fbpx

O.a. te zien bij:

Contact

Wilt u een gratis intake gesprek plannen of heeft u een vraag over een van onze behandelingen of de kliniek, vul dan makkelijk en snel het onderstaande formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


   • Veilig & effectief
   • Ervaren huidtherapeuten
   • Hoogwaardige lasers
   • 7 dagen per week open
   • Altijd dezelfde behandelaar
   Review
   Charlotte uit Amstelveen

   Whitney heeft een hele mooie manier van werken; vriendelijk, rustig & zeer professioneel. Ik ben heel blij de deur uit gegaan!

   08-07-2021
   Review
   Anoniem uit Boskoop

   Super goed en professioneel geholpen door Tatiana.

   29-06-2021
   Review
   Nasr uit Amsterdam

   Alweer een hele fijne behandeling bij Ivanka!

   06-06-2021
   Review
   Kim uit Amsterdam

   Super fijn resultaat & fijne behandeling. Zeker een aanrader!

   30-05-2021
   Review
   Jara uit Amstelveen

   Hele fijne behandeling en hele goede zorg 😉

   09-05-2021
   Review
   Pasquale uit Amsterdam

   Always friendly service and very happy with the treatment!

   25-04-2021
   Review
   Denise uit Assendelft

   Sinds vorige maand ben ik in behandeling bij de Solution Clinic. Ik heb al ruim 7 jaar last van roodheid in mijn gezicht, wat de afgelopen jaren verergerde. Ik ben hiervoor al bij verschillende artsen en specialisten geweest. Echter niets hielp. Bij de eerste afspraak werd er een huidscan gemaakt en was de roodheid duidelijk zichtbaar. Gezichtsreinigers, dag en nachtcrème, serum en maskers werd als behandeling aangeraden. Dit werd speciaal gericht op mijn type huid. Na 4 weken was de roodheid al veel afgenomen, dit was ook te zien aan de huidscan die bij deze afspraak werd gemaakt. Tatiana heeft mij heel erg geholpen. Zij is vriendelijk, luistert goed naar wat je problemen zijn en zoekt naar de beste oplossing voor jou als klant. Ik kan iedereen aanraden om bij de Solution Clinic langs te gaan voor problemen met je huid.

   08-04-2021
   Review
   Janet uit Drachten

   Vorige week een laserbehandeling gehad voor mijn couperose door huidtherapeute Mariska bij Solution Clinic Bussum. Superfijn! Van te voren heeft ze mij alles heel duidelijk uitgelegd en mij op mijn gemak gesteld. Ze werkte uiterst deskundig en legde steeds goed uit wat ze ging doen. Het resultaat was prachtig! Alle zichtbare bloedvaatjes in mijn gezicht zijn weg! Ik ben er heel blij mee! Dankjewel!

   23-03-2021
   Review
   Wilfred uit Utrecht

   Het bezoek aan Solution Clinic Bussum heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij de huidtherapeut en waardeer haar oprechte intentie om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik kom hier zeker vaker!

   17-03-2021

   Wij zijn marktleider met meer van 8.000 behandelingen per jaar.

   Wacht niet langer en bel ons voor een vrijblijvend intake gesprek!