O.a. te zien bij:

Contact

Wilt u een gratis intake gesprek plannen of heeft u een vraag over een van onze behandelingen of de kliniek, vul dan makkelijk en snel het onderstaande formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.   • Veilig & effectief
   • Ervaren huidtherapeuten
   • Hoogwaardige lasers
   • 7 dagen per week open
   • Altijd dezelfde behandelaar
   Review
   Emrana uit Amsterdam

   Hele mooie en rustgevende kliniek. Personeel is heel erg aardig. Ik word altijd door dezelfde personeel geholpen. Ze houdt ook aan mijn eisen, zoals elke keer zondag behandeld worden om 10u. Tijdens behandeling maken we ook een leuk praatje, zodat je een fijne vibe krijgt. Daarnaast zie ik na de eerste behandeling al resultaat. Ik heb zelf mijn kin en hals laten laseren, tuurlijk verschillen de resultaten per huid types. Ik kan nu zelfverzekerd rond lopen, zonder dat ik veel make up op doe! Bedankt! En tot gauw!!!

   15-02-2021
   Review
   Anoniem uit Amstelveen

   Goede en effectieve behandeling voor mijn benen en armen. Zo goed als haarvrij, wat een fijn resultaat! Bedankt!

   21-11-2020
   Review
   Danielle uit Aalsmeer

   Super goede zorg gehad hier bij Solution Clinic. Bedankt voor een prachtig resultaat!

   21-11-2020
   Review
   Rachel uit Bussum

   Ik heb tot nu toe 2 behandelingen gehad van Anne-Marie op locatie Bussum. Ik werd doorverwezen door een vriendinnetje die de Solution Clinic in Amsterdam bezoekt en zeer tevreden is over de hygiëne, service en het resultaat op die locatie. Ik ben ook erg tevreden tot nu. Mooie en schone ruimtes, moderne apparatuur en vriendelijk personeel. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een goede locatie waar je je gelijk op je gemak voelt en ze zeer professioneel werken.

   20-11-2020
   Review
   Jan uit Borculo

   Ik heb nu drie laserontharing behandelingen ondergaan bij Solution Clinic in Bussum. Anne-Marie is mijn behandelaar. De kliniek in heel mooi en ruim ingericht en straalt professionaliteit uit. Hoewel die midden in Bussum is, zijn er voldoende parkeerplekken in de buurt.
   Doordat we tijdens de behandeling lekker over koetjes en kalfjes praten is er een heel ontspannen sfeer. Maar de behandeling is heel precies, hygiënisch en effectief.
   Ik moet er een eindje voor rijden, maar het is zeer de moeite waard.
   Wil je ook niet meer hoeven te scheren en toch van je haar af zijn, dan is Solution Clinic in Bussum zeker een aanrader.

   18-11-2020
   Review
   Bart uit Amsterdam

   Dank voor de goede zorg! Alles verloopt weer gladjes. Blij met het resultaat!

   10-10-2020
   Review
   Alice uit Loenen aan de Vecht

   Wat een fijne laser behandeling! Alle haartjes weg 😉 . Kom graag terug voor de ‘onderhoudsplekjes’!

   04-09-2020
   Review
   Merve uit Amsterdam

   Ik heb een hele fijne behandeling gehad bij Laura. Het was een gestructureerde en hygiënische behandeling met een vriendelijke dienstverlening.

   18-07-2020
   Review
   Ching uit Amsterdam

   Heb inmiddels meerdere behandelingen ondergaan voor verschillende lichaamsdelen. Ben er ontzettend blij mee. Had ik dit maar veel eerder geweten en gedaan! Het werkt ontzettend goed! Daarnaast hele goede professionele service en hele lieve en vriendelijke dames werken er daar! Ben blij dat ik hier terecht ben gekomen.

   09-07-2020

   Wij zijn marktleider met meer van 8.000 behandelingen per jaar.

   Wacht niet langer en bel ons voor een vrijblijvend intake gesprek!

   Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

   Details