fbpx

O.a. te zien bij:

Laserkliniek Amsterdam

Ben je op zoek naar een laserkliniek in Amsterdam? Solution Clinic is dé specialist in laser ontharen, huidverbetering, vet bevriezen en tatoeage verwijdering in Amsterdam. Wij werken met ervaren huidtherapeuten en behandelen meer dan 12.000 mannen en vrouwen per jaar. Plan gemakkelijk een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten.

Gratis intake gesprek

Wil je een gratis intake gesprek plannen bij een van onze laserklinieken? Deze plan je makkelijk zelf online via onderstaande button. Heb je een vraag over een behandeling of onze kliniek? Vul dan onderstaand formulier in met je gegevens. We nemen snel contact met je op! 

  Laser ontharen Amsterdam

  Bij ons kan je terecht voor de meest effectieve en veilige laser behandelingen. Wij werken met de meest geavanceerde lasersystemen. Hiermee helpen we je veilig en effectief af van jouw probleem. 

  Plan via bovenstaand formulier een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten in Amsterdam. Tijdens dat gesprek vertellen we je meer over cosmetische permanente ontharing via lasertherapie.

  Huidtherapie Amsterdam

  We passen lasertherapie niet alleen toe bij definitieve ontharing. Ook huidproblemen kunnen worden behandeld met lasertherapie. Solution Clinic is gespecialiseerd in alle huidproblemen die verholpen kunnen worden met lasertherapie. Voorbeelden van deze huidproblemen zijn het verwijderen van pigmentvlekken, littekentherapie, acne therapie, et cetera.

  Wij maken gebruik van de M22 Lumenis. Dit is het meest geavanceerde en uitgebreide platform voor laserbehandelingen. Behandelingen met dit apparaat zijn zeer effectief en vaak tijdbesparend. Er zijn minder behandelingen nodig voor het behalen van het gewenste resultaat. Na enkele behandelingen zie je direct de acne of pigment afnemen. Het apparaat bevat een ingebouwde koeling, waardoor je de behandeling comfortabeler en aangenamer doorloopt. Tevens is de behandeling veilig en is de kans op huidschade zeer klein. Tijdens een intake gesprek vertellen we je graag meer over de behandeling en je persoonlijke behandelplan.

  Vraag middels bovenstaand formulier een gratis intake gesprek aan.

  Vet bevriezen Amsterdam

  Vet bevriezen wordt de laatste jaren steeds meer ingezet en is een techniek waarbij lokaal vet wordt verwijderd door middel van bevriezing. Het is een operatie-vrij alternatief voor liposuctie. Met als doel om precies op de gewenste plaats vet te bevriezen en daardoor de contouren van het lichaam te verbeteren. Wij maken voor onze cryolipolyse behandelingen gebruik van de Clatuu Alpha. Dit is momenteel het meest geavanceerde systeem op de markt voor deze behandelingen.

  Tatoeage verwijderen Amsterdam

  Eén op de drie mensen krijgt later spijt van een tatoeage. Heb jij ook een tatoeage waarvan je vindt dat die niet meer bij je past? In onze kliniek in Amsterdam maken we gebruik van effectieve technieken die je van je ongewenste tatoeage af helpt. Onze klinieken in Amsterdam en Bussum beschikken over de nieuwste PiQo4 laser en de Q-switched Nd:YAG voor het verwijderen van tatoeages.

  Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Tijdens dat proces komt er warmte vrij en breekt het pigment af. Dit wordt vervolgens gewoon door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Voor het verwijderen van je tatoeage zijn meerdere behandelingen nodig. Na elke behandeling zie je dat de tatoeage beetje bij beetje verdwijnt. Tijdens het intake gesprek vertellen we meer over de behandeling en je persoonlijke behandelplan.

  Vraag middels bovenstaand formulier een gratis intake gesprek aan.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
  Review
  Ligia uit Amsterdam

  Great experience at the laser clinic.
  I had a few appointments with Anas, the laser therapist for removal of facial hiperpigmentations. In 2 appointments everything was perfect and also got some great extra advice.
  Highly recommend him as a therapist and this laserclinic in general!

  10-11-2023
  Review
  Agnes uit Amsterdam

  Great experience and friendly people! Esmee was professional and very helpful. She always checked to make sure everything was fine. I would definitely recommend this clinic!

  07-11-2023
  Review
  Arj uit Bussum

  Hele goede service, altijd stipt op tijd, hoef nooit te wachten en ze nemen goed de tijd voor je. Aardig en professioneel. Ben erg tevreden over het resultaat (laser ontharing).

  21-10-2023
  Review
  Thorv uit Vianen

  Ik ben perfect geholpen door de medewerkers van Solution Clinic! Ik had een afspraak gemaakt voor vet bevriezing voor mijn buik. Niks is te gek bij Solution. Ze denken mee met je en zowel in Amsterdam als in Bussum zorgen ze er voor dat je een warm thuis gevoel krijgt als je bij hen binnen komt. Ik ben erg goed geholpen en raad het ook zéér aan om hier eens te gaan kijken! Het jonge team is erg enthousiast en dat is ook wel af te lezen aan alle andere positieve reviews. Het team is erg goed opgeleid en dat zie je ook wel aan de resultaten die ik zelf heb mogen ervaren van de afgelopen maanden. Kortom: een dikke aanrader!

  19-10-2023
  Review
  A uit Almere

  Mooie verzorgde kliniek, goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid, en de ruime openingstijden is heel fijn …
  Personeel is deskundig, professioneel en ook hoogopgeleid wat heel belangrijk is in deze vak
  Esmee is top medewerkster, heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel 👍👍👍

  17-10-2023
  Review
  Ola uit Amsterdam

  Nowadays its very difficult to find very good salon, but I’m a lucky person, I found it. Its Solution Clinic. WITH ALL MY PLEASURE I CAN RECOMMEND AND TRUST THIS GREAT SALON,BEST QUALITY !I proud of the boss , first of all,she keep the salon so clean and so nice interior, when you enter inside, you feel the warm atmosphere and very very kind staff .The special worker for me is Esmi,she is so great ,responsible and very kind. Her lovely smile and talking make my pain lesser every time .She has so good experience(for such a age ), her boss needs to proud of her!!!
  So i recommend this salon to everyone who searches for quality.
  Best of the best !

  17-10-2023
  Review
  Donna uit Amsterdam

  Ik kom al een paar jaar bij Tatjana en dus bij Solution Clinic. Tatjana is een kundige huidtherapeute met veel ervaring en is prettig in de omgang. De locatie is makkelijk te bereiken zowel met het OV, fiets als auto. Er zijn genoeg parkeerplekken voor de deur. De studio is heel schoon, er wordt hygiënisch gewerkt en het ontharen heeft effect. Ik raad Solution Clinic aan.

  15-10-2023
  Review
  N uit Amsterdam

  Ik word altijd vriendelijk ontvangen bij mijn afspraken. Daarnaast wordt er goed rekening gehouden met je wensen en is het personeel zeer kundig. Zo ben ik niet lang geleden teruggekomen van vakantie en dan worden er eerst weer opnieuw testen uitgevoerd of er geen brandplekken ontstaan op je lichaam bij het ontharen. Je wil wel van je haren af, maar je hoeft daarbij niet verbrand worden natuurlijk :). Dat is erg fijn!

  14-10-2023
  Review
  Birgit uit Amsterdam

  Solution Clinic is een goede keuze om je te laten ontharen! Ik wordt altijd respectvol en met lieve zorg behandeld, je bent dus in goede handen. De plek is ook erg schoon, wel zo hygiënisch. Makkelijk te bereiken, wel zo praktisch. En natuurlijk effectieve ontharing 🙂 Heel blij mee!

  12-10-2023