fbpx

O.a. te zien bij:

Bovenlip ontharen: wordt dit vergoed?

Het scheren van de bovenlip kan voor irritaties zoals roodheid, jeuk, bultjes en ingegroeide haren zorgen. Daarnaast zal dit stoppels achterlaten. Door middel van onze lasertechniek kunnen we de bovenlip ontharen, zodat de haren definitief verwijderd worden zonder stoppels of irritatie. Wij maken gebruik van het LightSheer DUET diode lasersysteem. Dit is de meest veilige manier voor de verwijdering van haargroei. Het apparaat zendt een sterke lichtbundel door het pigment naar het haarzakje, waarmee de haarwortel wordt vernietigd. Dit is vrijwel pijnloos. Om ervoor te zorgen dat de haren niet meer terug groeien zijn er een aantal behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van je haar- en huidtype.

Veilig en vergoed bovenlip ontharen

Omdat we werken met de LightSheer Duet diode laser en met gecertificeerde huidtherapeuten, wordt laser ontharen bij Solution Clinic door de zorgverzekeraars vergoed indien je aanvullend verzekerd bent. Afhankelijk van de verzekeraar is een doorverwijzing van een huisarts nodig voordat er een vergoeding plaats kan vinden. De hoogte van de vergoeding hangt af van de polis die je hebt.

Wil je jouw gezicht ontharen door middel van laserontharing? Maak direct een afspraak maken bij een van onze huidtherapeuten.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar