O.a. te zien bij:

Laserkliniek Amsterdam

Bent u op zoek naar een laserkliniek in Amsterdam? Solution Clinic is dé specialist in laser ontharen, huidverbetering en tatoeageverwijdering in Amsterdam. Wij werken uitsluitend met ervaren huidtherapeuten en behandelen meer dan 8000 mannen en vrouwen. Plan gemakkelijk een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten.

Gratis intake gesprek

Wilt u een gratis intake gesprek plannen bij onze laserkliniek in Amsterdam? Of heeft u een vraag of een behandeling of onze kliniek? Vul dan onderstaand formulier in met uw gegevens. We nemen snel contact met u op!   Laser ontharen Amsterdam

  Bij ons kunt u terecht voor de meest effectieve en veilige laser ontharingsbehandelingen. Wij werken met het LightSheer DUET diode lasersysteem. Dit is een nieuwe en veilige methode voor het verwijderen van uw overtollige haargroei op een prettige manier. Tevens reduceert deze methode de behandeltijd tot 75% in vergelijking tot andere ontharingsapparatuur. 

  Plan via bovenstaand formulier een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten in Amsterdam. Tijdens dat gesprek vertellen we u meer over cosmetische permanente ontharing via lasertherapie.

  Pigmentvlekken verwijderen Amsterdam

  Lasertherapie wordt niet alleen toegepast bij ontharing, maar ook bij de verwijdering van pigment. Voor het verwijderen van pigmentvlekken kunt u dus ook bij ons terecht. Onze huidtherapeuten maken gebruik van IPL (Intense Pulse Light) bij de behandeling van pigmentvlekken. Per behandeling gaat u zien dat uw pigment vermindert. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kleur en diepte van het pigment. In een eerste afspraak gaan we samen kijken of we alvast een inschatting kunnen maken van het aantal behandelingen. 

  Tatoeage verwijderen Amsterdam

  Eén op de drie mensen krijgt later spijt van een tatoeage. Heeft u ook een tatoeage waarvan u vindt dat die niet meer bij u past? Bij onze vestiging in Amsterdam maken we gebruik van effectieve technieken die u van uw ongewenste tatoeage af helpt. Onze kliniek in Amsterdam beschikt over de nieuwste PiQo4 laser voor het verwijderen van tatoeages.

  Het licht van de PiQo4 laser wordt door het pigment van uw tatoeage geabsorbeerd. Tijdens dat proces komt er warmte vrij en breekt het pigment af. Dit wordt vervolgens gewoon door uw lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Voor het verwijderen van uw tatoeage zijn meerdere behandelingen nodig. Na elke behandeling ziet u dat uw tatoeage beetje bij beetje verdwijnt. Tijdens het intake gesprek vertellen we u meer over de behandeling en uw persoonlijke behandelplan.

  Vraag middels bovenstaand formulier een gratis intake gesprek aan.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
  Review
  Emrana uit Amsterdam

  Hele mooie en rustgevende kliniek. Personeel is heel erg aardig. Ik word altijd door dezelfde personeel geholpen. Ze houdt ook aan mijn eisen, zoals elke keer zondag behandeld worden om 10u. Tijdens behandeling maken we ook een leuk praatje, zodat je een fijne vibe krijgt. Daarnaast zie ik na de eerste behandeling al resultaat. Ik heb zelf mijn kin en hals laten laseren, tuurlijk verschillen de resultaten per huid types. Ik kan nu zelfverzekerd rond lopen, zonder dat ik veel make up op doe! Bedankt! En tot gauw!!!

  15-02-2021
  Review
  Anoniem uit Amstelveen

  Goede en effectieve behandeling voor mijn benen en armen. Zo goed als haarvrij, wat een fijn resultaat! Bedankt!

  21-11-2020
  Review
  Danielle uit Aalsmeer

  Super goede zorg gehad hier bij Solution Clinic. Bedankt voor een prachtig resultaat!

  21-11-2020
  Review
  Rachel uit Bussum

  Ik heb tot nu toe 2 behandelingen gehad van Anne-Marie op locatie Bussum. Ik werd doorverwezen door een vriendinnetje die de Solution Clinic in Amsterdam bezoekt en zeer tevreden is over de hygiëne, service en het resultaat op die locatie. Ik ben ook erg tevreden tot nu. Mooie en schone ruimtes, moderne apparatuur en vriendelijk personeel. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een goede locatie waar je je gelijk op je gemak voelt en ze zeer professioneel werken.

  20-11-2020
  Review
  Jan uit Borculo

  Ik heb nu drie laserontharing behandelingen ondergaan bij Solution Clinic in Bussum. Anne-Marie is mijn behandelaar. De kliniek in heel mooi en ruim ingericht en straalt professionaliteit uit. Hoewel die midden in Bussum is, zijn er voldoende parkeerplekken in de buurt.
  Doordat we tijdens de behandeling lekker over koetjes en kalfjes praten is er een heel ontspannen sfeer. Maar de behandeling is heel precies, hygiënisch en effectief.
  Ik moet er een eindje voor rijden, maar het is zeer de moeite waard.
  Wil je ook niet meer hoeven te scheren en toch van je haar af zijn, dan is Solution Clinic in Bussum zeker een aanrader.

  18-11-2020
  Review
  Bart uit Amsterdam

  Dank voor de goede zorg! Alles verloopt weer gladjes. Blij met het resultaat!

  10-10-2020
  Review
  Alice uit Loenen aan de Vecht

  Wat een fijne laser behandeling! Alle haartjes weg 😉 . Kom graag terug voor de ‘onderhoudsplekjes’!

  04-09-2020
  Review
  Merve uit Amsterdam

  Ik heb een hele fijne behandeling gehad bij Laura. Het was een gestructureerde en hygiënische behandeling met een vriendelijke dienstverlening.

  18-07-2020
  Review
  Ching uit Amsterdam

  Heb inmiddels meerdere behandelingen ondergaan voor verschillende lichaamsdelen. Ben er ontzettend blij mee. Had ik dit maar veel eerder geweten en gedaan! Het werkt ontzettend goed! Daarnaast hele goede professionele service en hele lieve en vriendelijke dames werken er daar! Ben blij dat ik hier terecht ben gekomen.

  09-07-2020

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details