fbpx

O.a. te zien bij:

Hoe kan ik me voorbereiden op de laserbehandelingen?

Voorafgaand aan de eerste behandeling, krijg je altijd een intake gesprek. Tijdens dit gesprek informeren we je over de behandeling, wat te verwachten en krijg je de ruimte om vragen te stellen over de behandeling. Daarnaast doen we altijd testpulsen. Dit betekent dat we een klein stukje van het gebied gaan behandelen. Op deze manier kan je ervaren hoe het is om behandeld te worden en kunnen wij zien welke stand van de laser het meest effectief is om de behandeling mee te starten. Vervolgens maken we een afspraak voor de eerste behandeling.

Advies voor de behandeling

Uiteraard zullen wij ter voorbereiding ook een aantal adviezen meegeven. Bijvoorbeeld hoe ver voor de behandeling waxen en epileren van het te behandelen gebied niet meer gewenst is en wat je nog meer kunt doen om de behandeling zo effectief en prettig mogelijk te maken.

Maak tot 6 weken voor de behandeling geen gebruik van de zonnebank

Tevens raden wij aan om 6 weken voor de behandeling het te behandelen gebied niet bloot te stellen aan te veel zonlicht of onder de zonnebank te gaan. Ook het gebruik van zelfbruinende crèmes raden wij af. Hoe lichter de huid is, hoe groter het contrast met de haartjes die daardoor meer energie opnemen. Dit maakt de behandelingen effectiever. Hiermee bedoelen we niet dat je helemaal niet in de zon mag komen met het behandel gebied. Dit betekent dat je geen uren in direct zonlicht mag doorbrengen met het gebied dat je wilt laten behandelen.

Scheer de haartjes af voor de behandeling

Op de avond voor de behandeling vragen wij om het te behandelen gebied zo glad mogelijk te scheren. Hierdoor gaat de warmte van de laser direct naar de haarwortels wat de behandeling effectiever maakt en minder pijnlijk. De warmte voel je namelijk het beste op het huidoppervlak en door het scheren trekt de warmte dieper in de huid.

Zorg dat je ontspannen bent

Je zult tijdens de behandeling minder pijnprikkels voelen als je uitgerust en ontspannen de behandeling in gaat. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om je te laten ontspannen door je volledig op je gemak te stellen voor en tijdens de behandeling.

Neem gerust contact met ons op voor meer tips of maak direct een afspraak voor een intakegesprek.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Henri uit Amsterdam

Heel prettige locatie en geweldig vriendelijke, prettige behandeling. De methode van ontharen was erg efficiënt en ik ben erg tevreden over het resultaat.

22-03-2023
Review
Masja uit Amstelveen

Fijn en professioneel. Esmee, die mij 9 van de 10 keer behandeld, is een topper. Het resultaat is waanzinnig!

13-01-2023
Review
Chihiro uit Amsterdam

I just finished my last laser hair removal and I’m really happy the result. Especially many thanks to lovely, friendly and professional Esmee!!!!
Her treatment was SUPER!! 🙂

16-12-2022
Review
Maria uit Bussum

Professional and attentive specialists are working in this clinic, especially Esmee. Even though some procedures are not the most pleasant, I always felt very comfortable and safe. And the results are there too!

06-09-2022
Review
Amber uit Assendelft

Zeer tevreden over de vriendelijke en kundige medewerkers. Geen vraag is ze te gek en ze zijn heel geduldig. Ik heb één behandeling achter de rug en ben daarover nu al zeer tevreden (verwijderen sproeten)

05-09-2022
Review
Noel uit Amsterdam

Een super fijne kliniek met professioneel personeel! Ben super tevreden met de resultaten & ik blijf zeker terug komen.

08-08-2022
Review
Miriam uit Amsterdam

Telkens goed en prettig geholpen door Whitney! Ben nu (zo goed als) helemaal af van mijn ‘snor en baard’ 😉

17-05-2022
Review
Karishma uit Amstelveen

I am a regular here for laser depilation. Care & professionalism of clinic staff strikes me every time. Happy with the results 😉

06-05-2022
Review
Eelco uit Amsterdam

De intake was super! Ben benieuwd naar het resultaat.

07-04-2022