Oksels ontharen

Oksels zijn een van de meest zichtbare plekken waar men geen haren meer wilt zien. Hier komen de haartjes of stoppeltjes het snelste terug na scheren of harsen. Vaak al na een dag.

Door uw oksels te laseren heeft u geen kans meer op ontstekingen en hoeft u nooit meer te scheren of te harsen. U kunt dit nu definitief en pijnloos laten verwijderen met onze geavanceerde laser ontharingsmethode.

  • Comfortabel en discreet
  • Voor altijd van uw ongewenste haar af
  • Gratis intakegesprek
  • Altijd scherpste prijsgarantie

Permanent oksels ontharen

Solution Clinic beschikt over het LightSheer DUET diode lasersysteem, de nieuwste en veiligste methode voor verwijdering van overtollige haargroei op een comfortabele manier. Dit is een cosmetische behandeling die het haar permanent verwijdert.

Het gebruik van deze laser  ter behandeling van grotere oppervlakten, reduceert de behandeltijd tot 75% ten opzichte van andere ontharingsapparatuur.

Huidvriendelijke werking van onze lasermethode

De geavanceerde LightSheer Diodelasers die wij gebruiken zijn geschikt voor alle huidtypen, van heel licht (huidtype I) tot heel donker (huidtype VI). De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De krachtige lichtbundel die de kop slechts een fractie van een seconde uitzendt, wordt daarbij omgezet in warmte.

De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt zowel gelijk voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Juist dit maakt onze lasermethode vrijwel pijnloos.

Omdat blonde, grijze en rossige haren geen pigment hebben, kunnen deze helaas niet behandeld worden met de laser. Heeft u ongewenst lichte okselharen waar u snel vanaf wilt? Dan kunt u die bij ons laten behandelen door middel van elektrisch ontharen. Meer informatie over deze behandelingen vindt u op onze pagina over elektrisch ontharen.

 

De beste behandeling voor de laagste prijs

Wij zijn overtuigd van onze aantrekkelijke prijsstelling die van toepassing is op uw specifieke situatie. Indien u onverhoopt toch elders eenzelfde behandeling met het LightSheer DUET diode lasersysteem geoffreerd krijgt met een lagere prijs, matchen wij onmiddellijk het prijsverschil. Zo bent u er zeker van dat u bij ons altijd de scherpste prijs betaalt voor uw behandeling.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw type huid en haarconcentratie, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. Ook laten wij u dan graag onze comfortabele behandelruimtes zien. U kunt altijd een afspraak maken voor uw behandelingen met onze huidspecialiste op een moment dat het u schikt.

Andere veel voorkomende behandelingen

Armen ontharen

Gezicht ontharen

Tepelhof ontharen

Terug naar alle behandelingen

Maak een afspraak