Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer één op de drie mensen spijt heeft van hun tatoeage. Dit betekent dat je zeker niet de enige bent. Bij Solution Clinic maken we gebruik van de geavanceerde PiQo4 laser, die speciaal is ontworpen om tatoeages veilig en effectief te verwijderen. Of je nu je tatoeage niet meer bij je vindt passen of gewoon een nieuwe start wilt maken, onze gekwalificeerde huidtherapeuten staan klaar om je te helpen.

Solution Clinic is 7 dagen per week geopend, zowel overdag als ’s avonds. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Zuid (Buitenveldert). Onze kliniek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is altijd parkeergelegenheid voor de deur.

Hoe werkt tattoo verwijderen?

Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit vervolgens via ons natuurlijke afvoersysteem af. Door onze uitgebreide kennis en ervaring hebben we niet alleen afspraken met alle zorgverzekeraars, maar ook samenwerkingsverbanden met gerenommeerde medische centra zoals het VU Medisch Centrum en het AMC in Amsterdam.

Bij Solution Clinic streven we ernaar om onze klanten al ruim 11 jaar lang een prettige omgeving te bieden waarin ze behandeld worden door dezelfde vertrouwde huidtherapeuten. We begrijpen dat het verwijderen van een tatoeage een persoonlijke en soms emotionele beslissing kan zijn en daarom streven we ernaar om je op je gemak te stellen en een professionele en zorgzame service te bieden.

Te verwachten resultaat

Het resultaat is na enkele weken zichtbaar. Doordat wij werken met de nieuwste PiQo4 laser welke nano en pico pulsen geeft kunnen we tatoeages van elke kleur succesvol verwijderen. Na elke behandeling zal de tattoo geleidelijk vervagen. Het voordeel van deze laser is dat er geen waas op de huid achterblijft wanneer de tatoeage volledig is verwijderd.

Aantal benodigde behandelingen

Afhankelijk van de tatoeage zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig voor het volledig verwijderen van tatoeages. Tijdens het intakegesprek vertelt de huidtherapeut meer over de behandeling, specifiek gericht op jouw situatie.

Prijzen tattoo laseren

Tatoeage < 5 cm2                            €85,-

Tatoeage < 10 cm2                         €100,-

Tatoeage 10-20 cm2                      €125,-

Tatoeage 20-30 cm2                      €150,-

Nu 20% korting op je eerste tattoo laser behandeling

De winter maanden zijn hét moment om te starten met huidverbetering. Daarom ontvang je nu 20% korting op je eerste tattoo laser behandeling. Plan een gratis intake in en profiteer van deze korting.

Voorzorg

De huid mag gedurende het behandeltraject niet zongebruind zijn. Daarom mag het te behandelen gebied vooraf aan de behandeling minimaal 6 weken niet blootgesteld worden aan zon of zonnebank. Daarnaast adviseren we om consequent zonnebrandcrème met SPF 30 of 50 aan te brengen op het te behandelen gebied en/of het gebied af te dekken.

Tijdens de behandeling

Eerst wordt de huid schoongemaakt, daarna wordt de tatoeage behandeld. Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit vervolgens via ons natuurlijke afvoersysteem af. Het behandelde gebied wordt eerst wit, dit is een teken dat de tattoo inkt wordt verpulverd. Tegelijkertijd of enkele minuten hierna treedt er roodheid en zwelling op die na 30 tot 60 minuten weer verdwijnen. In enkele gevallen kunnen er kleine puntbloedinkjes optreden. Deze bloedinkjes zijn onschuldig en helen snel. Soms ontstaan er ook kleine blaren ter plaatse van de behandelde huid, deze bevatten heldere weefselvocht. De blaren zullen vanzelf indrogen en een korstje vormen, het is beter om ze niet door te prikken. Onze huidtherapeuten zullen tijdens het intakegesprek enkele testpulsen uitvoeren, zodat je een idee krijgt van hoe de behandeling zal aanvoelen.

Nazorg

De huid zal na de behandeling branderig aanvoelenen gedurende 2 tot 5 dagen rood en gezwollen zijn. Het is mogelijk dat er korst of blaarvorming ontstaat, dit hoort bij het genezingsproces. Het duurt meestal 7 tot 10 dagen voordat de huid volledig is hersteld. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een tattoo eruit voor en na het verwijderen?

Na een behandeling kan het pigment van de tatoeage eerst donkerder lijken, maar na enkele tijd zal je zien dat de tatoeage steeds lichter van kleur wordt. Wij werken met de nieuwste PiQo4 laser, deze kan iedere kleur van een tattoo behandelen. Het resultaat is na enkele weken goed te zien.

Hoe werkt tattoo laseren?

Bij Solution Clinic werken we met de PiQO4 laser. Deze laser zorgt voor een snelle verwijdering van de tatoeages, ongeacht de kleur. Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit pigment vervolgens via ons natuurlijke afvoer systeem af.

Doet tattoo laseren pijn?

De behandeling van het weg laseren kan gevoelig of pijnlijk zijn, maar de ervaring verschilt per persoon. De laserpulsen voelen als een klein prikje of als een elastiekje dat tegen de huid aanslaat. Tijdens de intake doen we een aantal testpulsen. Zo kan je alvast ervaren hoe de behandelingen voelen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig bij tattoo verwijderen?

Er zijn per tatoeage ongeveer 8 tot 12 behandelingen nodig om deze geheel te verwijderen. Dit is uiteraard afhankelijk van het soort tatoeage. Tijdens een intakegesprek vertelt de huidtherapeut meer over de behandeling specifiek voor jouw situatie.

Wat kost het laseren van een tattoo?

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage zijn afhankelijk van de grootte. Zie hier een overzicht van de prijzen:
- Tatoeage < 5 cm2: €85,-
- Tatoeage 5-10 cm2: €100,-
- Tatoeage 10-20 cm2: €125,-
- Tatoeage 20-30 cm2: €150,-

Bij Solution Clinic begrijpen we dat het hebben van spijt van een tatoeage een veelvoorkomend probleem is. Daarom bieden wij een effectieve oplossing voor het verwijderen van tatoeages met behulp van de nieuwste, geavanceerde PiQo4 laser. Onze gekwalificeerde huidtherapeuten staan klaar om je te helpen. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Avi uit Amstelveen

Hele fijne behandelaar! Ik ben erg blij met de resultaten en mijn partner ook 🙂

25-04-2024
Review
Jaim uit Bussum

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Solution clinic Bussum. Ik ben deskundig geholpen door Esmee. Ze stelt je meteen op je gemak en creëert met haar persoonlijke benadering een fijne en ongedwonge sfeer. Jouw doel en tevredenheid wordt 100% voorop gesteld. De behandelkamers zijn netjes en schoon. Al met al een hele professionele huidclinique, top hygiëne en top servic

22-04-2024
Review
Savannah uit Amsterdam

I am doing the laser hair removal treatment with Anas and I already see great results. Everything feels comfortable and professional and I am very excited to see how the end results will look like. Thank you, Anas! 🌞

16-04-2024
Review
JW uit Bussum

Esmee heeft mij top geholpen met drie behandelingen vetbevriezing (kin en buik). Het resultaat is bijzonder goed geworden al zeg ik het zelf. Ik zou hier zeker terug komen indien nodig. Esmee nogmaals dank voor je fijne werkwijze en prettige communicatie!

06-04-2024
Review
Dirkje uit Amsterdam

Anas is een hele aardige en goede behandelaar. Hij laat me heel erg op mijn gemak voelen tijdens de behandeling, en ik ben heel tevreden met het resultaat! Ik zou iedereen Solution Clinics, en Anas aanraden!

03-04-2024
Review
Aruna uit Amsterdam

Anas is a rare real professional. He genuinely cares about his patients and gives good suggestions on how to treat your skin systematically. Would highly highly recommend him for peeling treatments!

 

24-03-2024
Review
Hans uit Blaricum

Uitstekende ervaring in de Clinic waar ik fijn en deskundig geholpen ben door Esmee. Behandeling was een laser behandeling voor het verwijderen van oude (kleinere) tatoeages. Na een grondige intake en beoordeling de vervolgbehandeling gehad met een heel goed resultaat. Een aanrader!

06-03-2024
Review
Diander uit Amsterdam

Goed en vakkundig geholpen door Anas!

20-02-2024
Review
Stela uit Amsterdam

From the moment I stepped foot in the Solution Clinic, I was met with professionalism and great care. I have been fortunate to work with the lovely Tatiana. She carefully assessed if laser treatment was suitable for me and explained how to take care of myself in between sessions. Her careful approach (e.g., explaining each step of the process thoroughly) and attention to detail has made me feel comfortable and relaxed throughout each session and ultimately involved in my laser journey. The treatment has been effective, and I have seen results as early as my second session. I also appreciate the clinic’s cleanliness and convenient location for those reliant on public transportation.

15-02-2024