fbpx

O.a. te zien bij:

Is laser ontharen veilig?

Ja, laser ontharen is volledig veilig voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het door ons gebruikte apparaat (LightSheer) is speciaal ontwikkeld voor ontharen en is goedgekeurd door de Amerikaanse F.D.A. (Food and Drug Administration), de hoogste autoriteit die medische apparatuur test.

Er zijn geen bijwerkingen bekend

Er zijn voor het apparaat dat wij gebruiken geen bijwerkingen bekend, maar u er kan in incidentele gevallen een pigmentverschuiving ontstaan van tijdelijke aard. Deze pigmentverschuiving kan optreden als men onder de zonnebank of in de zon is geweest vlak voor of na een behandeling. Om dit te voorkomen kunt u het beste tussen 6 en 8 weken voor en na de behandeling uw huid niet aan direct zonlicht blootstellen of onder de zonnebank gaan. Het is verstandig om uw zongedrag met uw behandelaar te bespreken.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten die de behandelingen uitvoeren zijn allemaal gecertificeerd en dus bevoegd om de behandelingen uit te voeren. Daarnaast beschikken ze allemaal over de nodige ervaring, zowel van de apparatuur als de huid als orgaan. Zij zullen u tips en advies geven om de behandelingen zo prettig mogelijk te laten verlopen en het is dan ook belangrijk dat u deze tips en adviezen ter harte neemt.  Het is verstandig om tijdens het intake gesprek aan te geven of u medicijnen gebruikt en of u kort geleden een operatie heeft ondergaan. Ook een toekomstige operatie kan gevolgen hebben voor de startdatum van de behandelingen.

Ook uw gegevens zijn veilig

Bij Solution Clinic behandelen we u gegevens met uiterste zorg en hebben we respect voor uw privacy.

U kunt met al uw vragen over veiligheid terecht bij onze specialisten. Neem hiervoor contact met ons op of stel uw vragen tijdens een gratis intakegesprek.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar