Recent onderzoek laat zien dat 82% van de vrouwen geen haartjes wil zien uitsteken onder de bikini. De bikinilijn regelmatig harsen of scheren zorgt voor een geïrriteerde huid en bultjes. Dit doordat de stoppels in de overliggende huid prikken. Dit kan zorgen voor blijvende littekens.

Vermijd deze ongemakken voorgoed met onze laserbehandelingen. Bij ons heb je zelf de keuze welk deel je wilt laten behandelen; van de liezen tot de gehele bikini inclusief schaamlippen. In de meeste gevallen zijn de schaamlippen meer gepigmenteerd dan andere lichaamsdelen, waardoor deze lastiger zijn om te ontharen. Met onze lasermethode kunnen wij hier goed op inspelen.

Veel vrouwen vinden het spannend om zichzelf letterlijk bloot te geven voor laser ontharing. Wij begrijpen dit volkomen, maar doordat je bij ons te maken hebt met ervaren huidtherapeuten, hoef je je geen zorgen te maken. We zijn er om je op je gemak te stellen en de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

Bij ons krijgt elke cliënt eerst een intake gesprek, zodat je vast kennis kunt maken met je behandelaar en onze kliniek. Ook krijg je tijdens de intake testpulsen, zodat je voorafgaand aan de behandeling kunt ervaren hoe de laser voelt.

Je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent bij Solution Clinic. Ons doel is om je een zelfverzekerd gevoel te geven, zodat je kunt genieten van een gladde en haarvrije huid zonder zorgen.

Te verwachten resultaat

De laser kan ongewenste haren effectief, permanent en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zitten 6 tot 8 weken.

Het is mogelijk dat het lichaam onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haartjes aanmaakt. Om deze haartjes weg te halen is een onderhoudsbehandeling nodig.

Prijs per behandeling

Bikinilijn normaal                         van €99,– nu tijdelijk voor €79,-*

Bikinilijn groot                              van €125,– nu tijdelijk voor €99,-*

*Actie alleen geldig voor nieuwe klanten.

Voorzorg

Wij raden het af om in de 6 weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag je vanaf 4 tot 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.  

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijg je een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voel je prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.  

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Wat is bikini groot en wat is bikini normaal?

Er zijn verschillende opties bij het ontharen van de bikinilijn. Bij bikini normaal wordt er enkel buiten het bikinibroekje behandeld. Bij bikini groot worden de liezen, venusheuvel en schaamlippen behandeld.

Is de bikinilijn laseren pijnlijk?

De bikinilijn en schaamstreek zijn gevoelige plekken. Dus het laseren van de schaamstreek zal niet volledig pijnloos zijn. De laserpuls kan als een prikje of als een elastiekje tegen de huid worden ervaren. Door de gekoelde laserkop wordt zowel vooraf als achteraf de warmte van de puls verminderd waardoor de eventuele pijn verzacht wordt.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig voor de bikinilijn?

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat van definitieve ontharing te bereiken. Echter, ieder mens, huid en haargroei is anders. Er is dus geen standaard aantal behandelingen voor het laseren van de bikinilijn. Er zitten 6 tot 8 weken tussen iedere behandeling.

Wat zijn de kosten van de bikinilijn laserbehandeling?

Bikinilijn normaal €99,- Bikinilijn groot €125,-

Wil jij heerlijk op vakantie of naar het strand, zonder na te hoeven denken over het scheren van je bikinilijn? En wil jij altijd een voelbaar gladde huid zonder stoppels? Dan is het laseren van je bikinilijn dé oplossing. De haartjes worden permanent verwijderd, waardoor jij altijd een haarvrije, gladde huid hebt. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Dara uit Amsterdam

I started my treatment for hair removal last summer, and it has been a very good experience. Since the beginning Kim has answered all my questions and tried to explain the procedures in detail, always worried that I feel comfortable. So far almost all my hair has fallen and stopped growing.

29-12-2023
Review
Lorena uit Bussum

I have had 2 Laser hair Removal treatments With great results from Esmee at the location Bussum. I am very satisfied with the friendly service, professionalism and hygiene, i would definitely recommend Solution Clinic.

21-12-2023
Review
Gui uit Amsterdam

The clinic is easy to find and offers a variety of laser treatments. Kudos to Anas for also helping me find the right treatment for scars, while being informative, quick and always checking for pain response. Recommend.

18-12-2023
Review
Andrej uit Amsterdam

My experience is very positive. Results are very good. All recommendations for the practitioner Anas! Professional, kind and attentive.

16-12-2023
Review
Feti uit 's-Gravenhage

Ik word altijd vriendelijk ontvangen door Annas bij min afspraken. Daarnaast wordt er goed rekening gehouden met je wensen en is het personeel Zeer kundig.

16-12-2023
Review
Sabine uit Bussum

Na helaas een hele vervelende ervaring bij een andere kliniek te hebben gehad, vond ik het ook wel weer erg spannend om naar een huidtherapeute te gaan. Gelukkig had ik mijn eerste intake bij Esmee en won zij mijn vertrouwen. Dit deed zij vooral door vakkundig en geduldig te werk te gaan. Eerst hadden we de intake, vervolgd door een huidanalyse en daarna een test gedaan op een paar pigmentvlekken om te zien welke behandeling het beste resultaat zou bieden. En uiteindelijk de afspraak om alle pigmentvlekken te behandelen. Na 1 behandeling ben ik zeer tevreden over het resultaat! Nogmaals veel dank voor alles!

12-12-2023
Review
Alessandro uit Amsterdam

I have now done 4 laser sessions, and I can already see big changes. Anas is truly a great professional, very informed, passionate and very caring about my feedback. Every sitting has been executed with attention to the smallest details and also un chat and interactions. Recommended!

06-12-2023
Review
Dominik uit Amsterdam

Excellent service and felt in really good hands with my therapist Anas. Would recommend him anytime!

03-12-2023
Review
Jacques uit Amsterdam

Been coming here for a few months for laser hair removal. It has been great so far and the results are really showing. I was initially scared to start due to the pain, but it has been handled amazingly, and I’m glad I pushed through

20-11-2023