fbpx

O.a. te zien bij:

Is laser ontharen veilig?

Ja, laser ontharen is volledig veilig voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het door ons gebruikte apparaat (LightSheer) is speciaal ontwikkeld voor ontharen en is goedgekeurd door de Amerikaanse F.D.A. (Food and Drug Administration), de hoogste autoriteit die medische apparatuur test.

Er zijn geen bijwerkingen bekend

Er zijn voor het apparaat dat wij gebruiken geen bijwerkingen bekend, in incidentele gevallen kan er een pigmentverschuiving ontstaan van tijdelijke aard wanneer de klant de regels niet opvolgt. Deze pigmentverschuiving kan optreden als men onder de zonnebank of in de zon is geweest vlak voor of na een behandeling. Om dit te voorkomen kan je het beste tussen 4 en 6 weken voor en na de behandeling het behandelgebied niet aan direct zonlicht blootstellen of onder de zonnebank gaan. De behandelaar zal dit vooraf bespreken. Het is daarom belangrijk om eerlijk te zijn tegen je behandelaar.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten die de behandelingen uitvoeren zijn allemaal gecertificeerd en dus bevoegd om de behandelingen uit te voeren. Daarnaast beschikken ze allemaal over de nodige ervaring, zowel met de apparatuur als de huid als orgaan. Zij zullen tips en advies geven om de behandelingen zo prettig mogelijk te laten verlopen en het is dan ook belangrijk dat deze tips en adviezen ter harte genomen worden.  Tijdens het intake gesprek word je gevraagd om het aan te geven als je medicijnen gebruikt en of kort geleden een operatie hebt ondergaan. Ook een toekomstige operatie kan gevolgen hebben voor de startdatum van de behandelingen.

Ook je gegevens zijn veilig

Wij behandelen alle gegevens met uiterste zorg en hebben we respect voor je privacy.

Je kan met alle vragen over veiligheid terecht bij onze specialisten. Neem hiervoor contact met ons op of stel je vragen tijdens een gratis intakegesprek.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar