Rug ontharen

Rug ontharen

Voor veel mannen is haar op de rug een groot ongemak. Doe uzelf en uw partner een plezier. Een fraaie gladde mannenrug vindt iedereen mooier. Scheren of harsen doet u uw hele leven terwijl u met laser ontharen bij onze kliniek na behandeling definitief haarvrij bent.

U kunt dit nu definitief en pijnloos laten verwijderen met onze geavanceerde laser ontharingsmethode.

  • Comfortabel en discreet
  • Voor altijd van uw ongewenste haar af
  • Gratis intakegesprek
  • Altijd scherpste prijsgarantie

Rug definitief ontharen

Rug laser ontharing is een ideale oplossing voor een gebied waar u zelf niet bij kunt. Wij bieden ook de mogelijkheid om alleen de bovenrug of alleen de onderrug te behandelen.

Het geavanceerde LightSheer DUET diode lasersysteem is geschikt voor alle huidtypen, van heel licht (huidtype I) tot heel donker (huidtype VI).

Permanent rug ontharen

Solution Clinic beschikt over het LightSheer DUET diode lasersysteem, de nieuwste en veiligste methode voor verwijdering van overtollige haargroei op een comfortabele manier. Dit is een cosmetische behandeling die het haar permanent verwijdert.

Het gebruik van deze laser  ter behandeling van grotere oppervlakten, reduceert de behandeltijd tot 75% ten opzichte van andere ontharingsapparatuur.

Huidvriendelijke werking van onze lasermethode

De geavanceerde LightSheer Diodelasers die wij gebruiken zijn geschikt voor alle huidtypen, van heel licht (huidtype I) tot heel donker (huidtype VI). De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De krachtige lichtbundel die de kop slechts een fractie van een seconde uitzendt, wordt daarbij omgezet in warmte. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt zowel gelijk voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Juist dit maakt onze lasermethode vrijwel pijnloos.

Omdat blonde, grijze en rossige haren geen pigment hebben, kunnen deze helaas niet behandeld worden.

De beste behandeling voor de laagste prijs

Wij zijn overtuigd van onze aantrekkelijke prijsstelling die van toepassing is op uw specifieke situatie. Indien u onverhoopt toch elders eenzelfde behandeling met het LightSheer DUET diode lasersysteem geoffreerd krijgt met een lagere prijs, matchen wij onmiddellijk het prijsverschil. Zo bent u er zeker van dat u bij ons altijd de scherpste prijs betaalt voor uw behandeling.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend oriënterend gesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw type huid en haarconcentratie, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. Ook laten wij u dan graag onze comfortabele behandelruimtes zien. U kunt altijd een afspraak maken voor uw behandelingen met onze huidspecialiste op een moment dat het u schikt.

Andere veel voorkomende behandelingen

Schouders ontharen

Buik ontharen

Armen ontharen

Terug naar alle behandelingen

Maak een afspraak