fbpx

O.a. te zien bij:

Kunnen ingegroeide haren behandeld worden?

Ja, ingegroeide haren kunnen heel goed behandeld worden met de laser. Dat is maar goed ook, want ingegroeide haren zijn erg vervelend. Ze zorgen voor bultjes op het huidoppervlak en kunnen irriteren wanneer er een ontsteking ontstaat. Ze ontstaan vaak door het scheren met een bot scheermesje, als je te weinig scrubt of wanneer je tegen de haargroei in scheert. Je kunt ze dus proberen te voorkomen, maar dan spendeer je veel geld aan nieuwe scheermesjes, sta je langer onder de douche en loop je rond met stoppels. Er is ook een andere, definitieve manier om ingegroeide haren te voorkomen: laserontharing.

Voorgoed af van ingegroeide haren met laserontharing

Wanneer het haarzakje gekalmeerd is en er geen sprake is van infectie kan het haarzakje uitstekend vernietigd worden met behulp van de laser. Deze vernietigt het haarzakje waardoor je na een aantal behandelingen geen last meer hebt van ingegroeide haren. Laserontharing kan toegepast worden op elk lichaamsdeel, dus ook de lichaamsdelen waar ingegroeide haren vaker voorkomen. Dat zijn vooral de schaamstreek, het gezicht en de oksels omdat de haren hier vaak dikker en stugger zijn.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van laserontharing? Neem dan contact op. In het eerste gratis intakegesprek kun je al je vragen kwijt aan een van onze huidtherapeuten.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar