De oksels zijn een zichtbare plek waar je liever geen haar wilt zien. Na het scheren of harsen komen de haartjes snel weer terug, soms al na een dag. Hierdoor kan er een donkere waas onder de oksel ontstaan. Met het laseren van de oksels kun je deze donkere waas en eventuele ontstekingen voorkomen.

Bovendien hoef je nooit meer te scheren of te harsen, omdat de haren met de laser permanent worden verwijderd. Vermijd de ongemakken van ongewenste haargroei voorgoed met onze laserbehandelingen.

Hoe werkt het?

Bij het laseren van de oksels wordt gebruikgemaakt van geavanceerde laserapparatuur. De laser zendt geconcentreerde lichtpulsen uit die worden geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes. Dit zorgt ervoor dat de haarzakjes worden beschadigd, waardoor de haargroei stopt. Omdat de laser alleen reageert op donker pigment, is het belangrijk dat de haren donkerder zijn dan de huidskleur.

Te verwachten resultaat

Oksels laseren biedt diverse voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden. Allereerst is het een permanente oplossing, waardoor je langdurig kunt genieten van gladde en haarvrije oksels.

Daarnaast is het een snelle en efficiënte behandeling. Het laseren van de oksels duurt meestal slechts enkele minuten. Bovendien is het vrijwel pijnloos.

Door oksels te laseren, kun je effectief en veilig ongewenst haar verwijderen. Wel met de voorwaarde dat het haar donker en dik genoeg is. Na elke behandeling zullen de haren dunner en minder worden.

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig, met een tussenperiode van 6 tot 8 weken. Deze tussenperiode is nodig om de haarzakjes te laten herstellen en om nieuwe haargroei te stimuleren. Dit zodat de volgende behandeling effectiever is.

Het kan zijn dat je lichaam in de loop der jaren nieuwe haartjes aanmaakt door bijvoorbeeld hormonen. In dat geval kun je een onderhoudsbehandeling overwegen om deze haartjes te verwijderen.

Prijs per behandeling

Oksels            Nu tijdelijk van €75,- voor €49,-

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Voorzorg

Wij raden het af om in de 6 weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag je  vanaf 4 tot 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijg je een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voel je prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn oksels ontharen?

Je hebt verschillende opties om je oksels te ontharen, zoals scheren, epileren of oksels laseren. Scheren zorgt voor snelle haargroei en moet om de paar dagen herhaald worden. Dit kan irritatie en een donkere waas onder de oksels veroorzaken. Epileren geeft een langdurig resultaat, maar kan pijnlijk zijn. Oksels laseren is de enige permanente oplossing om van ongewenst haar af te komen.

Hoe kan ik mijn oksels ontharen zonder irritatie?

Irritatie van de huid treedt vaak op bij scheren en ingegroeide haartjes. Met oksels laseren kun je permanente haarverwijdering bereiken, waardoor huidirritatie wordt voorkomen.

Hoe kan ik mijn oksels permanent haarvrij maken?

Oksels laseren is de methode om je oksels permanent haarvrij te maken. Als het haar donker en dik genoeg is, kan de laser effectief en veilig ongewenst haar verwijderen. Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek kan een van onze huidtherapeuten beoordelen of jouw haargroei geschikt is voor deze behandeling.

Is oksels laseren veilig?

Ja, oksels laseren is bij ons geheel veilig. Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten die de juiste apparatuur en technieken gebruiken. Het is belangrijk om een gerenommeerde kliniek te kiezen met goed opgeleid personeel.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor permanente resultaten?

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor permanente resultaten. Dit kan echter variëren afhankelijk van de individuele haargroei en huidtype. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek zal een van onze huidtherapeuten een inschatting geven over het aantal benodigde behandelingen.

Kan ik oksels laseren tijdens de zwangerschap?

Nee, wij laseren niet tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Dit omdat er geen onderzoeken zijn over de veiligheid van laserontharing voor de foetus of de moeder in deze situaties. Wij nemen dit risico dus liever niet.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Vanaf 2 tot 3 weken na de eerste behandeling is het al mogelijk om resultaat te zien. De haren zullen na elke behandeling minder en dunner worden, waardoor je steeds minder hoeft te scheren.

Veel vrouwen willen graag van hun okselhaar af. Na het scheren of harsen groeit het haar daar namelijk snel weer terug. Daarom is het laten laseren van de oksels de perfecte oplossing. Met oksels laseren kun je voorgoed afrekenen met ongewenste haargroei en hoef je nooit meer te scheren of te harsen. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Anna uit Amsterdam

Best clinic in town! Not only a very kind and friendly staff who explain carefully each step and plan together with the client, but above all, they’ve been able to solve a problem that other places made worse. Very professional!

10-07-2024
Review
Mohra uit Amsterdam

I would like to share my amazing experience with Dr. Anas and Solution clinic. He is good listener to determine your needs then explain very clearly what is the optimal treatment. Very professional and kindfull.

06-07-2024
Review
Denis uit Amsterdam

I accidentally found the Solution clinic. I can only say that the clinic, and Anas in the first place, is the best thing that could have happened to me in solving my problem. Only compliments on the service and customer relationship.

02-07-2024
Review
Julia uit Amsterdam

Really good place, Anas is really caring and is helping me with a scar on my forehead. I would recomend.

14-05-2024
Review
Marida uit Hilversum

Zeer professionele kliniek, vriendelijk en kundig personeel. Behandelingen zijn effectief. Zeer tevreden

09-05-2024
Review
Bente uit Amsterdam

Een kliniek met huidtherapeuten die echt weten wat ze doen! Esmee stelt je op je gemak en is eerlijk over de behandeling en het te verwachten resultaat. Na 2 klinieken met valse beloften en amper resultaat was dit een verademing! Pijnloos ontharen bestaat niet, dat weet ik nu. Dus wil je eerlijk advies? Ga naar solution clinic, want goedkoop anders toch echt duurkoop.

07-05-2024
Review
Sammi uit Amsterdam

Im very happy with Anas! I went for chin laser because I have a lot of dark stubborn hairs and after one treatment I already see amazing results. Today was the second treatment and it all went very well again. Anas is so kind and he listens carefully to your wishes! Thank you 🙏🏼

02-05-2024
Review
Avi uit Amstelveen

Hele fijne behandelaar! Ik ben erg blij met de resultaten en mijn partner ook 🙂

25-04-2024
Review
Jaim uit Bussum

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Solution clinic Bussum. Ik ben deskundig geholpen door Esmee. Ze stelt je meteen op je gemak en creëert met haar persoonlijke benadering een fijne en ongedwonge sfeer. Jouw doel en tevredenheid wordt 100% voorop gesteld. De behandelkamers zijn netjes en schoon. Al met al een hele professionele huidclinique, top hygiëne en top servic

22-04-2024