Recent onderzoek laat zien dat 82% van de vrouwen geen haartjes wil zien uitsteken onder de bikini. De bikinilijn regelmatig harsen of scheren zorgt voor een geïrriteerde huid en bultjes. Dit doordat de stoppels in de overliggende huid prikken. Dit kan zorgen voor blijvende littekens.

Vermijd deze ongemakken voorgoed met onze laserbehandelingen. Bij ons heb je zelf de keuze welk deel je wilt laten behandelen; je gehele bikinilijn laseren inclusief schaamlippen tot het laseren van de liezen. In de meeste gevallen zijn de schaamlippen meer gepigmenteerd dan andere lichaamsdelen, waardoor deze lastiger zijn om te ontharen. Met onze lasermethode kunnen wij hier goed op inspelen.

Veel vrouwen vinden het spannend om zichzelf letterlijk bloot te geven voor laser ontharing. Wij begrijpen dit volkomen, maar doordat je bij ons te maken hebt met ervaren huidtherapeuten, hoef je je geen zorgen te maken. We zijn er om je op je gemak te stellen en de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

Bij ons krijgt elke cliënt eerst een intake gesprek, zodat je vast kennis kunt maken met je behandelaar en onze kliniek. Ook krijg je tijdens de intake testpulsen, zodat je voorafgaand aan de behandeling kunt ervaren hoe de laser voelt.

Je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent bij Solution Clinic. Ons doel is om je een zelfverzekerd gevoel te geven, zodat je kunt genieten van een gladde en haarvrije huid zonder zorgen.

Het resultaat van het laseren van je bikinilijn

De laser verwijderd ongewenste haren effectief, permanent en veilig, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zitten 6 tot 8 weken.

Het is mogelijk dat het lichaam onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haartjes aanmaakt. Om deze haartjes weg te halen is een onderhoudsbehandeling nodig.

Prijs per behandeling

Bikinilijn normaal                         Nu tijdelijk van €99,- voor €79,-

Bikinilijn groot                              Nu tijdelijk van €125,- voor €99,-

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Voorzorg

Wij raden het af om in de 6 weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag je vanaf 4 tot 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.  

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijg je een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voel je prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.  

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Wat is bikinilijn groot en wat is bikinilijn normaal?

Er zijn verschillende opties bij het ontharen van de bikinilijn. Bij de bikinilijn 'normaal' wordt in de enkel buiten het bikinibroekje behandeld. Bij bikinilijn 'groot' worden de liezen, venusheuvel en schaamlippen behandeld.

Is de bikinilijn laseren pijnlijk?

De bikinilijn en schaamstreek zijn gevoelige plekken. Dus het laseren van de schaamstreek zal niet volledig pijnloos zijn. De laserpuls kan als een prikje of als een elastiekje tegen de huid worden ervaren. Door de gekoelde laserkop wordt zowel vooraf als achteraf de warmte van de puls verminderd waardoor de eventuele pijn verzacht wordt.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig voor de bikinilijn?

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat van definitieve ontharing te bereiken. Echter, ieder mens, huid en haargroei is anders. Er is dus geen standaard aantal behandelingen voor het laseren van de bikinilijn. Er zitten 6 tot 8 weken tussen iedere behandeling.

Wat zijn de kosten van de bikinilijn laseren?

Bikinilijn normaal €99,- per behandeling Bikinilijn groot €125,- per behandeling

Wil jij heerlijk op vakantie of naar het strand, zonder na te hoeven denken over het scheren van je bikinilijn? En wil jij altijd een voelbaar gladde huid zonder stoppels? Dan is het laseren van je bikinilijn dé oplossing. De haartjes worden permanent verwijderd, waardoor jij altijd een haarvrije, gladde huid hebt. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Anna uit Amsterdam

Best clinic in town! Not only a very kind and friendly staff who explain carefully each step and plan together with the client, but above all, they’ve been able to solve a problem that other places made worse. Very professional!

10-07-2024
Review
Mohra uit Amsterdam

I would like to share my amazing experience with Dr. Anas and Solution clinic. He is good listener to determine your needs then explain very clearly what is the optimal treatment. Very professional and kindfull.

06-07-2024
Review
Denis uit Amsterdam

I accidentally found the Solution clinic. I can only say that the clinic, and Anas in the first place, is the best thing that could have happened to me in solving my problem. Only compliments on the service and customer relationship.

02-07-2024
Review
Julia uit Amsterdam

Really good place, Anas is really caring and is helping me with a scar on my forehead. I would recomend.

14-05-2024
Review
Marida uit Hilversum

Zeer professionele kliniek, vriendelijk en kundig personeel. Behandelingen zijn effectief. Zeer tevreden

09-05-2024
Review
Bente uit Amsterdam

Een kliniek met huidtherapeuten die echt weten wat ze doen! Esmee stelt je op je gemak en is eerlijk over de behandeling en het te verwachten resultaat. Na 2 klinieken met valse beloften en amper resultaat was dit een verademing! Pijnloos ontharen bestaat niet, dat weet ik nu. Dus wil je eerlijk advies? Ga naar solution clinic, want goedkoop anders toch echt duurkoop.

07-05-2024
Review
Sammi uit Amsterdam

Im very happy with Anas! I went for chin laser because I have a lot of dark stubborn hairs and after one treatment I already see amazing results. Today was the second treatment and it all went very well again. Anas is so kind and he listens carefully to your wishes! Thank you 🙏🏼

02-05-2024
Review
Avi uit Amstelveen

Hele fijne behandelaar! Ik ben erg blij met de resultaten en mijn partner ook 🙂

25-04-2024
Review
Jaim uit Bussum

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Solution clinic Bussum. Ik ben deskundig geholpen door Esmee. Ze stelt je meteen op je gemak en creëert met haar persoonlijke benadering een fijne en ongedwonge sfeer. Jouw doel en tevredenheid wordt 100% voorop gesteld. De behandelkamers zijn netjes en schoon. Al met al een hele professionele huidclinique, top hygiëne en top servic

22-04-2024