fbpx

O.a. te zien bij:

Laserkliniek Amsterdam

Bent u op zoek naar een laserkliniek in Amsterdam? Solution Clinic is dé specialist in laser ontharen, huidverbetering en tatoeageverwijdering in Amsterdam. Wij werken uitsluitend met ervaren huidtherapeuten en behandelen meer dan 8000 mannen en vrouwen. Plan gemakkelijk een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten.

Gratis intake gesprek

Wilt u een gratis intake gesprek plannen bij onze laserkliniek in Amsterdam? Of heeft u een vraag of een behandeling of onze kliniek? Vul dan onderstaand formulier in met uw gegevens. We nemen snel contact met u op! 


  Laser ontharen Amsterdam

  Bij ons kunt u terecht voor de meest effectieve en veilige laser ontharingsbehandelingen. Wij werken met het LightSheer DUET diode lasersysteem. Dit is een nieuwe en veilige methode voor het verwijderen van uw overtollige haargroei op een prettige manier. Tevens reduceert deze methode de behandeltijd tot 75% in vergelijking tot andere ontharingsapparatuur. 

  Plan via bovenstaand formulier een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten in Amsterdam. Tijdens dat gesprek vertellen we u meer over cosmetische permanente ontharing via lasertherapie.

  Pigmentvlekken verwijderen Amsterdam

  Lasertherapie wordt niet alleen toegepast bij ontharing, maar ook bij de verwijdering van pigment. Voor het verwijderen van pigmentvlekken kunt u dus ook bij ons terecht. Onze huidtherapeuten maken gebruik van IPL (Intense Pulse Light) bij de behandeling van pigmentvlekken. Per behandeling gaat u zien dat uw pigment vermindert. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kleur en diepte van het pigment. In een eerste afspraak gaan we samen kijken of we alvast een inschatting kunnen maken van het aantal behandelingen. 

  Tatoeage verwijderen Amsterdam

  Eén op de drie mensen krijgt later spijt van een tatoeage. Heeft u ook een tatoeage waarvan u vindt dat die niet meer bij u past? Bij onze vestiging in Amsterdam maken we gebruik van effectieve technieken die u van uw ongewenste tatoeage af helpt. Onze kliniek in Amsterdam beschikt over de nieuwste PiQo4 laser voor het verwijderen van tatoeages.

  Het licht van de PiQo4 laser wordt door het pigment van uw tatoeage geabsorbeerd. Tijdens dat proces komt er warmte vrij en breekt het pigment af. Dit wordt vervolgens gewoon door uw lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Voor het verwijderen van uw tatoeage zijn meerdere behandelingen nodig. Na elke behandeling ziet u dat uw tatoeage beetje bij beetje verdwijnt. Tijdens het intake gesprek vertellen we u meer over de behandeling en uw persoonlijke behandelplan.

  Vraag middels bovenstaand formulier een gratis intake gesprek aan.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
  Review
  Henri uit Amsterdam

  Heel prettige locatie en geweldig vriendelijke, prettige behandeling. De methode van ontharen was erg efficiënt en ik ben erg tevreden over het resultaat.

  22-03-2023
  Review
  Masja uit Amstelveen

  Fijn en professioneel. Esmee, die mij 9 van de 10 keer behandeld, is een topper. Het resultaat is waanzinnig!

  13-01-2023
  Review
  Chihiro uit Amsterdam

  I just finished my last laser hair removal and I’m really happy the result. Especially many thanks to lovely, friendly and professional Esmee!!!!
  Her treatment was SUPER!! 🙂

  16-12-2022
  Review
  Maria uit Bussum

  Professional and attentive specialists are working in this clinic, especially Esmee. Even though some procedures are not the most pleasant, I always felt very comfortable and safe. And the results are there too!

  06-09-2022
  Review
  Amber uit Assendelft

  Zeer tevreden over de vriendelijke en kundige medewerkers. Geen vraag is ze te gek en ze zijn heel geduldig. Ik heb één behandeling achter de rug en ben daarover nu al zeer tevreden (verwijderen sproeten)

  05-09-2022
  Review
  Noel uit Amsterdam

  Een super fijne kliniek met professioneel personeel! Ben super tevreden met de resultaten & ik blijf zeker terug komen.

  08-08-2022
  Review
  Miriam uit Amsterdam

  Telkens goed en prettig geholpen door Whitney! Ben nu (zo goed als) helemaal af van mijn ‘snor en baard’ 😉

  17-05-2022
  Review
  Karishma uit Amstelveen

  I am a regular here for laser depilation. Care & professionalism of clinic staff strikes me every time. Happy with the results 😉

  06-05-2022
  Review
  Eelco uit Amsterdam

  De intake was super! Ben benieuwd naar het resultaat.

  07-04-2022