Veel mannen worstelen met ongewenst haar in de nek of hals. Vaak proberen mannen dit weg te krijgen door middel van scheren of waxen zodat de huid er verzorgd uitziet en boorden van T-shirts of overhemden niet slijten. Echter zijn deze methoden vaak niet erg effectief en leiden ze tot irritatie door ingegroeide haartjes of stoppels. 

Te verwachten resultaat

Door je hals of nek (of volledige gezichtshaar) te laten laseren met onze laser kun je ongewenste haren effectief, permanent en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner terugkomen. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zit 6 tot 8 weken. 

Het is mogelijk dat het lichaam onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haartjes aanmaakt. Dit komt bij mannen veel minder voor dan bij vrouwen, maar mocht het wel zo zijn, dan is er een onderhoudsbehandeling nodig om deze haartjes weg te halen.

 

Prijzen

Hals                       €85,-

Nek                       €85,-

Voorzorg

Wij raden het af om in de 6 weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag je  vanaf 4 tot 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijg je een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voel je prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Hoelang blijft het haar in de hals weg met laseren?

Met het laseren van de hals zorg je ervoor dat de haren permanent verwijderd worden. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig om haren te verwijderen. Het is mogelijk dat onder invloed van onder andere hormoonwisselingen of medicatie, nieuwe haren ontwikkelen in de loop der jaren. Om deze haren weer te verwijderen zijn enkele behandelingen nodig.

Hoe kom ik van het haar in mijn hals af?

De beste manier van het ontharen van de hals, is afhankelijk van de wensen. Wil je snel resultaat, dan is scheren de beste optie. Echter, komen er dan dikke, stugge haren voor terug. Wil je een lang en blijvend resultaat en een voelbaar zachtere huid? Kies dan voor het laseren van de hals.

Wat zijn de kosten van de armen laserbehandeling?

Hals €70,- Hele gezicht €125,- Hele gezicht + hals €175,-

Kan de hals/nek geheel veilig gelaserd worden?

Overbeharing in de hals kan bij de een huidtherapeut worden behandeld door lasertherapie. In de hals kunnen licht-, donkerbruine en zwarte haren worden behandeld, mits deze donkerder zijn dan je huidskleur. De huidtherapeut zal dit beoordelen tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Het laseren van de hals/nek is volledig veilig.

Wij begrijpen dat een verzorgde uitstraling voor veel mannen belangrijk is. Het ontharen van de hals en nek draagt hieraan bij, maar dagelijks scheren of naar de barbier kan een vervelende en tijdrovende taak zijn. Door middel van laser ontharen kom je permanent van deze haren af. Lees meer

 

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Dara uit Amsterdam

I started my treatment for hair removal last summer, and it has been a very good experience. Since the beginning Kim has answered all my questions and tried to explain the procedures in detail, always worried that I feel comfortable. So far almost all my hair has fallen and stopped growing.

29-12-2023
Review
Lorena uit Bussum

I have had 2 Laser hair Removal treatments With great results from Esmee at the location Bussum. I am very satisfied with the friendly service, professionalism and hygiene, i would definitely recommend Solution Clinic.

21-12-2023
Review
Gui uit Amsterdam

The clinic is easy to find and offers a variety of laser treatments. Kudos to Anas for also helping me find the right treatment for scars, while being informative, quick and always checking for pain response. Recommend.

18-12-2023
Review
Andrej uit Amsterdam

My experience is very positive. Results are very good. All recommendations for the practitioner Anas! Professional, kind and attentive.

16-12-2023
Review
Feti uit 's-Gravenhage

Ik word altijd vriendelijk ontvangen door Annas bij min afspraken. Daarnaast wordt er goed rekening gehouden met je wensen en is het personeel Zeer kundig.

16-12-2023
Review
Sabine uit Bussum

Na helaas een hele vervelende ervaring bij een andere kliniek te hebben gehad, vond ik het ook wel weer erg spannend om naar een huidtherapeute te gaan. Gelukkig had ik mijn eerste intake bij Esmee en won zij mijn vertrouwen. Dit deed zij vooral door vakkundig en geduldig te werk te gaan. Eerst hadden we de intake, vervolgd door een huidanalyse en daarna een test gedaan op een paar pigmentvlekken om te zien welke behandeling het beste resultaat zou bieden. En uiteindelijk de afspraak om alle pigmentvlekken te behandelen. Na 1 behandeling ben ik zeer tevreden over het resultaat! Nogmaals veel dank voor alles!

12-12-2023
Review
Alessandro uit Amsterdam

I have now done 4 laser sessions, and I can already see big changes. Anas is truly a great professional, very informed, passionate and very caring about my feedback. Every sitting has been executed with attention to the smallest details and also un chat and interactions. Recommended!

06-12-2023
Review
Dominik uit Amsterdam

Excellent service and felt in really good hands with my therapist Anas. Would recommend him anytime!

03-12-2023
Review
Jacques uit Amsterdam

Been coming here for a few months for laser hair removal. It has been great so far and the results are really showing. I was initially scared to start due to the pain, but it has been handled amazingly, and I’m glad I pushed through

20-11-2023