indrogen en een korstje vormen, het is beter om ze niet door te prikken.

Nazorg

De huid zal na de behandeling branderig aanvoelen. Zo’n 2 tot 5 dagen na de behandeling is de huid rood en gezwollen. Het is mogelijk dat er korst of blaarvorming ontstaat, dit hoort bij het genezingsproces, de genezing hiervan duurt 7 tot 10 dagen. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Na ongeveer een week is de huid hersteld.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een tattoo eruit voor en na het verwijderen?

Na een behandeling kan het pigment van de tatoeage eerst donkerder lijken, maar na enkele tijd zult u zien dat de tatoeage steeds lichter van kleur wordt. Wij werken met de nieuwste PiQo4 laser, deze kan iedere kleur van een tattoo behandelen. Het resultaat is na enkele weken goed te zien.

Hoe werkt tattoo laseren?

Bij Solution Clinic werken we met de PiQO4 laser. Deze laser zorgt voor een snelle verwijdering van de tatoeages, ongeacht de kleur. Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit pigment vervolgens via ons natuurlijke afvoer systeem af.

Doet tattoo laseren pijn?

De behandeling van het weglaseren kan gevoelig of pijnlijk zijn, maar de ervaring verschilt per persoon. De laserpulsen voelen als een klein prikje of als een elastiekje dat tegen uw huid aanslaat.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig bij tattoo verwijderen?

Er zijn per tatoeage ongeveer 8 tot 12 behandelingen nodig om deze geheel te verwijderen. Dit is uiteraard afhankelijk van het soort tatoeage. Tijdens een intakegesprek vertelt de huidtherapeut meer over de behandeling specifiek voor uw situatie.

Wat kost het laseren van een tattoo?

De kosten voor het verwijderen van uw tatoeage is afhankelijk van de grootte. Zie hier een overzicht van de prijzen:
- Tatoeage < 5 cm2: €75,-
- Tatoeage 5-10 cm2: €100,-
- Tatoeage 10-20 cm2: €125,-
- Tatoeage 20-30 cm2: €150,-

Eén op de drie mensen krijgt op een gegeven moment spijt van hun tatoeage. Heeft u ook het gevoel dat uw tatoeage niet meer bij u past? Bij Solution Clinic verwijderen wij deze met onze effectieve en de nieuwste PiQo4 laser. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Miriam uit Amsterdam

Telkens goed en prettig geholpen door Whitney! Ben nu (zo goed als) helemaal af van mijn ‘snor en baard’ 😉

17-05-2022
Review
Karishma uit Amstelveen

I am a regular here for laser depilation. Care & professionalism of clinic staff strikes me every time. Happy with the results 😉

06-05-2022
Review
Eelco uit Amsterdam

De intake was super! Ben benieuwd naar het resultaat.

07-04-2022
Review
Cidyra uit Amsterdam

Voor de 5e x mijn ‘snor’ laten laseren! Is bijna weg! Ben zo tevreden!

Fijne, leuke, toegankelijke praktijk. Geholpen door Lotte 😉

30-03-2022
Review
Sanne uit Akersloot

Geweldig geholpen door Tatiana! Heel blij met het resultaat.

21-02-2022
Review
Maki uit Amsterdam

I’m very happy with the result / treatment. People are very nice and kind. I love the positive energy she carries! Thank you!

12-12-2021
Review
Martina uit Amsterdam

Very happy with the results and service. Always friendly & punctual. Thank you, ladies!

21-11-2021
Review
Sandro uit Monnikendam

Ik ben blij dat ik hier gekomen ben. Vanaf de eerste keer prettig ontvangen, op mijn gemak gesteld, goed behandeld. Ivanka heeft alle keren mij er goed door heen geholpen. Hartelijke dank!

07-11-2021
Review
Eline uit Utrecht

Geweldig resultaat en gezellige behandelingen dankzij de service van Ivanka. Heel blij mee!

26-09-2021