fbpx

O.a. te zien bij:

Laserkliniek Amsterdam

Bent u op zoek naar een laserkliniek in Amsterdam? Solution Clinic is dé specialist in laser ontharen, huidverbetering en tatoeageverwijdering in Amsterdam. Wij werken uitsluitend met ervaren huidtherapeuten en behandelen meer dan 8000 mannen en vrouwen. Plan gemakkelijk een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten.

Gratis intake gesprek

Wilt u een gratis intake gesprek plannen bij onze laserkliniek in Amsterdam? Of heeft u een vraag of een behandeling of onze kliniek? Vul dan onderstaand formulier in met uw gegevens. We nemen snel contact met u op! 


  Laser ontharen Amsterdam

  Bij ons kunt u terecht voor de meest effectieve en veilige laser ontharingsbehandelingen. Wij werken met het LightSheer DUET diode lasersysteem. Dit is een nieuwe en veilige methode voor het verwijderen van uw overtollige haargroei op een prettige manier. Tevens reduceert deze methode de behandeltijd tot 75% in vergelijking tot andere ontharingsapparatuur. 

  Plan via bovenstaand formulier een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten in Amsterdam. Tijdens dat gesprek vertellen we u meer over cosmetische permanente ontharing via lasertherapie.

  Pigmentvlekken verwijderen Amsterdam

  Lasertherapie wordt niet alleen toegepast bij ontharing, maar ook bij de verwijdering van pigment. Voor het verwijderen van pigmentvlekken kunt u dus ook bij ons terecht. Onze huidtherapeuten maken gebruik van IPL (Intense Pulse Light) bij de behandeling van pigmentvlekken. Per behandeling gaat u zien dat uw pigment vermindert. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kleur en diepte van het pigment. In een eerste afspraak gaan we samen kijken of we alvast een inschatting kunnen maken van het aantal behandelingen. 

  Tatoeage verwijderen Amsterdam

  Eén op de drie mensen krijgt later spijt van een tatoeage. Heeft u ook een tatoeage waarvan u vindt dat die niet meer bij u past? Bij onze vestiging in Amsterdam maken we gebruik van effectieve technieken die u van uw ongewenste tatoeage af helpt. Onze kliniek in Amsterdam beschikt over de nieuwste PiQo4 laser voor het verwijderen van tatoeages.

  Het licht van de PiQo4 laser wordt door het pigment van uw tatoeage geabsorbeerd. Tijdens dat proces komt er warmte vrij en breekt het pigment af. Dit wordt vervolgens gewoon door uw lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Voor het verwijderen van uw tatoeage zijn meerdere behandelingen nodig. Na elke behandeling ziet u dat uw tatoeage beetje bij beetje verdwijnt. Tijdens het intake gesprek vertellen we u meer over de behandeling en uw persoonlijke behandelplan.

  Vraag middels bovenstaand formulier een gratis intake gesprek aan.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
  Review
  Charlotte uit Amstelveen

  Whitney heeft een hele mooie manier van werken; vriendelijk, rustig & zeer professioneel. Ik ben heel blij de deur uit gegaan!

  08-07-2021
  Review
  Anoniem uit Boskoop

  Super goed en professioneel geholpen door Tatiana.

  29-06-2021
  Review
  Nasr uit Amsterdam

  Alweer een hele fijne behandeling bij Ivanka!

  06-06-2021
  Review
  Kim uit Amsterdam

  Super fijn resultaat & fijne behandeling. Zeker een aanrader!

  30-05-2021
  Review
  Jara uit Amstelveen

  Hele fijne behandeling en hele goede zorg 😉

  09-05-2021
  Review
  Pasquale uit Amsterdam

  Always friendly service and very happy with the treatment!

  25-04-2021
  Review
  Denise uit Assendelft

  Sinds vorige maand ben ik in behandeling bij de Solution Clinic. Ik heb al ruim 7 jaar last van roodheid in mijn gezicht, wat de afgelopen jaren verergerde. Ik ben hiervoor al bij verschillende artsen en specialisten geweest. Echter niets hielp. Bij de eerste afspraak werd er een huidscan gemaakt en was de roodheid duidelijk zichtbaar. Gezichtsreinigers, dag en nachtcrème, serum en maskers werd als behandeling aangeraden. Dit werd speciaal gericht op mijn type huid. Na 4 weken was de roodheid al veel afgenomen, dit was ook te zien aan de huidscan die bij deze afspraak werd gemaakt. Tatiana heeft mij heel erg geholpen. Zij is vriendelijk, luistert goed naar wat je problemen zijn en zoekt naar de beste oplossing voor jou als klant. Ik kan iedereen aanraden om bij de Solution Clinic langs te gaan voor problemen met je huid.

  08-04-2021
  Review
  Janet uit Drachten

  Vorige week een laserbehandeling gehad voor mijn couperose door huidtherapeute Mariska bij Solution Clinic Bussum. Superfijn! Van te voren heeft ze mij alles heel duidelijk uitgelegd en mij op mijn gemak gesteld. Ze werkte uiterst deskundig en legde steeds goed uit wat ze ging doen. Het resultaat was prachtig! Alle zichtbare bloedvaatjes in mijn gezicht zijn weg! Ik ben er heel blij mee! Dankjewel!

  23-03-2021
  Review
  Wilfred uit Utrecht

  Het bezoek aan Solution Clinic Bussum heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij de huidtherapeut en waardeer haar oprechte intentie om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik kom hier zeker vaker!

  17-03-2021