Bij vooruitbetalen krijgt u nu 1 behandeling gratis

Tijdens het intake gesprek bepalen we, aan de hand van testpulsen, het aantal behandelingen dat u nodig heeft om tot een goed resultaat te komen. Bij afrekening van het totaalbedrag van deze behandelingen in één keer, krijgt u één behandeling gratis.

Vriendenkorting

Maak een vriend of vriendin nu ook enthousiast met een leuke verrassing voor hem / haar: een korting van maar liefst € 20.- op de eerste laser ontharingsbehandeling! En spaar zo zelf ook voor € 20.- korting bij je eerstvolgende behandeling.

Service - Garantie

Het aantal behandelingen bij Solution Clinic blijft dankzij onze methode beperkt: gemiddeld 6 behandelingen afhankelijk van uw huid- en haartype. Wij bespreken vooraf duidelijk welk aantal voor u benodigd is. Daardoor blijven de kosten overzichtelijk en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Heeft u toch nog enige nabehandeling nodig, dan bieden wij natuurlijk een aantrekkelijke “service – garantie”. Bekijk onze behandelingen en de prijzen die daarbij horen of maak direct een afspraak via de onderstaande button.

Maak een afspraak