fbpx

O.a. te zien bij:

Laserkliniek Amsterdam

Ben je op zoek naar een laserkliniek in Amsterdam? Solution Clinic is dé specialist in laser ontharen, huidverbetering, vet bevriezen en tatoeage verwijdering in Amsterdam. Wij werken met ervaren huidtherapeuten en behandelen meer dan 12.000 mannen en vrouwen per jaar. Plan gemakkelijk een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten.

Gratis intake gesprek

Wil je een gratis intake gesprek plannen bij ons in de kliniek? Deze plan je makkelijk zelf online via onderstaande button. Heb je een vraag over een behandeling of onze kliniek? Vul dan onderstaand formulier in met je gegevens. We nemen snel contact met je op! 

  Laser ontharen Amsterdam

  Bij ons kan je terecht voor de meest effectieve en veilige laser behandelingen. Wij werken met de meest geavanceerde lasersystemen. Hiermee helpen we je veilig en effectief af van jouw probleem. 

  Plan via bovenstaand formulier een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten in Amsterdam. Tijdens dat gesprek vertellen we je meer over cosmetische permanente ontharing via lasertherapie.

  Huidtherapie Amsterdam

  We passen lasertherapie niet alleen toe bij definitieve ontharing. Ook huidproblemen kunnen worden behandeld met lasertherapie. Solution Clinic is gespecialiseerd in alle huidproblemen die verholpen kunnen worden met lasertherapie. Voorbeelden van deze huidproblemen zijn het verwijderen van pigmentvlekken, littekentherapie, acne therapie, et cetera.

  Wij maken gebruik van de M22 Lumenis. Dit is het meest geavanceerde en uitgebreide platform voor laserbehandelingen. Behandelingen met dit apparaat zijn zeer effectief en vaak tijdbesparend. Er zijn minder behandelingen nodig voor het behalen van het gewenste resultaat. Na enkele behandelingen zie je direct de acne of pigment afnemen. Het apparaat bevat een ingebouwde koeling, waardoor je de behandeling comfortabeler en aangenamer doorloopt. Tevens is de behandeling veilig en is de kans op huidschade zeer klein. Tijdens een intake gesprek vertellen we je graag meer over de behandeling en je persoonlijke behandelplan.

  Vraag middels bovenstaand formulier een gratis intake gesprek aan.

  Vet bevriezen Amsterdam

  Vet bevriezen wordt de laatste jaren steeds meer ingezet en is een techniek waarbij lokaal vet wordt verwijderd door middel van bevriezing. Het is een operatie-vrij alternatief voor liposuctie. Met als doel om precies op de gewenste plaats vet te bevriezen en daardoor de contouren van het lichaam te verbeteren. Wij maken voor onze cryolipolyse behandelingen gebruik van de Clatuu Alpha. Dit is momenteel het meest geavanceerde systeem op de markt voor deze behandelingen.

  Tatoeage verwijderen Amsterdam

  Eén op de drie mensen krijgt later spijt van een tatoeage. Heb jij ook een tatoeage waarvan je vindt dat die niet meer bij je past? In onze kliniek in Amsterdam maken we gebruik van effectieve technieken die je van je ongewenste tatoeage af helpt. Onze kliniek beschikt over de nieuwste PiQo4 laser en de Q-switched Nd:YAG voor het verwijderen van tatoeages.

  Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Tijdens dat proces komt er warmte vrij en breekt het pigment af. Dit wordt vervolgens gewoon door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Voor het verwijderen van je tatoeage zijn meerdere behandelingen nodig. Na elke behandeling zie je dat de tatoeage beetje bij beetje verdwijnt. Tijdens het intake gesprek vertellen we meer over de behandeling en je persoonlijke behandelplan.

  Vraag middels bovenstaand formulier een gratis intake gesprek aan.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
  Review
  Avi uit Amstelveen

  Hele fijne behandelaar! Ik ben erg blij met de resultaten en mijn partner ook 🙂

  25-04-2024
  Review
  Jaim uit Bussum

  Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Solution clinic Bussum. Ik ben deskundig geholpen door Esmee. Ze stelt je meteen op je gemak en creëert met haar persoonlijke benadering een fijne en ongedwonge sfeer. Jouw doel en tevredenheid wordt 100% voorop gesteld. De behandelkamers zijn netjes en schoon. Al met al een hele professionele huidclinique, top hygiëne en top servic

  22-04-2024
  Review
  Savannah uit Amsterdam

  I am doing the laser hair removal treatment with Anas and I already see great results. Everything feels comfortable and professional and I am very excited to see how the end results will look like. Thank you, Anas! 🌞

  16-04-2024
  Review
  JW uit Bussum

  Esmee heeft mij top geholpen met drie behandelingen vetbevriezing (kin en buik). Het resultaat is bijzonder goed geworden al zeg ik het zelf. Ik zou hier zeker terug komen indien nodig. Esmee nogmaals dank voor je fijne werkwijze en prettige communicatie!

  06-04-2024
  Review
  Dirkje uit Amsterdam

  Anas is een hele aardige en goede behandelaar. Hij laat me heel erg op mijn gemak voelen tijdens de behandeling, en ik ben heel tevreden met het resultaat! Ik zou iedereen Solution Clinics, en Anas aanraden!

  03-04-2024
  Review
  Aruna uit Amsterdam

  Anas is a rare real professional. He genuinely cares about his patients and gives good suggestions on how to treat your skin systematically. Would highly highly recommend him for peeling treatments!

   

  24-03-2024
  Review
  Hans uit Blaricum

  Uitstekende ervaring in de Clinic waar ik fijn en deskundig geholpen ben door Esmee. Behandeling was een laser behandeling voor het verwijderen van oude (kleinere) tatoeages. Na een grondige intake en beoordeling de vervolgbehandeling gehad met een heel goed resultaat. Een aanrader!

  06-03-2024
  Review
  Diander uit Amsterdam

  Goed en vakkundig geholpen door Anas!

  20-02-2024
  Review
  Stela uit Amsterdam

  From the moment I stepped foot in the Solution Clinic, I was met with professionalism and great care. I have been fortunate to work with the lovely Tatiana. She carefully assessed if laser treatment was suitable for me and explained how to take care of myself in between sessions. Her careful approach (e.g., explaining each step of the process thoroughly) and attention to detail has made me feel comfortable and relaxed throughout each session and ultimately involved in my laser journey. The treatment has been effective, and I have seen results as early as my second session. I also appreciate the clinic’s cleanliness and convenient location for those reliant on public transportation.

  15-02-2024