fbpx

O.a. te zien bij:

Hoe kan ik me voorbereiden op de laserbehandelingen?

Voorafgaand aan de eerste behandeling, krijg je altijd een intake gesprek. Tijdens dit gesprek informeren we je over de behandeling, wat te verwachten en krijg je de ruimte om vragen te stellen over de behandeling. Daarnaast doen we altijd testpulsen. Dit betekent dat we een klein stukje van het gebied gaan behandelen. Op deze manier kan je ervaren hoe het is om behandeld te worden en kunnen wij zien welke stand van de laser het meest effectief is om de behandeling mee te starten. Vervolgens maken we een afspraak voor de eerste behandeling.

Advies voor de behandeling

Uiteraard zullen wij ter voorbereiding ook een aantal adviezen meegeven. Bijvoorbeeld hoe ver voor de behandeling waxen en epileren van het te behandelen gebied niet meer gewenst is en wat je nog meer kunt doen om de behandeling zo effectief en prettig mogelijk te maken.

Maak tot 6 weken voor de behandeling geen gebruik van de zonnebank

Tevens raden wij aan om 6 weken voor de behandeling het te behandelen gebied niet bloot te stellen aan te veel zonlicht of onder de zonnebank te gaan. Ook het gebruik van zelfbruinende crèmes raden wij af. Hoe lichter de huid is, hoe groter het contrast met de haartjes die daardoor meer energie opnemen. Dit maakt de behandelingen effectiever. Hiermee bedoelen we niet dat je helemaal niet in de zon mag komen met het behandel gebied. Dit betekent dat je geen uren in direct zonlicht mag doorbrengen met het gebied dat je wilt laten behandelen.

Scheer de haartjes af voor de behandeling

Op de avond voor de behandeling vragen wij om het te behandelen gebied zo glad mogelijk te scheren. Hierdoor gaat de warmte van de laser direct naar de haarwortels wat de behandeling effectiever maakt en minder pijnlijk. De warmte voel je namelijk het beste op het huidoppervlak en door het scheren trekt de warmte dieper in de huid.

Zorg dat je ontspannen bent

Je zult tijdens de behandeling minder pijnprikkels voelen als je uitgerust en ontspannen de behandeling in gaat. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om je te laten ontspannen door je volledig op je gemak te stellen voor en tijdens de behandeling.

Neem gerust contact met ons op voor meer tips of maak direct een afspraak voor een intakegesprek.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Anna uit Amsterdam

Best clinic in town! Not only a very kind and friendly staff who explain carefully each step and plan together with the client, but above all, they’ve been able to solve a problem that other places made worse. Very professional!

10-07-2024
Review
Mohra uit Amsterdam

I would like to share my amazing experience with Dr. Anas and Solution clinic. He is good listener to determine your needs then explain very clearly what is the optimal treatment. Very professional and kindfull.

06-07-2024
Review
Denis uit Amsterdam

I accidentally found the Solution clinic. I can only say that the clinic, and Anas in the first place, is the best thing that could have happened to me in solving my problem. Only compliments on the service and customer relationship.

02-07-2024
Review
Julia uit Amsterdam

Really good place, Anas is really caring and is helping me with a scar on my forehead. I would recomend.

14-05-2024
Review
Marida uit Hilversum

Zeer professionele kliniek, vriendelijk en kundig personeel. Behandelingen zijn effectief. Zeer tevreden

09-05-2024
Review
Bente uit Amsterdam

Een kliniek met huidtherapeuten die echt weten wat ze doen! Esmee stelt je op je gemak en is eerlijk over de behandeling en het te verwachten resultaat. Na 2 klinieken met valse beloften en amper resultaat was dit een verademing! Pijnloos ontharen bestaat niet, dat weet ik nu. Dus wil je eerlijk advies? Ga naar solution clinic, want goedkoop anders toch echt duurkoop.

07-05-2024
Review
Sammi uit Amsterdam

Im very happy with Anas! I went for chin laser because I have a lot of dark stubborn hairs and after one treatment I already see amazing results. Today was the second treatment and it all went very well again. Anas is so kind and he listens carefully to your wishes! Thank you 🙏🏼

02-05-2024
Review
Avi uit Amstelveen

Hele fijne behandelaar! Ik ben erg blij met de resultaten en mijn partner ook 🙂

25-04-2024
Review
Jaim uit Bussum

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Solution clinic Bussum. Ik ben deskundig geholpen door Esmee. Ze stelt je meteen op je gemak en creëert met haar persoonlijke benadering een fijne en ongedwonge sfeer. Jouw doel en tevredenheid wordt 100% voorop gesteld. De behandelkamers zijn netjes en schoon. Al met al een hele professionele huidclinique, top hygiëne en top servic

22-04-2024