Injectables is een overkoepelende term voor Botox en filler behandelingen. Beide varianten worden ingespoten, waarbij de fillers fijne lijntjes en rimpels opvullen of volume aanbrengen en Botox zorgt voor het ontspannen van de spieren. Zij zorgen elk voor een op maat gemaakt eindresultaat dat over het algemeen weinig tot geen hersteltijd vereist. Daarom zijn injectables een geweldige methode voor degenen die op zoek zijn naar een snelle, gemakkelijke en niet-ingrijpende oplossing voor hun esthetische problemen.

Injectables, fillers en Botox

Injectables behandelingen, zoals fillers en Botox, kunnen rimpels verminderen en gezichtscontouren herstellen. De kwaliteit en veiligheid van injectables zijn erg belangrijk. Wij werken alleen met injectables die door de FDA goedgekeurd zijn. Onze merken Juvéderm en Vistabel voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Daarnaast zal de behandeling altijd worden uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts. 

Zeer deskundige artsen

De artsen van Solution Clinic zijn medisch opgeleid en zitten al meer dan 10 jaar in het vak. Naast het behandelen van cliënten zijn onze artsen ook actief als docent in dit vak. Je bent in goede handen bij onze deskundige artsen. Daarnaast hebben wij jarenlange samenwerkingen met verschillende ziekenhuizen, waaronder het VU Medisch Centrum Amsterdam.

Welke injectable is het beste voor mij?

Tijdens een gratis intake gesprek gaat een gediplomeerde arts met je in gesprek. Hierbij worden uw verwachtingen en wensen besproken en beoordeeld de arts aan welke injectable behandeling het beste bij je wensen past. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en te beslissen of je direct de behandeling wilt starten of nog wilt nadenken over je keuze.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Injectables voor natuurlijke schoonheid

Behandelingen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.