fbpx

O.a. te zien bij:

Laserkliniek Amsterdam

Bent u op zoek naar een laserkliniek in Amsterdam? Solution Clinic is dé specialist in laser ontharen, huidverbetering en tatoeageverwijdering in Amsterdam. Wij werken uitsluitend met ervaren huidtherapeuten en behandelen meer dan 8000 mannen en vrouwen. Plan gemakkelijk een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten.

Gratis intake gesprek

Wilt u een gratis intake gesprek plannen bij onze laserkliniek in Amsterdam? Of heeft u een vraag of een behandeling of onze kliniek? Vul dan onderstaand formulier in met uw gegevens. We nemen snel contact met u op! 


  Laser ontharen Amsterdam

  Bij ons kunt u terecht voor de meest effectieve en veilige laser ontharingsbehandelingen. Wij werken met het LightSheer DUET diode lasersysteem. Dit is een nieuwe en veilige methode voor het verwijderen van uw overtollige haargroei op een prettige manier. Tevens reduceert deze methode de behandeltijd tot 75% in vergelijking tot andere ontharingsapparatuur. 

  Plan via bovenstaand formulier een gratis intake gesprek met een van onze huidtherapeuten in Amsterdam. Tijdens dat gesprek vertellen we u meer over cosmetische permanente ontharing via lasertherapie.

  Pigmentvlekken verwijderen Amsterdam

  Lasertherapie wordt niet alleen toegepast bij ontharing, maar ook bij de verwijdering van pigment. Voor het verwijderen van pigmentvlekken kunt u dus ook bij ons terecht. Onze huidtherapeuten maken gebruik van IPL (Intense Pulse Light) bij de behandeling van pigmentvlekken. Per behandeling gaat u zien dat uw pigment vermindert. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kleur en diepte van het pigment. In een eerste afspraak gaan we samen kijken of we alvast een inschatting kunnen maken van het aantal behandelingen. 

  Tatoeage verwijderen Amsterdam

  Eén op de drie mensen krijgt later spijt van een tatoeage. Heeft u ook een tatoeage waarvan u vindt dat die niet meer bij u past? Bij onze vestiging in Amsterdam maken we gebruik van effectieve technieken die u van uw ongewenste tatoeage af helpt. Onze kliniek in Amsterdam beschikt over de nieuwste PiQo4 laser voor het verwijderen van tatoeages.

  Het licht van de PiQo4 laser wordt door het pigment van uw tatoeage geabsorbeerd. Tijdens dat proces komt er warmte vrij en breekt het pigment af. Dit wordt vervolgens gewoon door uw lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Voor het verwijderen van uw tatoeage zijn meerdere behandelingen nodig. Na elke behandeling ziet u dat uw tatoeage beetje bij beetje verdwijnt. Tijdens het intake gesprek vertellen we u meer over de behandeling en uw persoonlijke behandelplan.

  Vraag middels bovenstaand formulier een gratis intake gesprek aan.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
  Review
  Miriam uit Amsterdam

  Telkens goed en prettig geholpen door Whitney! Ben nu (zo goed als) helemaal af van mijn ‘snor en baard’ 😉

  17-05-2022
  Review
  Karishma uit Amstelveen

  I am a regular here for laser depilation. Care & professionalism of clinic staff strikes me every time. Happy with the results 😉

  06-05-2022
  Review
  Eelco uit Amsterdam

  De intake was super! Ben benieuwd naar het resultaat.

  07-04-2022
  Review
  Cidyra uit Amsterdam

  Voor de 5e x mijn ‘snor’ laten laseren! Is bijna weg! Ben zo tevreden!

  Fijne, leuke, toegankelijke praktijk. Geholpen door Lotte 😉

  30-03-2022
  Review
  Sanne uit Akersloot

  Geweldig geholpen door Tatiana! Heel blij met het resultaat.

  21-02-2022
  Review
  Maki uit Amsterdam

  I’m very happy with the result / treatment. People are very nice and kind. I love the positive energy she carries! Thank you!

  12-12-2021
  Review
  Martina uit Amsterdam

  Very happy with the results and service. Always friendly & punctual. Thank you, ladies!

  21-11-2021
  Review
  Sandro uit Monnikendam

  Ik ben blij dat ik hier gekomen ben. Vanaf de eerste keer prettig ontvangen, op mijn gemak gesteld, goed behandeld. Ivanka heeft alle keren mij er goed door heen geholpen. Hartelijke dank!

  07-11-2021
  Review
  Eline uit Utrecht

  Geweldig resultaat en gezellige behandelingen dankzij de service van Ivanka. Heel blij mee!

  26-09-2021