Recent onderzoek laat zien dat 82% van de vrouwen geen haartjes wil zien uitsteken onder de bikini. De bikinilijn regelmatig harsen of scheren zorgt voor een geïrriteerde huid en bultjes. Dit doordat de stoppels in de overliggende huid prikken. Dit kan zorgen voor blijvende littekens.

Vermijd deze ongemakken voorgoed met onze laserbehandelingen. Bij ons heb je zelf de keuze welk deel je wilt laten behandelen; van de liezen tot de gehele bikini inclusief schaamlippen. In de meeste gevallen zijn de schaamlippen meer gepigmenteerd dan andere lichaamsdelen, waardoor deze lastiger zijn om te ontharen. Met onze lasermethode kunnen wij hier goed op inspelen.

Veel vrouwen vinden het spannend om zichzelf letterlijk bloot te geven voor laser ontharing. Wij begrijpen dit volkomen, maar doordat je bij ons te maken hebt met ervaren huidtherapeuten, hoef je je geen zorgen te maken. We zijn er om je op je gemak te stellen en de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

Bij ons krijgt elke cliënt eerst een intake gesprek, zodat je vast kennis kunt maken met je behandelaar en onze kliniek. Ook krijg je tijdens de intake testpulsen, zodat je voorafgaand aan de behandeling kunt ervaren hoe de laser voelt.

Je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent bij Solution Clinic. Ons doel is om je een zelfverzekerd gevoel te geven, zodat je kunt genieten van een gladde en haarvrije huid zonder zorgen.

Te verwachten resultaat

De laser kan ongewenste haren effectief, permanent en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zitten 6 tot 8 weken.

Het is mogelijk dat het lichaam onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haartjes aanmaakt. Om deze haartjes weg te halen is een onderhoudsbehandeling nodig.

Prijs per behandeling

Bikinilijn normaal                           €99,- 

Bikinilijn groot                                €125,-

Voorzorg

Wij raden het af om in de 6 weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag je vanaf 4 tot 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.  

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijg je een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voel je prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.  

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Wat is bikini groot en wat is bikini normaal?

Er zijn verschillende opties bij het ontharen van de bikinilijn. Bij bikini normaal wordt er enkel buiten het bikinibroekje behandeld. Bij bikini groot worden de liezen, venusheuvel en schaamlippen behandeld.

Is de bikinilijn laseren pijnlijk?

De bikinilijn en schaamstreek zijn gevoelige plekken. Dus het laseren van de schaamstreek zal niet volledig pijnloos zijn. De laserpuls kan als een prikje of als een elastiekje tegen de huid worden ervaren. Door de gekoelde laserkop wordt zowel vooraf als achteraf de warmte van de puls verminderd waardoor de eventuele pijn verzacht wordt.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig voor de bikinilijn?

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat van definitieve ontharing te bereiken. Echter, ieder mens, huid en haargroei is anders. Er is dus geen standaard aantal behandelingen voor het laseren van de bikinilijn. Er zitten 6 tot 8 weken tussen iedere behandeling.

Wat zijn de kosten van de bikinilijn laserbehandeling?

Bikinilijn normaal €99,- Bikinilijn groot €125,-

Wil jij heerlijk op vakantie of naar het strand, zonder na te hoeven denken over het scheren van je bikinilijn? En wil jij altijd een voelbaar gladde huid zonder stoppels? Dan is het laseren van je bikinilijn dé oplossing. De haartjes worden permanent verwijderd, waardoor jij altijd een haarvrije, gladde huid hebt. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Ligia uit Amsterdam

Great experience at the laser clinic.
I had a few appointments with Anas, the laser therapist for removal of facial hiperpigmentations. In 2 appointments everything was perfect and also got some great extra advice.
Highly recommend him as a therapist and this laserclinic in general!

10-11-2023
Review
Agnes uit Amsterdam

Great experience and friendly people! Esmee was professional and very helpful. She always checked to make sure everything was fine. I would definitely recommend this clinic!

07-11-2023
Review
Arj uit Bussum

Hele goede service, altijd stipt op tijd, hoef nooit te wachten en ze nemen goed de tijd voor je. Aardig en professioneel. Ben erg tevreden over het resultaat (laser ontharing).

21-10-2023
Review
Thorv uit Vianen

Ik ben perfect geholpen door de medewerkers van Solution Clinic! Ik had een afspraak gemaakt voor vet bevriezing voor mijn buik. Niks is te gek bij Solution. Ze denken mee met je en zowel in Amsterdam als in Bussum zorgen ze er voor dat je een warm thuis gevoel krijgt als je bij hen binnen komt. Ik ben erg goed geholpen en raad het ook zéér aan om hier eens te gaan kijken! Het jonge team is erg enthousiast en dat is ook wel af te lezen aan alle andere positieve reviews. Het team is erg goed opgeleid en dat zie je ook wel aan de resultaten die ik zelf heb mogen ervaren van de afgelopen maanden. Kortom: een dikke aanrader!

19-10-2023
Review
A uit Almere

Mooie verzorgde kliniek, goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid, en de ruime openingstijden is heel fijn …
Personeel is deskundig, professioneel en ook hoogopgeleid wat heel belangrijk is in deze vak
Esmee is top medewerkster, heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel 👍👍👍

17-10-2023
Review
Ola uit Amsterdam

Nowadays its very difficult to find very good salon, but I’m a lucky person, I found it. Its Solution Clinic. WITH ALL MY PLEASURE I CAN RECOMMEND AND TRUST THIS GREAT SALON,BEST QUALITY !I proud of the boss , first of all,she keep the salon so clean and so nice interior, when you enter inside, you feel the warm atmosphere and very very kind staff .The special worker for me is Esmi,she is so great ,responsible and very kind. Her lovely smile and talking make my pain lesser every time .She has so good experience(for such a age ), her boss needs to proud of her!!!
So i recommend this salon to everyone who searches for quality.
Best of the best !

17-10-2023
Review
Donna uit Amsterdam

Ik kom al een paar jaar bij Tatjana en dus bij Solution Clinic. Tatjana is een kundige huidtherapeute met veel ervaring en is prettig in de omgang. De locatie is makkelijk te bereiken zowel met het OV, fiets als auto. Er zijn genoeg parkeerplekken voor de deur. De studio is heel schoon, er wordt hygiënisch gewerkt en het ontharen heeft effect. Ik raad Solution Clinic aan.

15-10-2023
Review
N uit Amsterdam

Ik word altijd vriendelijk ontvangen bij mijn afspraken. Daarnaast wordt er goed rekening gehouden met je wensen en is het personeel zeer kundig. Zo ben ik niet lang geleden teruggekomen van vakantie en dan worden er eerst weer opnieuw testen uitgevoerd of er geen brandplekken ontstaan op je lichaam bij het ontharen. Je wil wel van je haren af, maar je hoeft daarbij niet verbrand worden natuurlijk :). Dat is erg fijn!

14-10-2023
Review
Birgit uit Amsterdam

Solution Clinic is een goede keuze om je te laten ontharen! Ik wordt altijd respectvol en met lieve zorg behandeld, je bent dus in goede handen. De plek is ook erg schoon, wel zo hygiënisch. Makkelijk te bereiken, wel zo praktisch. En natuurlijk effectieve ontharing 🙂 Heel blij mee!

12-10-2023