26 aug

Bikinilijn ontharen bij mannen steeds normaler

Als man gebruik je tegenwoordig verzorgingsproducten, dat is heel normaal. Daarnaast zijn mannen tegenwoordig net als vrouwen steeds vaker te vinden bij de schoonheidsspecialisten. Maar wist je dat er steeds meer mannen zijn die hun bikinilijn en schaamstreek permanent laten ontharen?

Actuele trend

Deze trend komt uit Amerika en is populair onder met name de jetset,  maar komt bij ons ook steeds vaker voor onder verschillende leeftijdsgroepen en in alle categorieën. Het is redelijk nieuw en veel mannen proberen het nu uit. Soms op verzoek van hun partner maar vaak ook omdat men het gewoon zelf wil. En waarom ook niet, voor vrouwen is het de normaalste zaak van de wereld en veel partners willen graag een schone en strakke bikinilijn. De bikinilijn ontharing voor mannen, de zogeheten boyzilian ontharing, accentueert zelfs het mannelijk lid waardoor het voor veel mannen een vergrotend effect heeft op het zelfvertrouwen.

Eenmaal gedaan komen de meeste mannen vaak terug omdat men ervaart dan dat het beter is dan ervoor. Het uitvoeren van een bikinilijn ontharing past perfect in je lifestyle om jezelf goed te onderhouden en aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. 

Permanent ontharen
Wil je je bikinlijn permanent onthaard hebben, dan zijn daar goede en effectieve methoden voor. Laserontharing is de beste permanente optie. Wil je hier meer over weten, bel dan eens met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en adviseren je in een gratis intake gesprek over de mogelijkheden die het beste bij jou passen. Je kunt ook al veel informatie vinden op onze website over de behandelingen voor mannen

Terug naar actueel