De oksels zijn een zichtbare plek waar je liever geen haar wilt zien. Na het scheren of harsen komen de haartjes snel weer terug, soms al na een dag. Hierdoor kan er een donkere waas onder de oksel ontstaan. Met het laseren van de oksels kun je deze donkere waas en eventuele ontstekingen voorkomen.

Bovendien hoef je nooit meer te scheren of te harsen, omdat de haren met de laser permanent worden verwijderd. Vermijd de ongemakken van ongewenste haargroei voorgoed met onze laserbehandelingen.

Hoe werkt het?

Bij het laseren van de oksels wordt gebruikgemaakt van geavanceerde laserapparatuur. De laser zendt geconcentreerde lichtpulsen uit die worden geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes. Dit zorgt ervoor dat de haarzakjes worden beschadigd, waardoor de haargroei stopt. Omdat de laser alleen reageert op donker pigment, is het belangrijk dat de haren donkerder zijn dan de huidskleur.

Te verwachten resultaat

Oksels laseren biedt diverse voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden. Allereerst is het een permanente oplossing, waardoor je langdurig kunt genieten van gladde en haarvrije oksels.

Daarnaast is het een snelle en efficiënte behandeling. Het laseren van de oksels duurt meestal slechts enkele minuten. Bovendien is het vrijwel pijnloos.

Door oksels te laseren, kun je effectief en veilig ongewenst haar verwijderen. Wel met de voorwaarde dat het haar donker en dik genoeg is. Na elke behandeling zullen de haren dunner en minder worden.

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig, met een tussenperiode van 6 tot 8 weken. Deze tussenperiode is nodig om de haarzakjes te laten herstellen en om nieuwe haargroei te stimuleren. Dit zodat de volgende behandeling effectiever is.

Het kan zijn dat je lichaam in de loop der jaren nieuwe haartjes aanmaakt door bijvoorbeeld hormonen. In dat geval kun je een onderhoudsbehandeling overwegen om deze haartjes te verwijderen.

Prijs per behandeling

Oksels            €75,-

Voorzorg

Wij raden het af om in de 6 weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag je  vanaf 4 tot 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijg je een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voel je prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn oksels ontharen?

Je hebt verschillende opties om je oksels te ontharen, zoals scheren, epileren of oksels laseren. Scheren zorgt voor snelle haargroei en moet om de paar dagen herhaald worden. Dit kan irritatie en een donkere waas onder de oksels veroorzaken. Epileren geeft een langdurig resultaat, maar kan pijnlijk zijn. Oksels laseren is de enige permanente oplossing om van ongewenst haar af te komen.

Hoe kan ik mijn oksels ontharen zonder irritatie?

Irritatie van de huid treedt vaak op bij scheren en ingegroeide haartjes. Met oksels laseren kun je permanente haarverwijdering bereiken, waardoor huidirritatie wordt voorkomen.

Hoe kan ik mijn oksels permanent haarvrij maken?

Oksels laseren is de methode om je oksels permanent haarvrij te maken. Als het haar donker en dik genoeg is, kan de laser effectief en veilig ongewenst haar verwijderen. Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek kan een van onze huidtherapeuten beoordelen of jouw haargroei geschikt is voor deze behandeling.

Is oksels laseren veilig?

Ja, oksels laseren is bij ons geheel veilig. Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten die de juiste apparatuur en technieken gebruiken. Het is belangrijk om een gerenommeerde kliniek te kiezen met goed opgeleid personeel.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor permanente resultaten?

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor permanente resultaten. Dit kan echter variëren afhankelijk van de individuele haargroei en huidtype. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek zal een van onze huidtherapeuten een inschatting geven over het aantal benodigde behandelingen.

Kan ik oksels laseren tijdens de zwangerschap?

Nee, wij laseren niet tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Dit omdat er geen onderzoeken zijn over de veiligheid van laserontharing voor de foetus of de moeder in deze situaties. Wij nemen dit risico dus liever niet.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Vanaf 2 tot 3 weken na de eerste behandeling is het al mogelijk om resultaat te zien. De haren zullen na elke behandeling minder en dunner worden, waardoor je steeds minder hoeft te scheren.

Veel vrouwen willen graag van hun okselhaar af. Na het scheren of harsen groeit het haar daar namelijk snel weer terug. Daarom is het laten laseren van de oksels de perfecte oplossing. Met oksels laseren kun je voorgoed afrekenen met ongewenste haargroei en hoef je nooit meer te scheren of te harsen. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Avi uit Amstelveen

Hele fijne behandelaar! Ik ben erg blij met de resultaten en mijn partner ook 🙂

25-04-2024
Review
Jaim uit Bussum

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Solution clinic Bussum. Ik ben deskundig geholpen door Esmee. Ze stelt je meteen op je gemak en creëert met haar persoonlijke benadering een fijne en ongedwonge sfeer. Jouw doel en tevredenheid wordt 100% voorop gesteld. De behandelkamers zijn netjes en schoon. Al met al een hele professionele huidclinique, top hygiëne en top servic

22-04-2024
Review
Savannah uit Amsterdam

I am doing the laser hair removal treatment with Anas and I already see great results. Everything feels comfortable and professional and I am very excited to see how the end results will look like. Thank you, Anas! 🌞

16-04-2024
Review
JW uit Bussum

Esmee heeft mij top geholpen met drie behandelingen vetbevriezing (kin en buik). Het resultaat is bijzonder goed geworden al zeg ik het zelf. Ik zou hier zeker terug komen indien nodig. Esmee nogmaals dank voor je fijne werkwijze en prettige communicatie!

06-04-2024
Review
Dirkje uit Amsterdam

Anas is een hele aardige en goede behandelaar. Hij laat me heel erg op mijn gemak voelen tijdens de behandeling, en ik ben heel tevreden met het resultaat! Ik zou iedereen Solution Clinics, en Anas aanraden!

03-04-2024
Review
Aruna uit Amsterdam

Anas is a rare real professional. He genuinely cares about his patients and gives good suggestions on how to treat your skin systematically. Would highly highly recommend him for peeling treatments!

 

24-03-2024
Review
Hans uit Blaricum

Uitstekende ervaring in de Clinic waar ik fijn en deskundig geholpen ben door Esmee. Behandeling was een laser behandeling voor het verwijderen van oude (kleinere) tatoeages. Na een grondige intake en beoordeling de vervolgbehandeling gehad met een heel goed resultaat. Een aanrader!

06-03-2024
Review
Diander uit Amsterdam

Goed en vakkundig geholpen door Anas!

20-02-2024
Review
Stela uit Amsterdam

From the moment I stepped foot in the Solution Clinic, I was met with professionalism and great care. I have been fortunate to work with the lovely Tatiana. She carefully assessed if laser treatment was suitable for me and explained how to take care of myself in between sessions. Her careful approach (e.g., explaining each step of the process thoroughly) and attention to detail has made me feel comfortable and relaxed throughout each session and ultimately involved in my laser journey. The treatment has been effective, and I have seen results as early as my second session. I also appreciate the clinic’s cleanliness and convenient location for those reliant on public transportation.

15-02-2024