Seen on:

Reviews

Read more about the experiences of our customers. Read more

Solution Clinic values a personal approach and customer satisfaction. Read below how other customers have experienced their treatments.



Filter within our:510 reviews


Recent experiences

Review
Merve from Amsterdam

Ik heb een hele fijne behandeling gehad bij Laura. Het was een gestructureerde en hygiënische behandeling met een vriendelijke dienstverlening.

18-07-2020
Review
Ching from Amsterdam

Heb inmiddels meerdere behandelingen ondergaan voor verschillende lichaamsdelen. Ben er ontzettend blij mee. Had ik dit maar veel eerder geweten en gedaan! Het werkt ontzettend goed! Daarnaast hele goede professionele service en hele lieve en vriendelijke dames werken er daar! Ben blij dat ik hier terecht ben gekomen.

09-07-2020
Review
Hans from Bussum

Vorige week behandeld in de nieuwe kliniek van Solution Clinic in Bussum. Hele mooie serene en ruim ingerichte kliniek en behandelruimtes die op alle vlakken professionaliteit uitstraalt. Goede apparatuur en veel oog voor privacy en hygiëne. Behandeling was in lijn met de verwachting: Excellent!

11-06-2020
Review
Lies from Amsterdam

Onwijs tevreden met het resultaat en de professionaliteit van de behandelingen, maar het aller belangrijkst de vriendelijkheid van de specialiste.

14-05-2020
Review
Leonore from Kudelstaart

Ik ben erg blij met het resultaat. Bedankt voor de adviezen en de behandeling. Allebei erg professioneel.

23-03-2020
Review
Maria from Amsterdam

The professionality is a must in such a business and Whitney is an outstanding example.

12-03-2020
Review
Kimanh from Amsterdam

Super blij met het resultaat! Erg fijn dat de afspraken in de avonden konden.

26-02-2020
Review
Mariam from Muiden

Jasmijn wat ben ik toch blij dat jij mij behandeld. Ik voel me echt op mijn gemak bij jou. Na 4 behandelingen al 90% resultaat. Bedankt!

19-02-2020
Review
Elica from Loenen aan de Vecht

Wat een top keus om dit te gaan doen. Een super cadeau voor mezelf, ultiem professioneel uitgevoerd door Gitta. Heel fijn, dank je wel!

16-02-2020
Review
Melissa from Amsterdam

Wauw Tatiana, wat een fijne behandeling. Je neemt de tijd en voel mij erg op mijn gemak. Super!

11-02-2020
Review
Shirley from Amstelveen

Vandaag werd ik door Jasmijn behandeld. Wat werd ik goed behandeld! Jasmijn heeft alle aandacht aan mij en mijn gezicht gegeven. Alles is nauwkeurig behandeld en met geduld uitgelegd. Echt top!!!

07-02-2020
Review
Sérah from Avenhorn

Gitta wat een topper ben jij zeg! Bijna haar vrij dankzij jou!

28-01-2020
Review
Pamela from Amstelveen

Ivanka is the best! So happy to be hair-free after 6 sessions (no more shaving, ever again). And what made it even better was the great conversations, and how Ivanka put me at ease during the sessions.. Thanks so much! Will actually miss it.

26-01-2020
Review
Elena from Amsterdam

You are extremely good Whitney, was amazing! Thanks!

23-01-2020
Review
W. from Amsterdam

Goede behandeling. Ben heel tevreden. Goede begeleiding zeer tevreden.

17-01-2020
Review
Anoniem from Amsterdam

I like Solution Clinic, especially on the way how they treat. It feels very comfortable. Thank you so much!

23-12-2019
Review
Anoniem from Amsterdam

Goede service en lieve dames! Kan Solution Clinic aan iedereen aanraden.

22-12-2019
Review
Kaoutar from Amsterdam

Jasmijn is de beste! Zeer tevreden!

18-12-2019
Review
Lieke from Amsterdam

Ben super tevreden met het resultaat én de uitstekende service! Heel erg bedankt!

04-12-2019
Review
Hassana from Amsterdam

Zeer fijne praktijk, denken met je mee en geven kritisch en gepast advies. Goed werk dames.

02-12-2019
Review
Valentina from Amsterdam

Ontzettend tevreden over de behandelingen bij Solution Clinic. Veel expertise en een persoonlijke touch! Blij met het resultaat. Complimenten aan Jolijn. Al die keren professioneel en gezellig. Veel plezier op de nieuwe locatie en succes met je studie. Ontzettend bedankt!

01-12-2019
Review
Nadia from Amstelveen

Ivanka, bedankt voor de zeer prettige behandelingen! Ik ben zeer tevreden over hoe ik door jou geholpen ben!

30-11-2019
Review
Sara from Amsterdam

Really had the best experience at Solution Clinic with Tatiana! Thank you for making me laugh and all the catch ups at all my appointments.

18-11-2019
Review
Melissa from Boskoop

Geweldige ervaring, gelijk resultaat na de 2e behandeling. Het is zo fijn! Tatiana, bedankt!

12-11-2019
Review
Naomi from Zwaag

Ik ben zeer tevreden! Wat fijn dat je na de eerste keer al gelijk resultaat hebt! Bedankt voor de goede zorgen.

04-11-2019
Review
Barbara from Eemnes

Het ging heel snel en ik kan me goed ontspannen dankzij de goede uitleg en rustige houding van Serena. Zie er de volgende keer niet meer tegenop 😉 .

25-10-2019
Review
Masara from Amersfoort

Heel tevreden! Serena is heel rustig en legt heel duidelijk uit wat ze gaat doen. Jij gaat er heel professioneel mee om. Keep it up!

25-10-2019
Review
Nienke from Amsterdam

Super bedankt! Onwijs blij met het resultaat! Was zo gezellig dat het bijna jammer is dat alles weg is 😉 . All the best

04-10-2019
Review
Melanie from Amsterdam

Today is my 7th treatment for my armpits. Its all gone now. I’m extremely satisfied. The staff is always helpfull and available. I recommend this place greatly. Thank you!

18-09-2019
Review
Sam from Almere

Heel fijn behandeld vandaag door Serena. Veel uitleg gekregen en pijnloos behandeld! Enorm bedankt.

18-09-2019
Review
Niveshnie from Amsterdam

Fijne tijd gehad, professioneel, lief en ben zeer tevreden. Zeker een aanrader om te komen. Super bedankt!

18-09-2019
Review
Roel from Amsterdam

Top behandeling, zeer persoonlijk en fijne mensen. En ook nog resultaat! Super bedankt.

18-09-2019
Review
Isabelle from Amsterdam

Super tevreden over het resultaat. Had veel eerder bij jullie moeten komen om te laseren. Vooral Gitta, heel erg bedankt.

18-09-2019
Review
Federica from Amsterdam

I would really like to thank you for the professioal and nice experience! Many thanks!

18-09-2019
Review
Ernst from Leiden

Niet twijfelen, gewoon doen!
Professioneel, effectief en gezellig.
Gitta, super bedankt!

18-09-2019
Review
Inge from Amsterdam

In totaal heb ik 9 behandelingen gehad en donker blond haar en heel goed resultaat. Bedankt!

18-09-2019
Review
Nordin from Amsterdam

Ontzettend tevreden met de behandelingen en het resultaat. Er wordt goed geluisterd naar wat de wensen zijn en de haren groeien na de eerste behandelingen al minder terug.

18-09-2019
Review
Melanie from Amsterdam

Heel tevreden met de veranderingen! Zeker 90% haar reductie bereikt! The pain is worth it 😉

18-09-2019
Review
Charlotte from Amstelveen

Super tevreden met het steeds sneller gaande resultaat! Ik zit nu op mijn 6e behandeling. Anne-Marie heeft mij heel goed geholpen. Ze is heel precies en kundig en gewoon een topper!

18-09-2019
Review
Jeanine from Amsterdam

Na 5 behandelingen helemaal tevreden. Super fijne behandelingen. Dank!

18-09-2019
Review
Anoniem from Rotterdam

Inmiddels 6 behandelingen verder en helemaal happy met het resultaat. Super tevreden met het behaalde resultaat samen met Tatiana. Wat een leuk en fijn mens ben je! Dankzij jou over mijn onzekerheid heen. Ga jullie missen.

18-09-2019
Review
Sabijn from Amsterdam

Dank je wel voor de prettige en gezellige behandelingen. Ik was nerveus, maar ben er gezellig doorheen gekletst.

18-09-2019
Review
Rebecca from Amsterdam

Thank you for the amazing experience. It’s a daunting thing to do but all staff made this really easy for me. Thanks!

18-09-2019
Review
Laura from Ouderkerk ad Amstel

Mijn tweede behandeling gehad, maar nu al ontzettend tevreden. Je wordt super geholpen. Heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt!

18-09-2019
Review
Anushi from UK

Just had another amazing session. Solution Clinic is so good that for the past 2 years I have been travelling from UK just to be treated here! Will def. recommend. Thanks for all!

18-09-2019
Review
Angel from Amsterdam

I had my 13th session with Sofie today. Great treatment with a great professional. Good addition to the Solution Clinic team. Thanks for verything!

18-09-2019
Review
Hannah from Middenbeemster

I had my first laser hair removal treatments with Solution Clinic and my experiences have been very pleasant. The staff are very kind and accomodating. I definitely recommend getting treatments here. Thank you!

18-09-2019
Review
Christina from Tilburg

It has been almost 2 years and I will even a bit coming here. I am happy with the result and I will definitely recommend Solution Clinic.

18-09-2019
Review
Nikki from Amsterdam

Na jaren onzekerheid over mijn bikinilijn eindelijk verlost! Super geholpen door jullie lieve dames en Gitta in het speciaal. Dank je wel!!

18-09-2019
Review
Sophia from Amsterdam

Dank je wel weer voor de fijne behandeling, Tatiana. Tot de volgende keer!

18-09-2019
Review
Mieke from Amsterdam

Ongelofelijk blij en tevreden met het resultaat! Een verademing. Heel veel dank voor de goede begeleiding, uitleg en ook de gezelligheid 😉 .

18-09-2019
Review
Marina from Koog aan de Zaan

The treatment with Tatiana was amazing 😉 . It wasn’t so painful as expected. Thank you!

18-09-2019
Review
Marieke from Amsterdam

Heel erg tevreden over de behandelingen. Klantvriendelijkheid staat voorop, maar ook zeker gezelligheid. Bedankt Tatiana!

18-09-2019
Review
Preeti from Amsterdam

It was a great experience & I am very happy with the result. Wishing all of you all the best and lots of succes.

18-09-2019
Review
Ayako from Amsterdam

Thank you very much for your cheerfulness and warmth. I couls continue thanks to you!

18-09-2019
Review
Bo from Amsterdam

Zo tevreden! Lieve mensen en erg professioneel & netjes. Heel erg bedankt.

18-09-2019
Review
Tessa from Monnickendam

Tatiana, you are the best! Heel veel succes met alles en thanks!

18-09-2019
Review
Heiltje from Loenen aan de Vecht

Toppers zijn jullie! Vriendelijk, geduldig en de resultaten verbluffend! Dank jullie wel!

18-09-2019
Review
Andrianna from Utrecht

Thank you so much for the great care & work on my legs. Still 1 month after the first session and only few hair is visible!!! Keep up with the excellent work!

18-09-2019
Review
Melody from Purmerend

Na 7 behandelingen super tevreden over het resultaat. Zeker na het zien van de ‘voor’ foto. Niet meer voor te stellen zoveel haar! Onwijs bedankt!

18-09-2019
Review
Carolina from Amsterdam

Ze maken van iets ongemakkelijks wat gezelligs! Bedankt.

18-09-2019
Review
Roelof from Utrecht

Heel erg bedankt, vriendelijk geholpen en heel goede service. Lekker kaal!

18-09-2019
Review
Story Tweedie from Amsterdam

Thank you so much for doing such a great job with me. It makes such a difference with the procedure to have a great experience with the therapist, Tatiana was superb- and I am a tough judge. Thank you!! The results have also been much better than I ever hoped!

18-09-2019
Review
Raymond from Alkmaar

Bedankt voor de behandelingen. Na een krap jaar van heel geïrriteerd naar helemaal zonder haar en irritatie. Bedankt!

18-09-2019
Review
Hamida from Amsterdam

Was weer een geweldige sessie. Uitstekend geholpen. Begin binnenkort met laseren van andere gebieden. Top, bedankt!

18-09-2019
Review
Francesca from Amsterdam

Thank you for great and friendly service. Would definitely recommend to people 😉 .

18-09-2019
Review
Saskia from Amsterdam

Uitstekende intake door Anne-Marie en de behandelingen van Gitta waren erg goed! Heel daadkrachtig 😉 en nooit napijn! Dank jullie wel!

18-09-2019
Review
Kim from Amstelveen

Bedankt voor de behandelingen, de gezelligheid en het resultaat. Ik kijk nu al uit naar de zomer 😉 .

18-09-2019
Review
Laura from Koog aan de Zaan

Lieve meiden, Super bedankt voor alle behandelingen, ik ben enorm blij met het eindresultaat. Ben echt blijk dat ik het heb gedaan. Speciaal een bedankje voor Laura, ik vond het iedere keer weer erg gezellig!

18-09-2019
Review
Thessa from Alphen aan de Rijn

Bedankt voor je vriendelijkheid, geduld en vrolijkheid! Ik heb een fijne intake gehad ondanks dat ik het wel spannend vond. Je wist me snel op mijn gemak te laten voelen. Bedankt Laura, tot de volgende keer!

18-09-2019
Review
Fancy from Amsterdam

Great staff, awesome experience. So glad I came here and would definitely recommend! Thank you!

18-09-2019
Review
Merel from Amsterdam

Ik ben super blij met de resultaten van bikini en oksels! Altijd gezellig uitje 😉

18-09-2019
Review
Bita from Hilversum

It’s me after treatment 😉 😉

18-09-2019
Review
Andaye from Diemen

Superblij met de behandelingen, steeds minder haren. Dank je wel!

18-09-2019
Review
Astrid from Amsterdam

Iets meer dan een jaar geleden niet verwacht dat het resultaat zo zou zijn. Heel blij! Dank je wel Laura.

18-09-2019
Review
Kayleigh from Ijmuiden

Vandaag mijn laatste behandeling voor mijn bikinilijn en wat een top resultaat! Bedankt voor de goede adviezen en gastvrijheid. Nu verder met de behandeling van mijn oksels. Kan niet wachten op het resultaat! XXX

18-09-2019
Review
Anika from Amsterdam

Goed voorgelicht door Joyce tijdens het intake gesprek. Ik heb veel vertrouwen in het verloop van de behandeling!

18-09-2019
Review
Sophia from Amsterdam

Weer een fijne behandeling gehad! Dank je wel Tatiana voor de gezelligheid en de goede zorgen!

18-09-2019
Review
Nermin from Lelystad

Bikinilijn (groot) laten behandelen, erg mooi resultaat, haarloos nu. Prima plek, aardige medewerkers. Ik ben superblij en tevreden. Dank je wel Laura!

18-09-2019
Review
Ruby from Almere

Ik ben inmiddels 5 keer behandeld voor mijn hele lichaam en ben echt super tevreden. Ik hoef helemaal niet meer te scheren. Laura, je bent de allerbeste! Dank je wel.

18-09-2019
Review
Cecily from Amstelveen

Voorlopig heb ik vandaag mijn laatste behandeling gehad! En wat ben ik blij met het resultaat!! De lieve meiden van Solution Clinic hebben mij altijd zo goed behandeld, super lief en heel professioneel. TOP service! En ongelooflijk dat ik niet meer hoef te denken aan scheren! Heel erg bedankt dames!

18-09-2019
Review
Sarah from Amsterdam

Vandaag de laatste behandeling en ik ben nu al zo blij met het resultaat. Op vakantie zonder scheermesje, wat een luxe! Dank je wel voor jullie expertise en scherpe inschatting. en Laura, dank je wel voor alle goede zorg, de vlotte behandelingen en ook de gezelligheid. Dank!

18-09-2019
Review
Efsun from Amsterdam

It was a good decision to come by Solution Clinic and I was very lucky to have Tatiana on board. I am very happy with the treatment and thanks to Solution Clinic and Tatiana!

18-09-2019
Review
Marissa from Volendam

Vandaag heb ik mijn laatste bikini behandeling gehad. Tatiana is ontzettend aardig en zorgt er altijd voor dat je je op je gemak voelt. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en zal Solution Clinic zeker aanraden! Duizend maal dank en tot ziens 😉 .

18-09-2019
Review
Anoniem from Amsterdam

Na 6 behandelingen goed resultaat, erg vriendelijk en goed geholpen door Laura! Bedankt!

18-09-2019
Review
Dewora from Amstelveen

Ik ben zo blij en zo tevreden!! Bedankt! Misschien nog tot ziens.

18-09-2019
Review
Marieke from Utrecht

Na 5 behandelingen helemaal geen haartjes meer op mijn tepelhof, wat fijn!! Heel erg bedankt voor de goede behandeling en goede duidelijke uitleg, prettige sfeer. Ik ben blij!

18-09-2019
Review
Nancy from Purmerend

Vandaag de laatste bikini behandeling gehad. Het was niet pijnloos (ik zal niet jokken) maar oh wat ben ik blij met het resultaat! En minstens zo tevreden over de fijne warme begeleiding van Anne-Marie. Hartelijke groet!

18-09-2019
Review
Anoniem from Bussum

Altijd vriendelijke sfeer en goede service, flexibel met afspraken inplannen. Voelde me snel op mijn gemak en er werd zorgzaam met gevoelige plekken omgegaan. De pijn was nooit te heftig en van huidirritatie had ik nauwelijks last. Bedankt Laura!

18-09-2019
Review
Mieke from Landsmeer

Na drie behandelingen is vandaag mijn laatste behandeling. Ik ben super tevreden met de dames in de praktijk en het resultaat! Ik kom snel weer terug als ik iets anders wil laten behandelen. 😉

18-09-2019
Review
Sylvaine from Amsterdam

Vandaag heb ik mijn laatste behandeling gehad voor mijn bikini. Ik ben super tevreden met het resultaat. Bijna geen haar meer te bekennen. Hartstikke bedankt, met name Cynthia.

18-09-2019
Review
Madalina from Amsterdam

After only 5 treatments my armpits are hair-free! This seemed like an impossible dream but Taitiana gave me the confidence to do the treatment. Looking forward to enjoy the summer now! Thank you!

18-09-2019
Review
Isa from Amsterdam

Heel erg bedankt voor de super behandeling!
Heel blij met het resultaat!

Bedankt!

18-09-2019
Review
anoniem from Amsterdam

Wow!
Honestly i didn’t expect the results to be that good.
Now everything i didn’t like is gone and it’s amazing.
I had treatments with different specialists here and all of them were proffessionals and also nice persons 🙂
Thank you!
I would definitely recommend you to my friends!

18-09-2019
Review
James from Amsterdam

Wauw, wat een vriendelijke en professionele behandeling !
Zo glad verlaat ik nu de behandelingen en trek blij de wereld in.
Bedankt aan allen bij Solution Clinic, een heel tevreden James

18-09-2019
Review
Kapps from Amsterdam

Net behandeld door Anne Marie.
Superfijne behandeling.
Houdt rekening met huidtype en allergieën. Denkt mee.
Erg prettig. Tot volgende keer!

18-09-2019
Review
Laila from Amsterdam

Net behandeld door Laura.
Superfijn, snel en klantvriendelijk.
Bedankt!

18-09-2019
Review
Charlotte from Amsterdam

Met gladde oksels het leven door.
Super bedankt voor alle behandelingen Solution!

18-09-2019
Review
Esmee from Amsterdam

Met een stralende haarloze lach dank ik jullie voor de pijnloze fijne behandelingen!

18-09-2019
Review
Esmee from amsterdam

Dank jullie wel voor de prettige behandelingen.
Ik heb al snel resultaat verkregen en de behandeling als laagdrempelig mogen ervaren door het persoonlijke contact.

18-09-2019
Review
Joelle from Amsterdam

Bedankt, resultaat liet iets langer op zich wachten maar is er nu eindelijk.
Super!

18-09-2019
Review
Nicole from Purmerend

Bedankt voor de super service, onwijs tevreden na de behandeling! Helemaal top, dank je wel Cynthia en Laura

18-09-2019
Review
Lonneke from Amsterdam

Over het hele traject een hele fijne ervaring! De specialisten zijn altijd heel vriendelijk en luisteren naar voorkeuren. Ik ben heel tevreden met het resultaat!

18-09-2019
Review
Naomi from Amsterdam

Na 3 keer hele zachte oksels en bikinilijn in perfect shape! Thanks!

18-09-2019
Review
Ana from Amsterdam

I am really happy with the treatment I received here, great results and Tatiana was so nice! Thanks for everything, I hope I’ll come back!

18-09-2019
Review
Fariel from Amstelveen

Ben verspreid over anderhalf jaar nu helemaal tevreden over mijn gezicht en bikini lijn.
Ben er elke dag weer blij mee, mijn gezicht ziet er veel egaler en “schoner” uit.
Hele fijne kliniek!

18-09-2019
Review
Ihsaan from Amstelveen

Ik heb een behandeling gehad bij Cyn!
Super behandeling! Zij is m’n favoriet!

18-09-2019
Review
Laura from Haarlem

Beste Allen,
Heel erg bedankt voor alle goede zorgen.
Heel mooi resultaat!

18-09-2019
Review
Lilian from Amsterdam

Ik ben heel erg blij met het eindresultaat!
Heel erg bedankt.
Heel fijn om geen haar meer te hebben op m’n bovenlip.

18-09-2019
Review
Judith from Amsterdam

Top service, Top behandeling en Tatiana is top!
Dank je wel ik ben heel blij!

18-09-2019
Review
Anelia from Amsterdam

Very Satisfied with the progress and the professional and friendly staff!
Hairs almost gone! 🙂

18-09-2019
Review
Brigit from Amsterdam

Voorlopig de laatste keer geweest en ik ben superblij met het resultaat!
Na 6 behandelingen geen haren meer op mijn onderbenen en oksels.
Wat heerlijk om niet meer te hoeven scheren/epileren.
Heel hartelijk bedankt!

18-09-2019
Review
Denise from Amsterdam

Tatiana, het was weer goed je te zien.
Tot de volgende pijnloze keer!

18-09-2019
Review
Karin from Amsterdam

Een goed advies en een hele goede behandeling, vertrouwelijk maar ook gezellig.
Een mooie bikinilijn is het resultaat.
Dit had ik 30 jaar eerder moeten doen. (maar ja toen was de techniek er nog niet )

18-09-2019
Review
Annie from Amsterdam

After 1 year of treatments at SC, I am thrilled that I can wear a bikini, strapless dresses and never have to think about shaving! The staff has been amazing and ultra-acommodating with my schedule and very gentle with the treatments (well as gentle as you can be!). I highly recommend Solution Clinic – laser has changed my life!

18-09-2019
Review
Mieke from Amsterdam

Vandaag laatste behandeling gehad van de oksels.
Vanaf nu geen ingegroeide haartjes, roodheid etc. meer. Top!
Op de een of andere manier gingen mijn oksels een stuk sneller dan mijn bikinilijn.
Heel blij met resultaat van beide!

18-09-2019
Review
Merel from Amsterdam

Heel blij met het resultaat. Je voelt je op je gemak en voor je het weet is het voorbij. Voor mij de enige huidvriendelijke onthaar behandeling!

18-09-2019
Review
Eva from Utrecht

Ben klaar met de behandelingen! Heel tevreden over de service en de omgang met mijn persoonlijke overgevoeligheid. Super blij om van mijn haartjes verlost te zijn. Dank je wel Gitta!

18-09-2019
Review
Sherilyn from Nieuw-Vennep

Super! Veel medische klachten door ingegroeide haren. Geen last meer van. Bikini lijn en oksels gedaan, aanrader!!!

18-09-2019
Review
Inger from Amsterdam

Super tevreden! Laura is een hele gezellige en super professionele specialist. Hoef me nauwelijks meer te scheren. Raad iedereen laseren aan 😉 . Enorm bedankt!

18-09-2019
Review
Dewora from Amsterdam

Ben heel tevreden! Na enkele behandelingen hoefde ik me niet meer te scheren! Hoera!

18-09-2019
Review
Liekje from Amsterdam

Goed behandeld door Laura, lieve en professionele laserspecialist! Zeer tevreden over het resultaat. Bedankt!

18-09-2019
Review
Marie from Amsterdam

I just finished my 9th treatment and I am very happy with the results! Also very pleased with the very helpful staff! Highly recommended 😉

18-09-2019
Review
Elisa from Amsterdam

Super happy about the treatment!! I strongly recommend it to everybody. My bikini area already at the 3rd treatment looks great. No need of shaving and waxing anymore. No ingrown hair anymore!!

18-09-2019
Review
Silvia from Amsterdam

Amazing treatment! Bikini area almost completely done in only 5 treatments. Great experience! Highly satisfied. Do it! 🙂

18-09-2019
Review
Shafire from Amsterdam

Mijn eerste laser behandeling gehad! En het was pijnloos en super aardige mensen die je helpen!

18-09-2019
Review
Rakshata from Amsterdam

Thank you for the service, it went well and quick.
Nice friendly people, would recommend it to all.
Good luck

18-09-2019
Review
Anne from Waalwijk

Super tevreden met het resultaat en een hele goede service.
Nu zelfverzekerd de zomer tegemoet.
Heel erg bedankt.

18-09-2019
Review
Pete from Amsterdam

Subliem resultaat.
Thanks so much for the wonderful care, professionalism and experience.
It was a little painful at times, but the great conversation and fantastic result are something I am very happy with.
Good luck

18-09-2019
Review
Maryna from Wageningen

I am very happy with the treatments and how i have been treated by the people who are working here. I am thankful for this!
Thank you very much!

18-09-2019
Review
Zoe from Amsterdam

Thank you so much for your service over the past months.
It has really helped!
Everyone has been really kind and friendly as well.
Thank you

18-09-2019
Review
Denise from Amsterdam

Vandaag een rustige en pijnloze behandeling gehad bij Tatiana.
Meis, ik wens je het allerbeste en een heel voorspoedig nieuwjaar alvast.
Alles zal goed komen.

18-09-2019
Review
Sabine from Amsterdam

Vandaag voor de laatste keer behandeld en super blij met het resultaat van mijn oksels.
Op naar een haarvrije vakantie!
Bedankt!

18-09-2019
Review
Miya from Amsterdam

Hello everyone,

I had 8 treatments and the outcome is very satisfacting.
It’s worth of trying for everyone who gets trouble!
Thanks Tatiana

18-09-2019
Review
Larissa from Leiden

Hallo Allemaal,

Vandaag heb ik de 9e (en gratis 🙂 ) behandeling gehad.
Burn, Oksels, Burn!
Maar het is/was het dubbel en dwars waard.
Mijn oerwoud kent geen bomen meer m.u.v. een paar onschuldige donsjes die met jaarlijkse 50% behandelingen wel te temmen zijn.
En dat voor iemand met een lichte huid en verder weinig donker lichaamshaar!

Bedankt voor alles Solution Clinic.

18-09-2019
Review
Sapna from Amsterdam

Hoi!
Ik ben vandaag voor het laatst geweest bij Cynthia voor het laseren van mijn bovenlip en kin.
Ze is echt een topmeid!
Supersnel, en super goed.
Ook de nazorg is erg goed.
Dank voor alles en wie weet tot ziens
-xxx-

18-09-2019
Review
Stuti from Amsterdam

Hello!!
As always, Tatiana was lovely and did a great job.
Happy to see you 🙂

18-09-2019
Review
Valeria from Amsterdam

Hellooo! 🙂 From Valeria
Thank you very much for your service!
I finally find a good way to kik my hairs!!
I hope to see you soon!
I Always had a great time here!
Big hug from the late italian girl 🙂

18-09-2019
Review
Alte from Amsterdam

Hartelijk dank voor de service!

18-09-2019
Review
Reinout from Amsterdam

Veel dank, heel tevreden over ‘t resultaat en ‘t was gezellig!

18-09-2019
Review
Deirdre from Amsterdam

Really enjoyed my treatment at Solution Clinic. The service was always really exelent and I was always informed about the whole treatment before, during and after! All of the staff of the clinic were really nice. Thank you so much for your help and wish you best of future luck. Deidre form Ireland, living in Amsterdam

18-09-2019
Review
Ihsaan from Amstelveen

Zesde behandeling gehad en het gaat super goed! Lieve meiden, erg behulpzaam en doen de behandelingen goed. Erg aangenaam om hier behandeld te worden! 🙂

18-09-2019
Review
Fatima from Amstelveen

I had three treatments with Sharmila and she is super – awesome. Amongst all the people I have had, she is the most professional, kind, considerate and does her job well. I really recommend her.

18-09-2019
Review
Tomas from Lelystad

Lieve Tatiana, Dank je wel voor al je geduld, ik voel me erg op mijn gemak bij jou. Ik heb mijn baard gedaan en begonnen met mijn borst en buik en superblij ermee. Wil ook de rest van mijn lichaam doen en kom dan zeker bij jou!

18-09-2019
Review
Suzanne from Badhoevedorp

Ik ben hier ontzettend goed geholpen door Anne-Marie en Nikki. Heel erg blij met jullie! Ik voelde me op mijn gemak en het was leuk jullie te leren kennen 😉 . Dank jullie wel!!

18-09-2019
Review
Lydia from Amsterdam

Laatste behandeling voor bikini zit erop! Super tevreden. Ik kom zeker terug voor mijn andere lichaamsdelen 😉 !

18-09-2019
Review
Leonie from Amsterdam

Jaaaa! 🙂 zo blij dat ik dit gedaan heb. Heel mooi resultaat. Vanaf nu nooit meer bikinilijn scheren, hoe fijn. Anne-Marie super bedankt!

18-09-2019
Review
Lidiya from Amsterdam

Ik ben onwijs tevreden met het resultaat. Net 8e behandeling achter de rug. Kijk er naar uit om nieuwe behaarde plekjes te ontharen 🙂 !!!!

18-09-2019
Review
Rosy from Amsterdam

Super tevreden met het resultaat en altijd heel vriendelijk ontvangen. Ik zou jullie zeker aanraden. Hartstikke bedankt!

18-09-2019
Review
Anoniem from

Vandaag de laatste check gehad. Vorig jaar 9 behandelingen gehad. Er is zoveel weg zo fijn! Ben iedereen hier heel dankbaar. Zonder zorgen een bikini aan! 🙂 

18-09-2019
Review
Hasti from Amsterdam

Tatiana heeft me heel goed door de behandelingen geholpen ondanks mijn lage pijngrens. Ik heb het toch kunnen afmaken met heel mooi resultaat. Was het echt waard!

18-09-2019
Review
Livia from Amsterdam

Na 9 behandelingen voor mijn oksels ben ik erg blij met het resultaat. Bijna alle haartjes zijn weg. De specialisten hebben hun vak goed gedaan. Dank je wel!

18-09-2019
Review
Irina from Amsterdam

Ik heb mijn behandelingen bij Tatiana gehad, vandaag mijn 6de gehad en ik heb nu al zoveel resultaat dat ik deze zomer lekker van de zon ga genieten. Ik vond het erg fijn dat ik elke keer geholpen ben door Tatiana. De pijn is goed te doen als het toch iets TE was hielp Tatiana me er goed doorheen. Heel fijn is dat de nazorg ook heel goed is, je kan altijd met vragen bij Solution Clinic terecht.

18-09-2019
Review
Ihsaan from Amsterdam

Na mijn 4e behandeling nu kan ik echt zeggen dat de behandelaars hun vak super goed kunnen uitoefenen; Voornamelijk Cynthia vind ik erg aangenaam om als behandelaar te hebben. Maar allemaal toppers en goede service!

18-09-2019
Review
Denise from Amsterdam

Na een tijdje niet meer te zijn geweest, ben ik vandaag weer behandeld. 3 plaatsen in een sessie. Maar de tijd is voorbijgevlogen door de goede zorgen en aandacht van Hezhah. Dank je wel.

18-09-2019
Review
Mike from Amsterdam

Tatiana is een topper! 2,5 jaar behandelingen gehad, altijd een gezellige behandeling gehad. En hierdoor werd de pijn ook minder. Blijf zo enthousiast en vrolijk, dat helpt de klant enorm. Tot eind van het jaar.

18-09-2019
Review
Silvia from Amsterdam

Quick, efficient and almost painless treatment. Hygienic environment and safe. Highly recommendable 🙂

18-09-2019
Review
Andaye from Amsterdam

Vandaag mijn 10e keer, ben super blij met het resultaat! Dank je Cynthia, Top!

18-09-2019
Review
Janet from Amsterdam

Laser weer opgepakt na een paar jaar. Super blij met de deskundige service! Goed getest op sterkte ed. Nu een fijn resultaat om de zomer mee in te gaan. Bedankt!

18-09-2019
Review
Suzanne from Amsterdam

Ik ben bij Solution Clinic terecht gekomen met een verzoek om mijn bikinilijn en bovenbenen te laten ontharen. Jarenlang heb ik last gehad van het feit dat ik mij gedurende de zomer dagelijks moest scheren om er toonbaar uit te zien. Dit was ik zat en heb dus de stap gezet naar Solution Clinic. Ik werd opgevangen door Tatiana die mij vanaf dag 1 heel lief en geduldig heeft geholpen. Mijn pijngrens ligt erg laag dus het was bij de gevoelige plekken soms even vloeken geblazen 🙂 Tatiana heeft het zo comfortabel mogelijk gemaakt door vooraf even te koelen en soms even te stoppen. Uiteindelijk heb ik een geweldig resultaat en ik ben erg tevreden met het feit dat ik niet meer hoef te scheren! Bedankt voor jullie hulp.

18-09-2019
Review
Lidiya from Amsterdam

Heel erg blij over Solution Clinic. Servicegericht en top kwaliteit!

18-09-2019
Review
Chelsea from Zandvoort

The service is amazing as always. XOXO

18-09-2019
Review
Tsveta from Amsterdam

Wow! I never expected such a quick result. I recommend the clinic highly!

18-09-2019
Review
Sarah from Amsterdam

Ben heel erg tevreden over mijn behandelingen hier en heel blij met het resultaat. Er is hier altijd een prettige sfeer en de dames zijn zeer vriendelijk. Bedankt voor de fijne behandelingen!

18-09-2019
Review
Deepa from Denemarken

Helemaal tevreden, geen problemen met pigmentatie gehad, bijna haar vrij, super professionele behandelingen en vriendelijk personeel voel me op m’n gemak!

18-09-2019
Review
Flore from Amsterdam

Bijna aan het einde van mijn behandeling! Bijna haar vrij! Tevreden over de omgang altijd gezellig. Bedankt!

18-09-2019
Review
Cecily from Amstelveen

Vandaag was zo’n dag dat alles misging. Ik zou het niet halen om op tijd te zijn maar de te lieve dames hier hebben mij erdoorheen gematst! Ik ben te blij met de service die ik hier altijd krijg! Zulke lieve professionele dames en na 5x gaat mijn behandeling ook prima goed! Binnenkort geen haartjes meer! Xx van SUPER BLIJE Cecily!

18-09-2019
Review
Anoniem from Haarlem

Erg vriendelijk geholpen, goede service!

18-09-2019
Review
Mohammed from Almere

Dit is mijn 4e behandeling met Michelle. Ik kan het verschil al zien! Zij is heel lief en grappig. Behandelingen gaan heel snel.

18-09-2019
Review
William from Lisse

Vandaag de laatste behandeling (hopelijk). Heel blij met het resultaat en de behandeling. Enorm bedankt.

18-09-2019
Review
Margot from Amsterdam

Tatiana is de beste! Ik ben nu helemaal klaar, maar vind het jammer dat ik hier niet meer terug kom. Ik ben altijd met heel veel zorg behandeld en het was ook heel gezellig. Super bedankt!

18-09-2019
Review
Celine from Amsterdam

Vandaag mijn laatste behandeling gehad bij Tatiana. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Ik kan zonder zorgen een bikini aan op mijn reis door Australië!

18-09-2019
Review
Arti from Amsterdam

Vandaag op de helft van mijn behandelingen, en wat een mooi resultaat tot nu toe. Voor de zomer ben ik straks heerlijk haarvrij! Super bedankt!

18-09-2019
Review
Luy from Amsterdam

I’ve been here 3 times and I can see the good results already. Thanks a lot, Solution Clinic!

18-09-2019
Review
Andre from Amsterdam

Bij deze wil ik mijn complimenten geven over de behandeling, alles in een zeer gemoedelijke, geduldige en gezellige sfeer, plus met een gewenst resultaat! Dank aan het hele ‘Solution Care’ team! Lieve groet.

18-09-2019
Review
Anoniem from Amsterdam

Vandaag weer een behandeling. Ik kijk er altijd tegenop maar Tatiana sleept me er altijd fantastisch doorheen super service! Super resultaat! Ben Blij

18-09-2019
Review
Dulce from Amsterdam

Eerste keer en ben nog nooit zo op me gemak gevoeld, heel erg geduldig, open en heel erg lief.
Thanks for everything Michelle!

18-09-2019
Review
Sabine from Amsterdam

Na 10 behandelingen ben ik super blij met het resultaat! Heerlijk om nooit meer uitslag te hoeven krijgen van het scheren!!! Bedankt voor alle goede zorgen allemaal!

18-09-2019
Review
R. from Amsterdam

Oh my god, vandaag eerste (full) bikini gedaan en Tatiana heeft mij er echt doorheen gesleept. Door haar goede zorg was het absoluut goed te doen! Nog steeds niets meer dan lof voor de professionaliteit en zorgvuldigheid hoe hier gewerkt wordt.

18-09-2019
Review
Yulia from Amsterdam

Thanks a lot for a very nice experience! Every day I enjoy the excellent results of your work.
Thanks,

18-09-2019
Review
Marleen from Rijnsburg

Vandaag m’n 7e behandeling aan m’n kin en hals. Wat ben ik een gelukkig mens. Ik kan weer stralen en trots zijn op mijn gezicht. Bedankt Tatiana voor de goede zorgen en dit geweldige resultaat!

18-09-2019
Review
T. from Amsterdam

Nikki doet de behandeling erg goed. Ze neemt echt de tijd.
Bedankt Nikki

18-09-2019
Review
Daphne from Amsterdam

Laatste keer voor bikinilijn, erg blij mee. Goed resultaat en fijn geholpen !
Nu nadenken of ik de oksels laat doen.
Dank voor de goede zorgen !!

18-09-2019
Review
Pooneh from Amsterdam

I’m very happy with the result of the treatment. I’m doing the treatment in different part at my body and totally happy with the result. This is my fifth session and most of my hair is gone!
Thank for your good service.

18-09-2019
Review
N. from Amsterdam

Vandaag laatste keer voor mijn oksels geweest en zooo blij. Laatste haartjes zijn vandaag aangepakt. Behandelingen waren zeer aangenaam.
Heel erg bedankt!

18-09-2019
Review
Sophie from Amsterdam

Wat een verschil zeg met 8 behandelingen geleden! Misschien nog een paar keer na behandelen om de puntjes op de i te zetten, maar super fijn dat er zoveel weg is.

18-09-2019
Review
Stuti from Amsterdam

Super Cool Awesome Tatiana. She takes care of my treatment more than i do and am very happy about it. Cheer

18-09-2019
Review
Leander from Amsterdam

Laatste behandeling gehad en hoop pas over een heeeeeeele lange tijd weer terug te komen! Fijn dat het zo goed ging met het ontharen. Bedankt daarvoor!

18-09-2019
Review
Cherifa from Amsterdam

Vandaag mijn eerste behandeling voor mijn bikini en het was best wel aangenaam, vooral omdat ik best een zware beperking heb met lopen en bewegen van mijn heupen en bekken. Top hoor!
Zo een eerste behandeling. Op naar de volgende.

18-09-2019
Review
Rafael from Amsterdam

Super goed behandeld door Tatiana! Wegens infectie gevaar en persoonlijke hygiëne mijn bilnaad laten doen. Erg tevreden met het resultaat!

18-09-2019
Review
Andaye from Amsterdam

Ik ben echt super tevreden met het resultaat, haren zijn na 6x echt minder en dunner. Dank je Cynthia!

18-09-2019
Review
Karima from Amsterdam

Vandaag mijn laatste behandeling gehad. Ik ben erg tevreden. Bedankt voor de goede service.

18-09-2019
Review
Jolanda from Amsterdam

Voorlopig mijn laatste behandeling en ben zeer positef over het resultaat! Heel professioneel en fijne medewerkers.

18-09-2019
Review
Rieneke from Amsterdam

Wederom een enorm fijne en snelle behandeling van Nikki gehad. Het enige wat ontbrak was een muziekje. Top!

18-09-2019
Review
Michael from Almere

Tot dus ver echt enorm tevreden over mijn behandeling! Na de eerste behandeling merkte ik al direct verschil. Ondanks dat de behandeling af en toe best gevoelig kan zijn, word je door de medewerkers van Solution Clinic enorm op je gemak gesteld. Kan het iedereen alleen maar van harte aanbevelen. Gewoon DOEN!

18-09-2019
Review
Chantal from Katwijk

Vandaag de laatste behandeling gehad en ik ben erg tevreden over het resultaat. Het verschil tussen de eerste behandeling en nu is enorm!

18-09-2019
Review
Anoniem from Amsterdam

Voorlopig laatste behandeling en erg positief over het resultaat!

18-09-2019
Review
Anoniem from Amsterdam

Vandaag mijn 6e behandeling gehad. Ik ben heel tevreden over het resultaat en de vriendelijke service. Ik ga altijd met een goed gevoel weer naar huis!

18-09-2019
Review
Fatima from Amstelveen

I have had many treatments at this place and it was always wonderful. Especially Nikki. She is really nice and professional.

18-09-2019
Review
Ronne from Amsterdam

Vandaag is mijn 7e behandeling en ik ben heel erg tevreden. Medewerkers zijn onwijs vriendelijk en beleefd. Tot de volgende behandeling.

18-09-2019
Review
Fred from Amsterdam

Vandaag laatste behandeling gehad en ben zeer tevreden. Vriendelijke en professionele medewerkers. Prima service. Ga zo door.

18-09-2019
Review
Luciana from Assendelft

Heel professioneel, als altijd goed gedaan.

18-09-2019
Review
Samira from Purmerend

Ik heb vandaag mijn laatste behandeling gehad en ben zeer tevreden! Vriendelijke en professionele medewerkers waar je je snel bij op je gemak voelt. Dank dames! 🙂

18-09-2019
Review
Sally from Amsterdam

Ik heb al een aantal behandelingen gekregen; het resultaat is super! Het kost me nu veel minder tijd om bikini proof te zijn. Heel fijn!

18-09-2019
Review
Hidde from Amsterdam

Voorlopig de laatste behandeling. Ik ben heel blij met het resultaat. Daarnaast verliepen de behandelingen altijd vlot en professioneel.

18-09-2019
Review
Danielle from Amsterdam

Vandaag de 9e (en voorlopig laatste) behandeling gehad. Michelle, Tatiana en alle anderen zijn fantastisch geweest en hebben al mijn gelach en gezeur overleefd. Het resultaat is nu al fantastisch! Heel erg bedankt voor alles en tot snel voor de volgende behandelingen.

18-09-2019
Review
Bart from Utrecht

Vandaag de laatste reguliere behandeling gehad. Misschien nog 1 behandeling na een wat langere periode en dan klaar. Altijd een goede ervaring geweest. En dat is het nog steeds. Dank.

18-09-2019
Review
Nabila from Amsterdam

Vandaag super behandeld door Tatiana. Mijn behandelingen gaan super goed dankzij haar. Je bent mijn topper. Kijk weer naar mijn volgende afspraak uit.

18-09-2019
Review
Anoniem from Amsterdam

Vandaag door Nikki behandeld. Hele lieve meid, ze stelt je echt op je gemak. Bedankt lieve Nikki, je bent een topper !

18-09-2019
Review
Susanne from Amsterdam

Vandaag mijn 7e en laatste behandeling gehad. Ben superblij met het resultaat en Cynthia vond ik ook super!! Bedankt!

18-09-2019
Review
Emely from Amsterdam

Net mijn vijfde behandeling achter de rug en ontzettend blij met het resultaat tot nu toe. Leuke service en altijd met een fijn gevoel weer weg!

18-09-2019
Review
Priscilla from Amsterdam

Gaat nog steeds goed! Fijne vakantie.

18-09-2019
Review
Paige from Amsterdam

This is the best laser clinic for the hair. Was super top specialy to my underarms… I am super satisfied also good location easy to access and friendly staff… TOP… Amazing until now I cannot believe I am hair free now in my underarm. Thank yo uso much Solution Clinic. Wish you all the best. Xxx

18-09-2019
Review
Susan from Amsterdam

Het einde nadert en het gevoel is beter, en het haar is weg! Magic! Top meiden die je helpen, super service! Bedankt! Echte aanrader. Veel eerder moeten doen.

18-09-2019
Review
Jonne from Amsterdam

Vandaag heb ik mijn 9e en laatste behandeling gehad van mijn bikinilijn. Ik ben erg blij met het resultaat! Alleen nog maar lichte donsharen. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, de leuke gesprekken. Het was daardoor, ondanks het onprettige gevoel, toch altijd fijn om te komen.
Bedankt en wie weet tot ziens! Want het werkt vast verslavend.

18-09-2019
Review
Rieneke from Amsterdam

De bikinilijn en benen zijn klaar. Wat een fantastisch resultaat. De haartjes zijn weg en de huid is zijdezacht. Enorm bedankt voor de zeer prettige behandeling Nikki!

18-09-2019
Review
Chanell from Amsterdam

Ik ben mijn bikini aan het laseren voor de 3e keer, ik merk dat het nu al wat rustiger wordt. Ik word echt op mijn gemak gesteld en vind het fijn om door Nikki geholpen te worden.

18-09-2019
Review
Sophie from Purmerend

Ik ben nu mijn Bikini en Oksels aan het laseren (voor de 7e keer) en het wordt mooi! Ben er zo blij mee! De ontvangst is altijd heel hartelijk en fijn. Je wordt echt op je gemak gesteld… Ik vind het een topkliniek!

18-09-2019
Review
Vaniya from Huizen

My 9th session and I’m so happy no hairs anymore. Thank you Cynthia and Tatiana.

18-09-2019
Review
Margot from Amsterdam

Ik ben heel erg goed geholpen door Tatiana. Altijd met even veel zorg voor de behandelingen. Maar ook altijd geïnteresseerd in wat er speelt in je leven. Absolute aanrader!

18-09-2019
Review
Begona from Amsterdam

3rd session and half of them gone! Super happy with the result so far. And very good conversations with Michelle during the sessions.

18-09-2019
Review
Alwine from Naarden

Nu 7x behandeld en erg blij met het resultaat! Alle keren heel professioneel en door ontzettend aardige vrouwen geholpen. Alles de moeite waard.

18-09-2019
Review
Maya from Amsterdam

Mijn derde behandeling voor mijn gezicht en nu al super resultaat. Bedankt.

18-09-2019
Review
Anita from Amsterdam

Super-tevreden!!!
Alle Solution dames heel erg bedankt!

18-09-2019
Review
Mieke from Amsterdam

Vandaag de achtste behandeling gehad; het is nooit een pretje maar de gezellige praatjes tussendoor maken een hoop goed!

18-09-2019
Review
Nawal from Amsterdam

Vandaag mijn derde behandeling gehad voor mijn oksels. Merk nu al duidelijk verschil !
Haargoei is minder en minder snel en oksels verkleuring begint te verdwijnen. Ben HEEEEEEELLLL blij. Dank je wel.

18-09-2019
Review
Carolien from Amsterdam

Vandaag weer behandeld na een super resultaat de laatste keer. Bijna helemaal klaar.
Super bedankt.

18-09-2019
Review
Suzanne from Uithoorn

Vandaag mijn derde behandeling van mijn bikinilijn. En hoewel ik een super lage pijndrempel heb (echt alles doet pijn) sleept Tatiana me er iedere keer door heen. Heel fijn. Ijs erop, wachten tussendoor, niets is te gek. En het resultaat komt al, super om te zien. Dank je wel.

18-09-2019
Review
Nisha from Hoofddorp

Inmiddels zijn bijna al mijn haren onder de oksels weg. Super tevreden en altijd een vriendelijke service.

18-09-2019
Review
Lorraine from Hoofddorp

Vandaag 7e behandeling gehad. Inmiddels zijn vrijwel alle haren onder de oksels weg.
Ben heel erg tevreden !

18-09-2019
Review
Luce from Amsterdam

Na 4 behandelingen al een heel eind, heel erg blij mee, had ik veel eerder moeten doen! Zoals altijd weer hele prettige service!

18-09-2019
Review
Ineke from Amsterdam

Prettige sfeer, zorgvuldige behandeling, een zeer tevreden klant.

18-09-2019
Review
Rieneke from Amsterdam

Na een lange werkdag perfect behandeld. Supertof hoe zorgvuldig alle gebieden aangepakt worden. Enorm blij mee. Bijna klaar voor de zomer!

18-09-2019
Review
Manon from Amsterdam

Super tevreden met het restultaat en met de vriendelijke en profesionele service !

18-09-2019
Review
Laudine from Amsterdam

Inmiddels aan de servicebehandeling van de oksels en het is nog steeds vrijwel helemaal weg.
Dik tevreden !

18-09-2019
Review
Janice from Amsterdam

Vandaag voor de 4e behandeling geweest. Ik ben prima geholpen door Nikki.
Wederom geen klachten en zie al iets verbetering!!!

18-09-2019
Review
Dominique from Amsterdam

Vandaag voor de 2e keer mijn gezicht gedaan. Kin en Bovenlip. Het resultaat na de 1e keer was al heel goed.
Heb er een goed gevoel over! Dank Michelle voor de duidelijke uitleg.

18-09-2019
Review
Marloes from Oudekerk aan de Amstel

Gaat heel goed, weinig last van behandeling en nadien ook alles oke. Prima service en hartelijke ontvangst.
Erg tevreden!

18-09-2019
Review
Clare from Aalsmeer

Great service and very gentle. Thank you!

18-09-2019
Review
Anjali from Amsterdam

Na alle behandelingen zie ik een heel groot verschil vergeleken met de eerste keer.
Ik ben tevreden met de service en de behandelaar is echt super.

18-09-2019
Review
Sapna from Amserdam

Vandaag heb ik mijn 1e behandeling gehad. Ik had verwacht dat ik meer zou lijden.
Maar dankzij Michelle viel dit hartstikke mee!
Dank je Michelle.Groetjes

18-09-2019
Review
Gerben from Lopik

Bedankt voor de pijniging 🙂 Het is het waard, vooral nu het resultaat er is. Goed dat je er weer bent Michelle en tot over 8 weken.

18-09-2019
Review
Chelsea from Zandvoort

Thanks guys. Always amazing service. xoxo

18-09-2019
Review
Fatima from Amsterdam

Vandaag weer erg tevreden. Haartjes worden steeds minder. Ik ben nu al heel erg tevreden met het resultaat.

18-09-2019
Review
Chanica from Amsterdam

Vandaag mijn 7e behandeling gehad bij Michelle. Super tevreden over de service en het resultaat.

18-09-2019
Review
Denis from Amsterdam

Vandaag voor de 2e behandeling geweest. Ik zag er een beetje tegenop, maar Nikki heeft er voor gezord dat ik me helemaal op mijn gemak voelde. En gelukkig deed het geen pijn.

18-09-2019
Review
Mariska from Amsterdam

Heel blij & tevreden over de behandelingen bij Tatiana! En bedankt voor de gezelligheid! Op naar Italie met Bikini!:)

18-09-2019
Review
Idonea from Amsterdam

Mijn officiële laatste behandeling gehad en ben er onwijs gelukkig mee. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen. Mede dankzij de lieve en geweldige zorg van de dames hier.

18-09-2019
Review
Al-washah from Amsterdam

Na de eerste behandeling, nu al de 2de behandeling, bijna pijnloos 🙂

18-09-2019
Review
Rosanna from Amsterdam

vandaag was (pas) mijn derde behandeling, maar nu al zo’n zichtbaar resultaat. Vandaag ook besloten dat, met dit succes, mijn bikinilijn er misschien ook maar aan moet geloven. 🙂 Op naar een haarvrije toekomst met de hulp van deze lieve dames!!

18-09-2019
Review
Fatma from Amsterdam

I love getting treatments here! it’s finally showing its positive effects.

18-09-2019
Review
Rozemarijn from Rozemarijn uit Amsterdam

Vandaag de 3de behandeling gehad. Resultaat tot nu toe is al super goed! Heel tevreden!

18-09-2019
Review
Tosca from Amsterdam

Dag Dames van het team,vanaf het eerst moment dat ik binnen stapte had ik een goed en fijn gevoel. En gelukkig bleek dit te kloppen! Ben vriendelijk met zorg en aandacht geholpen. Niet te vergeten ben zeer tevreden over het resultaat. Bedankt ALLEMAAL!!!

18-09-2019
Review
Sandra from Waverveen

Geweldig snel resultaat en een hele vriendelijke ontvangst etc.

18-09-2019
Review
Freddy from Amsterdam

Fijn weer langs te zijn geweest, weer top!

18-09-2019
Review
Ilona from Amsterdam

Fijne, aardige, klantvriendelijk personeel. TOP! Geen massa productie. Al 2 behandelingen achter de rug.

18-09-2019
Review
Kelly from Amsterdam

Na 8 fijne behandelingen al veel verbeteringen wat betreft de donkere haren op mijn benen en armen. Elke keer vriendelijke service en bereidwillige antwoorden op al mijn vragen. Helemaal haarloos is het niet, maar die harde stoppels en ingegroeide haren zijn inmiddels grotendeels verleden tijd. Zelfverzekerd en een stuk gladder ga ik over 1,5 maand aan mijn wereldreis beginnen! Heel erg bedankt Solution Clinic en wie weet tot ooit. Als ik ooit weer ga laseren zal ik dat sowieso hier doen. Beste wensen voor 2015.

18-09-2019
Review
Dennis from Amsterdam

Beste wensen voor 2015 & ga zo door!

18-09-2019
Review
Sjoke from Amsterdam

De 5e behandeling alweer! Het gaat zo snel voorbij en het resultaat wordt per behandeling zichtbaar. Voel me goed op m’n gemak gesteld en alles is erg hygiënisch! En de service is ook top!

18-09-2019
Review
Tara from Amstelveen

Vier behandelingen gehad en ik ben hartstikke blij. De behandelingen zijn wat gevoelig maar ik voel me hier altijd op mijn gemak gesteld. Nog een paar keer te gaan en dan ben ik helemaal van mijn haar af. Ben hartstikke tevreden !

18-09-2019
Review
Jetje from Amsterdam

Wat vervliegt een jaar toch snel! Nu met de laatste ( 6e ) behandeling achter de rug, dus is het nu afwachten of er nog wel een vervolg behandeling nodig is. Tussendoor is alles prima verlopen en heb het hier komen altijd als erg fijn ervaren. Daadwerkelijk persoonlijke afspraken, je bent hier géén nummer, maar echt een cliënt.

18-09-2019
Review
Iris from Wormer

1ste behandeling gehad. Viel erg mee! Ik was al op zoek naar een nieuwe laserplek en toen ik deze vond, bleek m’n zusje hier ook al te laseren…toevallig. Ben erg te spreken over alles hier.

18-09-2019
Review
Amillia from Amsterdam

Vandaag 4e behandeling, Diane werkt gewoon door ondanks het verschrikkelijke weer! Heel geduldig is ze geweest….ze heeft zorgvuldig gelaserd en goed gekoeld. Bedankt! Tot de volgende keer!

18-09-2019
Review
Julia from Egmond aan den Hoef

“prikkelend” blijft pijn doen, maar gelukkig maar heel even. Na de behandeling weer een blij mens.

18-09-2019
Review
Ana from Amsterdam

Eerste behandeling gehad, heel goed te doen, ben heel benieuwd hoe het verder gaat uitpakken! Absoluut aan te raden !

18-09-2019
Review
Solita from Amstelveen

Prettige feestdagen en een fantastisch 2011 toegewenst. Bedankt voor je vakkundige, maar toch vriendelijke en persoonlijke begeleiding. Héél bijzonder. Bedankt ik heb me op mijn gemak bij je gevoeld. Het resultaat is super.

18-09-2019
Review
Sonja from Amsterdam

Vandaag de 3e behandeling. Vanaf de eerste behandeling tot nu ben ik erg tevreden met de gastvrijheid. Je wordt zeer gerustgesteld nadat heel goed wordt uitgelegd hoe het werkt. Michelle is een ontzettend vriendelijke dame en ik voel me zeer op mijn gemak. Tja je ligt er niet op je charmanst bij als je de bikinilijn laat laseren. Na de eerste behandeling zag je direct al wat verschil. Ik heb er veel vertrouwen in dat alle behandelingen goed gaan. Ik zag er in het begin best wel tegen op, maar dat is nu verleden tijd. Na afloop krijg je een lekker bakje thee of iets anders, dus het is nog gezellig ook. Groetjes,

18-09-2019
Review
Laura from Vijfhuizen

Ik ben nu bijna aan het einde van mijn behandeling op mijn gezicht en ik ben zo ongelooflijk blij dat ik de stap heb gezet!! Het resultaat is fantastisch en de behandelingen vallen reuze mee. De sfeer is ontspannen en er wordt alle tijd voor je genomen. Alle lof voor deze kliniek.

18-09-2019
Review
Sjoke from Amsterdam

Bijna klaar! En ontzettend blij met het resultaat. Ik zit nu al te denken- Na oksels + bikini – What’s next???

18-09-2019
Review
Maria from Krommenie

Wat een comfort en verwennerij, chocola bij de thee en laseren maar! Blij.

18-09-2019
Review
Tristan from Amsterdam

Behandeling afgerond met zeer bevredigend resultaat. Vanaf de eerste behandeling was de sfeer altijd heel fijn, de behandeling zeer professioneel. Je bent hier als klant in de beste handen, een absolute aanrader!

18-09-2019
Review
Divya from Den Haag

Erg prettig zo dichtbij een goeie kliniek. Ik kom vaker! Bedankt Tatiana, groeten

18-09-2019
Review
Erik from Amsterdam

This is my first treatment – so I will still need to see the results. However the welcoming and patience to answer all my questions assured me that it will be just great!

18-09-2019
Review
Irene from Amsterdam

Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Zit nu op de helft van mijn behandelingen en ben heel tevreden. Ik word hier altijd erg gastvrij ontvangen met een kopje thee en iets lekkers. De behandelingen zijn ook prima te doen. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

18-09-2019
Review
Linde from Amsterdam

Nu de laatste behandeling van de bikinilijn gehad en het ziet er heel goed uit. Vanaf het begin tot het einde vriendelijk en vakkundig geholpen. Kan het iedereen aanbevelen en zal vast nog een keer terug komen voor een ander lichaamsdeel. Het kost wat maar het is het meer dan waard ! Dank!

18-09-2019
Review
Achmed from Amsterdam

Ik heb gelukkig geen last meer van schurende haren op mijn schouders. Je voelt even wat prikken maar het stelt niet veel voor. Prima behandelingen en ik kom terug voor mijn benen. Groeten.

18-09-2019
Review
Barbara de Loor from Amsterdam

Als je binnenkomt voel je je meteen relaxt. Kop thee en een chocolaatje erbij! Vakkundig & professioneel & resultaat. Het is de moeite waard en kijk uit naar de rest van de behandelingen. Met lieve groet, Super!

18-09-2019
Review
Karin from Amsterdam

Vandaag voor de 7e behandeling. Het is me vanaf het begin ontzettend meegevallen:hele goede, vriendelijke en professionele omgang, ik voel me helemaal op mijn gemak en heb er vertrouwen in :-).Super!

18-09-2019
Review
Ellen from Amsterdam

Fijne professionele begeleiding, met duidelijke uitleg. Mooie, prettige behandel ruimte en wachtruimte, schoon!!! Net tweede behandeling gehad en zag na de eerste behandeling al vermindering van haargroei! Super!

18-09-2019
Review
Hind from Diemen

Inmiddels 6 behandelingen gedaan en ik merk dat het resultaat geweldig is. De ontvangst, verzorging en de behandelingen zijn top. De sfeeer van de salon is fijn waardoor je hier graag komt!!

18-09-2019
Review
Sam from Hoofddorp

I was a bit scared, it might be painful. Will I feel uncomfortable? But Monique made me feel very ok, she explained exactly everything properly and I was relaxed. I felt a bit of pain but I don’t regret it at all !! ( I should have done it before). Thanks every one !!!

18-09-2019
Review
Sandra from Vogelenzang

A little bit of pain, just a little bit….I can’t wait to see the result in a few months, specially in my bikini line ! Thanks to Monique, great welcoming. (future non hair woman)

18-09-2019
Review
John from Amsterdam

After being worried the first session, second one with a lighter puls was manageable because I knew what to expect and could handle more. Bring on session # 3!

18-09-2019
Review
Sandra from Vogelenzang

Ik ben lekker haar vrij. De zorg was ongelofelijk goed. De service ook. Echt een aanrader. Ik ben eerder bij 2 andere geweest in Hoofddorp, maar het is de rit meer dan waard.

18-09-2019
Review
Ken from Leiden

Net de vierde behandeling gehad. Behandelingen worden steeds minder gevoelig en ben ook erg tevreden over het resultaat!

18-09-2019
Review
Wabke from Heemstede

Zeer tevreden over de behandeling , de ontvangst is prettig. Dank.

18-09-2019
Review
Julia from Aerdenhout

Altijd zo fijn om hier te zijn en weten dat je ooit van alles af bent, geen haren, geen schaamte. Alles lekker glad. Oksels en bikinilijn gedaan, viel zoals altijd reuze mee !! Op naar de volgende afspraak.

18-09-2019
Review
Farzaneh from Zaandam

Just had a treatment with Michelle. Very well done. Very satisfied. Thanks.

18-09-2019
Review
Emmilia from Zaandam

Vandaag zesde behandeling benen + bikini men ziet duidelijk het verschil tussen de eerste behandeling en nu!! Ik moet veel minder vaak scheren en ben helemaal klaar voor de zomer!

18-09-2019
Review
Jessica from Amsterdam

Vandaag 3e behandeling, wat een verwennerij deze keer met taart ! Zalig om me geen zorgen meer te hoeven maken over de vervelende haren ! Laat de zomer maar komen !

18-09-2019
Review
Siham Moujtahid from Amsterdam

Helemaal top, ben zeer tevreden ! 2 Gehad nog 6 te gaan. Kan niet wachten. Woohoo !!

18-09-2019
Review
X Ingrid from Noordwijk

Hehe, ben bijna door alle behandelingen heen. Ga jullie straks nog missen!! Viel allemaal heel erg mee. En super gedaan thanks ( doosje is glad!! ).

18-09-2019
Review
Marleen Bakker from Hoorn

Voor de tweede keer oksels en bikinilijn laten laseren. Vrijwel pijnloos !! Aardige dames !! Harstikke goed allemaal.

18-09-2019
Review
Daphne Brinkhuis from Amsterdam

Vandaag was de 4e keer bikinilijn. Op zich geen feest, maar het doet elke keer minder pijn. En je ziet echt het resultaat. Iedereen is heel professioneel en vriendelijk. Kortom: ben heel tevreden !! Succes iedereen.

18-09-2019
Review
Emmilia from Zaandam

Laatste betaalde behandeling mag nog terug komen voor service behandeling. Ben heel erg tevreden. Bedankt voor de lekkere chocolat!

18-09-2019
Review
Shoshanna from Amsterdam

Helemaal mee eens !!!

18-09-2019
Review
Laurette from Over

Zeer fijn ontvangst en behandeling van Monique, vandaag 4e behandeling al minder pijnlijk en minder haar :-> Lfs

18-09-2019
Review
Brigitte from Amsterdam

Nog een behandeling achter de rug, gaat goed. Bedankt meiden.

18-09-2019
Review
Max from Overveen

2e behandeling vandaag gekregen. Pijn viel erg mee. Ben zeer professioneel en vriendelijk geholpen!!

18-09-2019
Review
Naile from Amsterdam

I had a very friendly and well explained treatment.Thank you.

18-09-2019
Review
Jennifer from Amsterdam

Today I had the last session. Even with the small “pains”, it was always a pleasure to come here, enjoy the atmosphere + see great result. THANK YOU!!

18-09-2019
Review
Quinett from Zaandam

De behandeling ging goed, ik ben echt super tevreden!!

18-09-2019
Review
Mansoura from Utrecht

Dit is mijn 4e behandeling en ben zeer positief!! Je ziet zeker het verschil Yeah!!

18-09-2019
Review
Martin from Amsterdam

De tweede behandeling. Fijn gedaan!!

18-09-2019
Review
Soraya from Amstelveen

Vandaag alweer mijn 8e behandeling gehad voor mijn oksels en bikinilijn (groot). Ik voel me super en durf lekker mijn handen in de lucht te gooien zonder dat ik bang hoef te zijn dat er nog haren zitten (ik heb gisteravond toch nog geschoren?!) of dat die donkere plekken te zien zijn. Heerlijk! De haren die nu nog terug komen zijn veel lichter en zachter, makkelijk weg te halen. Het moment * helemaal niet meer scheren* komt in zicht! Top kliniek, top behandelingen.

18-09-2019
Review
Corien from Haarlem

Vandaag de 2e behandeling gehad. Ging super, geen pijn, perfect !!

18-09-2019
Review
Emmilia from Amsterdam

Vandaag 1ste service behandeling gekregen. zoals altijd heel vriendelijke en ook profesionele behandeling. Bedankt!

18-09-2019
Review
Marielle from Broek in Waterland

Zo’n groot verschil met hoe het was de haartjes die er nog zitten zijn erg dun. Gaat de goeie kant op. Ben erg tevreden:)

18-09-2019
Review
Fayaz from Amsterdam

Ik ben al een paar keer geweest voor de behandeling en merk het resultaat echt goed. En zeker leuke mensen hier. Ga zo door !

18-09-2019
Review
Sarah from Amsterdam

Net weer de 2e behandeling gehad en het viel erg mee. Kan niet wachten tot ik zonder haren weer mooie zomerbenen heb.Groeten,

18-09-2019
Review
Sarina from Utrecht

De 1e behandeling gehad. Viel reuze mee. Benieuwd naar het resultaat.

18-09-2019
Review
Sara from Amstelveen

Heb net de 2e behandeling gehad, ben er erg blij mee. Dank jullie wel dames.

18-09-2019
Review
Marit from Amsterdam

Al meerdere behandelingen gehad. Super tevreden.

18-09-2019
Review
Stefanie from Amsterdam

Ben bijna klaar met de behandelingen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. De service is ook super, lekker kopje thee en de behandeling is ook snel. Heel erg bedankt! Groetjes,

18-09-2019
Review
Dennis from Heemstede

De behandelingen helpen goed, ik zie al verschil.Groetjes,

18-09-2019
Review
Tasneem from Wildervank

Vandaag mijn laatste behandeling gehad. Nu kan ik vlekkeloos naar Australië en elke dag heerlijk in mijn mooie bikini lopen op het strand!! Het heeft wel een investering gekost maar dankzij de service behandelingen is alles goed gekomen! Heel erg bedankt voor alles! Groetjes,

18-09-2019
Review
Esther Zeeman from Amsterdam

Wat een feest, oksels kaal !! Geen lange scheersessies meer bij de eerste zonnestralen als straks ook de benen glad zijn. Nu al blij. Groetjes

18-09-2019
Review
Kyna from Amstelveen

Last treatment and very happy with the result. Treatments has been fast and professional, service super!!! Thank you!!

18-09-2019
Review
Birgit from Amsterdam

Erg blij met het resultaat, zeer goede service. Hopelijk hoef ik niet meer te komen maar als ‘t toch moet dan wordt je goed opgevangen hier. Bedankt.

18-09-2019
Review
Inge Dieters from Amsterdam

4e keer bovenlip haartjes laten laseren. Altijd weer een beetje gespannen maar Michelle stelt mij altijd weer gerust. Op naar nr 5.

18-09-2019
Review
Muge Suna from Beverwijk

Thanxsssssss Michelle was weer super goed gegaan wordt steeeedddsss minder.

18-09-2019
Review
Sanne from Amsterdam

Ik ben nu 4 keer geweest en ik zie al heel mooi resultaat, erg tevreden.Groetjes

18-09-2019
Review
Coby from Amsterdam

Voor de verandering ben ik vandaag geholpen door Diane. Alweer de zevende behandeling en het gaat heel goed! Bijna al het haar weg en de behandeling was weer erg gezellig.

18-09-2019
Review
Hans from Rotterdam

Heel professioneel, als altijd, en gaat steeds beter met die haren! Goed werk jongens, ga zo door!

18-09-2019
Review
Serge from Amsterdam

Eerlijk gezegd is het redelijk intiem om je bilnaad te laten ontharen. De dames gingen er erg goed mee om en ik voelde me snel op mijn gemak. Geen schaamte was nodig, erg professioneel!

18-09-2019
Review
Sander from Naarden

Ik ben al een poosje bezig. Ik ben zeer tevreden hoe alles er nu uit ziet. Groet.

18-09-2019
Review
Mansoura from Utrecht

Dit is mijn 6e behandeling en ben zeer tevreden met mijn resultaat en natuurlijk het personeel maakt ‘t een leuke sfeer! Groeten,

18-09-2019
Review
Jonathan from Amsterdam

Ik heb zes gewone en drie service behandelingen gehad en ben zeer tevreden met het resultaat. De soms pijnlijke behandelingen gingen me toch gemakkelijk af, dankzij de fijne persoonlijke sfeer.  Met groet,

18-09-2019
Review
Bas from Loenen aan den Vecht

Ook ik ben heel tevreden over de behandeling, de sfeer en de dames.

18-09-2019
Review
Fatima from Amsterdam

Ik heb vandaag mijn 8e behandeling gehad. Ben zeer tevreden ! De haartjes komen steeds minder en dunner terug.Ook ben ik tevreden over de sfeer.Groetjes,

18-09-2019
Review
Suzanna from Velserbroek

Vandaag voor de 3e keer de oksels gedaan nadat ik een goede en tevreden behandeling van de bikinilijn achter “de rug” heb! En dat voor een half indo! Lekker hoor!

18-09-2019
Review
Jasmien from Almere

Dit is mijn 2e behandeling ik ben zeer tevreden.Groeten,

18-09-2019
Review
Ruben from Ouderker aan den amstel

Vandaag na lange tijd weer een behandeling gehad. ben zo blij met het resultaat en de vriendelijke behandelingen.

18-09-2019
Review
Karin from Purmerend

Vandaag servicebehandeling gehad. Als altijd, super service en de behandeling was heel goed te doen. Fijn hoor!!

18-09-2019
Review
Inge from Amsterdam

Vandaag 5e x bovenlip! Ben blij dat ik er aan begonnen ben. Diane is een schatje, praat veel maar een toppertje.

18-09-2019
Review
Moniek from Schermerhorn

Zojuist voor de 3e keer behandeld bij mijn bikinilijn.Wat gaat dat toch altijd lekker snel. Even gevoelig maar na een paar minuten weer helemaal oké. Fijne dames! Erg professioneel!En de haren komen ook steeds in mindere mate terug.

18-09-2019
Review
Hennie from Lisserbroek

Kan niet wachten op het eindresultaat, vind het geweldig! Lieve dames die de tijd nemen.

18-09-2019
Review
Marleen from Amsterdam

Vandaag voor de 6e keer behandeld! Zoals altijd door erg aardige goede mensen. Ik ben erg tevreden.

18-09-2019
Review
Mireille from Leiden

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik had niet verwacht dat het zoveel zou opknappen.

18-09-2019
Review
Kristel from Amsterdam

Ben zeer benieuwd op het resultaat, ben er tot nu toe heel erg blij om. De dames zijn hartstikke lief, ik raad het iedereen aan.

18-09-2019
Review
Birgit from Amsterdam

De behandeling slaat goed aan en ze stellen je hier ook op je gemak. Ben zeer blij met het resultaat.

18-09-2019
Review
- xxx - Mark from Amsterdam

Ook mannen laten zich hier behandelen hoor ! Kan niet wachten tot ik van al die haren af ben haha. Tot de volgende keer.

18-09-2019
Review
X Steef from Amsterdam

Ook als man voel je je heel erg op je gemak bij Diane! Super vrouw is ‘t!!! Behandelingen zijn super goed!

18-09-2019
Review
Mo from Hoofddorp

Alweer dik een jaar bezig, maar het einde is in zicht! Het resultaat is tot nu toe zeer bevredigend en heb alle vertrouwen in de goede afloop. Zeer prettige kliniek, altijd hele vriendelijke benadering, Een aanrader!

18-09-2019
Review
Nikita from Amsterdam

5e behandeling. Nog steeds heel tevreden !! Haren worden steeds minder Diane en Michelle zijn heel vriendelijk.

18-09-2019
Review
Carlijn from Amsterdam

Vandaag behandeld door Diane, zij heeft Michelle vervangen. Positieve ervaring, vriendelijk, snel en prettig word ik altijd geholpen. Het resultaat begint zichtbaar te worden.

18-09-2019
Review
Patricia from Amsterdam

Ik ben zeer tevreden en de medewerksters zijn vriendelijk.Ga zeker door met de behandelingen.

18-09-2019
Review
Gewn from Amsterdam

Hoera!! Mijn benen zijn nu zo goed als haarloos! Altijd supergoed geholpen en voel me prima op mijn gemak, dankjewel dames!

18-09-2019
Review
Inge from Amsterdam

Ik kreeg een heldere uitleg hoe de behandeling zou gaan. Dit gaf me voldoende vertrouwen om te beginnen en ik ben tot nu toe erg tevreden.

18-09-2019
Lars from Amphen aan de Rijn

Dik tevreden, bovenliphaartjes zijn weg!!! Jippie….Ps: Michelle wat heb je een prachtige buik:)

18-09-2019
Review
Jolanda from Amsterdam

Shavermans is verdwenen. Niet alleen daar blij om. Voor de fantastische en super vriendelijke behandeling, de netheid en schoonheid van al, maakt de hele ervaring een van schoonheid. Dank jullie allen!

18-09-2019
Review
Coby from Amsterdam

Woehoe, dat gaat de goede kant op! Nog een paar keertjes en dan is alles weg. Ik ben heel blij met de vriendelijke en gezellige behandelingen.

18-09-2019
Review
Barbara from Amsterdam

Heel tevreden over hoe het is gegaan! Oksels en bikinilijn mooi haarloos. Bedankt voor de goede behandeling.

18-09-2019
Review
Dennis Nijsen from Amsterdam

Ik ben heel tevreden over de behandeling. Het resultaat is goed zichtbaar, nog maar 2x dan ben ik klaar.

18-09-2019
Review
Inge from Amsterdam

Klaar met mijn behandelingen, ik ben zeer tevreden, ik ben snorloos ;-).

18-09-2019
Review
Ani from Amstelveen

Ik ben aangenaam verrast, de eerste behandeling heb ik pijnloos en snel ervaren.

18-09-2019
Review
Muge Suna from Beverwijk

Ik ben nu klaar met de behandelingen die bij mij waren ingeschat. Heb nog wat haartjes zitten (grotendeels weg) dus ik ben in mijn service periode. Chaima heeft me dit keer geholpen, ging snel en uitstekend. Michelle fijne zwangerschapsverlof. Laat je weten wat het werd ?

18-09-2019
Review
Etty Klein from Amsterdam

Wat gaat de tijd toch snel. Heb net al weer mijn laatste behandeling gehad. Geen brandend gevoel meer voor mij of koude rillingen. Toch ga ik de gezelligheid hier missen. Ontzettend bedankt voor de gezellige uurtjes en het resultaat. Het beste gewenst en een hele fijne vakantie.

18-09-2019
Review
Ananya from Amstelveen

Very happy with the treatment and the care taken. This is my first treatment and I am hoping for the results, but Chaima’s pleasing nature and the care taken already wine my heart.

18-09-2019
Review
Inge from Heerhugowaard

Very happy with the results with my previous treatment as well as the one from today. Chaima is accurate and precise, she is nice and I believe she loves what she does. Light sheer diode is effective.

18-09-2019
Review
Jouce Febis from Amsterdam

Vandaag ben ik weer terug na een hele lange tijd geen behandeling gehad. Michelle succes nog met de laatste loodjes. En ik zie je weer in januari.

18-09-2019
Review
Brigitte from Amsterdam

Voor alle dames die hen buikstreep laten doen en naar de zon gaan… hierbij de gouden tip: de monokini !! Bedankt weer voor de fijne behandeling en succes met de laatste loodjes Michelle !!! Groetjes, Bedankt dames voor de behandeling !!

18-09-2019
Review
Karen from Amsterdam

Heel blij dat de haartjes bij mijn buik en bovenlip zo goed als verdwenen zijn. Nog even op de tanden bijten voor mijn bikinilijn. Volgend jaar zomer op ‘t strand daar geen last meer van! Dank voor altijd de goede zorg en aandacht! Liefs

18-09-2019
Review
Eva van Zijl from Amstelveen

Ben zeer tevreden om niet meer te hoeven harsen! Een snorretje bij een vrouw vind ik toch niet zo aantrekkelijk. Ben nu al bij mijn service behandelingen. Zeer tevreden over het resultaat, maar vooral de vriendelijkheid van de medewerksters maakt het ook erg aangenaam!

18-09-2019
Review
Marielle from Waterland

Vandaag laatste behandeling gehad. Ben blij met het resultaat. Vond het altijd erg gezellig hier, er hangt een goede sfeer. Bedankt voor alle lieve zorg.

18-09-2019
Review
Katrin from Amsterdam

Ik heb het hier hartstikke naar mijn zin. Mijn bovenlip en buikstreep zijn bijna vrij van haar. En omdat het zo goed gaat, ga ik lekker verder met bikinilijn en oksels. Dat het zo goed werkt had ik niet gedacht! Bedankt

18-09-2019
Review
Noesjka from Alkmaar

Zo, net m’n laatste behandeling gehad. Fantastisch!! Solution Clinics team: bedankt voor de goede zorgen en … de lekkere bonbons!:)

18-09-2019
Review
Mugé from Beverwijk

Nou nog eventjes hé Heel veel suc6 meid! grtje

18-09-2019
Review
Silvia from Seist

Vandaag laatste behandeling oksels + bikinilijn gehad. Heel blij met het resultaat en de goede, vriendelijke behandeling. Ook fijn dat je weet waar je aan toe bent door de duidelijke afspraken. Heb je iets meer behandelingen nodig valt dat onder service 🙂 Bedankt.

18-09-2019
Review
Minja from Utrecht

2 behandelingen achter de rug, het ijs na alles doet de magic nu al zeer happy met de hulp, vriendelijkheid en het effect!

18-09-2019
Review
Eric from Amsterdam

Mijn laatste behandeling, ben erg tevreden!

18-09-2019
Review
Suzanne :) from Haarlem

Mijn 1ste behandeling! Top service! Goede prijs! Nog afwachten op mijn eindresultaat! Groetjes,

18-09-2019
Review
Connie from Amstelveen

Goed resultaat, lekkere bonbonnetjes

18-09-2019
Review
Perwina from Bergschenhoek

Hele goede service! Word heel erg gerust gesteld waardoor ik bijna geen pijn voel! 🙂

18-09-2019
Review
Mariska from Hoofddorp

2e behandeling, alweer minder erg dan de 1e! Fijn geholpen.

18-09-2019
Review
Jer-z from Leiden

Mijn eerste behandeling ontharen gezicht en dan…….freedom!!!!!! ja-ba-da-ba-doe!!!!

18-09-2019
Review
Ananya from Amstelveen

2nd session went very smooth. Very happy with results of first one could already see some hairless patches. Looking forward to third appointment.

18-09-2019
Review
Sun Ah from Zandijk

Nu al een tijdje hier onder behandeling, erg tevreden, relaxte sfeer en aardige personeel.

18-09-2019
Review
Mounia from Utrecht

Tevreden over de behandelingen! Fijne sfeer en fijne mensen!

18-09-2019
Review
Anoniem from Den Haag

Ben al een tijdje bezig met behandelingen, resultaat is perfect. Bijna alle haartjes kwijt. Het wordt steeds mooier. Het personeel is aardig en professioneel. Dit bedrijf is een aanrader.

18-09-2019
Review
Jer-Z from Leiden

Dag 2 and its looking good. Close to freedom, no more hair!!

18-09-2019
Review
Aline from Amsterdam

Nu weer behandeld en het resultaat wordt duidelijk zichtbaar. Erg blij mee! Nog even doorgaan en dan klaar. Dank!!!

18-09-2019
Review
Lucie from Amsterdam

Bijna klaar, jaartje verder en zo goed als vrij van ‘heksenhaar’ HEERLIJK hoor! Altijd lief en gastvrij behandeld in de watten gelegd en goed verzorgd. Kan het iedereen aanbevelen!

18-09-2019
Review
Ananya from Amstelveen

3rd session and its really looking good with multiple bald patches. went a little stronger today and have to notice how that goes! The results make me optimistic.

18-09-2019
Review
Paula from Amsterdam

Nice session, no pain! It looks nice (my legs) Lets see in summer, nice employees also. See you next time.

18-09-2019
Review
Naile from Amsterdam

It has been a very good experience despite the pain. Very friendly and very experienced personal. I do not regret for choosing Solution clinic for my treatment.

18-09-2019
Review
Jersey from Leiden

Counting down, 6 more to go!!!

18-09-2019
Review
Man from Leiden

Gaat helemaal goed en ben helemaal blij met de dames !!! 😀 Groetjes

18-09-2019
Review
Fatima from Amsterdam

Duet Vacuum Laser helemaal top! Snel, efficiënt en geen cool packs! Groetjes

18-09-2019
Review
Minja from Utrecht

4e x , ik ben happy! Gr.

18-09-2019
Review
Vrouw from Amsterdam

Top behandeling en super tevreden over het resultaat. Buikstreep al na 4 behandelingen bijna vrij van lastig haar. Bedankt meiden 🙂

18-09-2019
Review
Vrouw from Amsterdam

Aantal keren geweest, top service en aandacht- Klasse hoor

18-09-2019
Review
Laurette from Overveen

Zeer tevreden met resultaat! Super Service en aandacht voor de klant. Dit was mijn laatste behandeling wie weet tot ziens! Groetjes!

18-09-2019
Review
Bram from Amsterdam

Voor de 2e keer bij Tatiana, geweldige dame. Goede service, snel en efficiënt. Goede aandacht voor de klant en zéér vriendelijk. En de behandeling sloeg na de 1e x al aan. Groetjes,

18-09-2019
Review
Coby from Amsterdam

Vandaag mijn laatste service behandeling en het ziet er super uit! ik ben er heel blij mee, bedankt allemaal. Groetjes,

18-09-2019
Review
Jersey from Leiden

Still counting 5 more to go :-).

18-09-2019
Review
Charita from Vinkeveen

Na 5 behandelingen zeer tevreden. Ik ga een half jaar op reis, maar kom zeker terug om de behandeling af te maken. Tijdens mijn reis zal ik veel mijn bikini dragen en veel aan jullie denken ;-). Alvast bedankt en zeker tot ziens!

18-09-2019
Review
Naile from Amsterdam

Today we uses the bigger (new) probe and it was very comfortable with almost no pain. I am really happy about it.

18-09-2019
Review
Rose from Ijmuiden

Ik heb al een aantal behandelingen gehad. Zie het resultaat erg goed. Zeer tevreden nog een paar te gaan. En dan klaar.

18-09-2019
Review
Inge from Amsterdam

Mijn bovenlip al klaar de rest begint ook te verdwijnen. Blij met de goede service !!

18-09-2019
Review
Arieke from Amsterdam

Na een aantal behandelingen zag ik al veel verschil en nu ik bijna helemaal klaar ben is er geen haartje meer te zien op mijn bikinilijn. Oksels en benen nog een klein beetje maar ik ben er zeer tevreden mee en dit is boven al mijn verwachtingen ! Hele fijne service en vriendelijke ontvangsten maken het een goede keuze om hier te komen.

18-09-2019
Review
Lea from Uitgeest

Heerlijk al die haartjes die zomaar verdwijnen 🙂 Wat een service en prettige sfeer. Goed werk dames !

18-09-2019
Review
Daphne from Amstelveen

Hele fijne behandelingen, nauwelijks pijn en een heerlijk theetje erbij. Super gezellig ook met de dames.

18-09-2019
Review
Chris from Amsterdam

Zesde behandeling nog twee te gaan. Nauwelijks haar meer op de rug. NOOIT pijn gehad en altijd zeer klantvriendelijke houding. Top !

18-09-2019
Review
Sjoerd from Poeldijk

Vandaag een van mijn laatste behandelingen gehad. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zo happy ben met het resultaat en ik niet eerder een stap heb genomen. Verder ben ik op een zeer professionele manier door de behandelingen geholpen. Ik kan alleen maar zeggen “ga zo door”. Michelle je bent een topper.

18-09-2019
Review
Queenie from Amsterdam

Ik ben heel blij dat ik Solution Clinic heb gevonden. Ik had wat meer behandelingen nodig dan verwacht maar ik heb uiteindelijk het gewenste resultaat en daar ben ik blij om. Het was werkelijk de Solution om van mijn ongewenste haren af te komen!! Hartelijk bedankt.

18-09-2019
Review
Rianette from Amstelveen

This had been my third treatment and I am very happy with the results already. The treatment is very comforatble and the service is excellent. Looking forward to the end result !! Well gedaan u.

18-09-2019
Review
R from Naarden

Dank je wel Michelle, je bent heel vakkundig en zorgzaam voor deze “aanstelster” ! -x-

18-09-2019
Review
Naile from Amsterdam

Very happy with result. Almost all hair is gone and look forward to the summer with no worries !!

18-09-2019
Review
Morven from Amsterdam

Solution Clinic is great! Everyone is so friendly & accommodating and I’m very happy with the results so far! I’d definately recommend it!

18-09-2019
Review
Sandra from Leiden

Heel erg tevreden over alle behandelingen mijn onderbenen zijn bijna haarloos. Dankje wel Michelle.

18-09-2019
Review
Saida from Amsterdam

Hele fijne behandelingen met hele aardige mensen. Vooral Chaima was heel geduldig, Bedankt!

18-09-2019
Review
Eleni from Delft

Very good professionals. Friendly with the clients and at the same time cold blooded killers with the hair. I am very much satisfied thank you very much!!!

18-09-2019
Review
C from Amstelveen

Woa Nelly!!! Gewoon door gaan! No pain no gain, but actually not so bad. Results come quick.

18-09-2019
Review
J.D. from Heerhugowaard

Het was weer vanouds pijn lijden maar heerlijk gekke humor 🙂 Altijd na de behandeling voel ik me goed en na een paar dagen zie ik al de verbeteringen. Ga zo door Michelle ! Groetjes

18-09-2019
Review
Mark from Amsterdam

Beste behandeling ooit – pijn went, echt waar. Wederom bedankt.

18-09-2019
Review
Jasmijn from Amsterdam

Diane ontzettend bedankt voor je goede behandelingen en je vrolijkheid. Het resultaat komt eraan!

18-09-2019
Review
Nel H. from Amsterdam

Heb een heel goed resultaat met mijn bovenbenen. Super !! Geen pijn gehad. Heel erg bedankt.

18-09-2019
Review
Anja from Amsterdam

Ontzettend fijne goede services! Prima behandeling. Echt top!

18-09-2019
Review
Ellen from Amsterdam

Na 8 behandelingen zo goed als klaar! Blij met het resultaat en met de hele prettige ontvangst elke keer weer. Dankjewel!

18-09-2019
Review
Sonam Singh from Amsterdam

Gaat heel goed, met een goed resultaat. En met heel fijne mensen als Diane en Chaima, kom ik wel zo ver. Dank jullie wel!

18-09-2019
Review
Anoniem from Utrecht

Zo nu en dan intensief, maar wel de moeite waard. Hele fijne ontvangst en hele prettige mensen in de omgang.

18-09-2019
Review
Bibiëne from Heemskerk

5 behandelingen gehad, al goed resultaat! Erg goede service! Erg vriendelijk en fijn personeel!

18-09-2019
Review
Anoniem from Almere

8 behandelingen gehad. Ik ben van Surinaamse afkomst en heb een lichtbruine huid! Bij de schaamstreek had ik veel haar en was ik vroeger aan het scheren en harsen met als gevolg veel ingegroeide haartjes en ontstekingen. Nu met het laseren is het aantal haren veel minder geworden, op sommige plekken bijna geen haargroei meer. En het fijnste vind ik dat ik geen last meer heb van ingegroeide haartjes. Ik ben erg tevreden 🙂

18-09-2019
Review
Rieneke from Amsterdam

Halverwege de behandeling en heel blij met het resultaat tot nu. Je ziet het resultaat, helemaal top. De laatste loodjes zijn het zwaarst en heel prettig met hoe het gaat. Heel fijn zo.

18-09-2019
Review
Steef from Amsterdam

Waarom kiest een man een laser behandeling, nou om exact dezelfde reden als een vrouw, wij mannen zijn ook ijdel en ik vind haren (veel haren) niet een smakelijk gezicht. Dus ik laat mijn schaamstreek en bilnaad en oksels laseren. Zo nu en dan ook mijn borst om de haren uit te dunnen. Een beetje lichaamshaar is ok maar overtollig vind ik onsmakelijk! En bij Diane lig ik volledig op mijn gemak! Super!!!

18-09-2019
Review
Oky from Amsterdam

En jah hoor! Mijn laatste behandeling is net voorbij. Zeer tevreden over het resultaat. Bedankt voor alle moeite, sfeer was altijd super met Chaima helaas moet ik afscheid nemen. Veel succes, verder houden zo … Groetjes!!!

18-09-2019
Review
Manon from Purmerend

Zeven behandelingen gehad en super tevreden! Goede service en fijne behandeling door personeel. Zal het straks nog gaan missen! Groetjes!

18-09-2019
Review
Arnold from Nieuw Vennep

3e behandeling gehad, zeer tevreden. Resultaat al heel goed zichtbaar, ben er helemaal blij mee. Groetjes.

18-09-2019
Review
Lena from Amsterdam

Nadat het effect even op zich liet wachten begin ik nu toch echt resultaat te zien na de 6de behandeling. Ik kan niet wachten tot er nog meer haren verdwenen zijn! Ik ben erg tevreden over de zorg en service en natuurlijk ook de sfeer. Raad het iedereen aan die ook niet tevreden is met zijn beharing.

18-09-2019
Review
Melissa en Linda from Amsterdam

Leuk personeel en goede behandelingen. Je voelt je hier thuis & op je gemak. Bedankt xxx

18-09-2019
Review
Hester from Amsterdam

Heel erg tevreden over de service behandelingen en het resultaat!! Na mijn bikinilijn door met mijn oksels 🙂

18-09-2019
Review
Imane from Amsterdam

Fijne service en goede behandelingen!! Super bedankt!! Liefs …

18-09-2019
Review
Fatma from Amstelveen

Lief en aardig personeel en fijne behandeling. Amper pijn gevoeld 🙂 Liefs …

18-09-2019
Review
Hillie from Amsterdam

Erg tevreden. Je ziet snel resultaat en na elke behandeling zijn er weer meer haren verdwenen. Begonnen met mijn bikini lijn en nu ook met mijn oksels. Goede service!

18-09-2019
Review
Amilie from Hoofddorp

Dit was mijn 2 behandeling en al erg positief! De behandelingen zijn erg gezellig:)

18-09-2019
Review
Renée from Amsterdam

Goed resultaat, hele fijne service en gezellig personeel. Bedankt!

18-09-2019
Review
Hadia from Amsterdam

Na mijn 5de behandeling al een geweldig resultaat, Super tevreden! xx,

18-09-2019
Review
Vrouw from Heerhugowaard

Nu een jaar bezig en het resultaat begint echt merkbaar te worden. Voor mij is de behandeling altijd heel prettig verlopen: vrijwel pijnloos, en je wordt fijn op je gemak gesteld. Altijd gezellig met Tatiana!

18-09-2019
Review
Susanne from Luxembourg

Na 4 behandelingen al bijna geen haar meer. Fantastisch resultaat.

18-09-2019
Review
Sanne from Amsterdam

Lang nagedacht of ik wilde starten. Nu veel spijt dat ik niet nog veel eerder ben begonnen! Wat een super service en wat een top resultaat na 8 behandelingen. Liefs.

18-09-2019
Review
S. Salamat from Capelle aan den Ijssel

Ik ben super tevreden!! Ook altijd goede ontvangst en prettige sfeer.

18-09-2019
Review
Anne from Amsterdam

Eerst mijn bikinilijn laten laseren, daarna gelijk door voor mijn onderbenen! Haast niet te geloven hoe snel je resultaat ziet. De behandelingen zijn ( op enkele plekken na ) vrijwel pijnloos, zodat ik rustig een theetje kan drinken tijdens het laseren. Daarnaast is iedereen hier zo gezellig, dat ik bijna ga overwegen mijn oksels ook te laten laseren 🙂 Echt een aanrader!!

18-09-2019
Review
Minja from Utrecht

Na de laatste behandeling is bijna niets meer te zien van de haartjes. Het verschil met hoe het er eerst uitzag en nu is absurd! Volgens mij ga ik voor ‘t eerst zorgvrij de zomer in met m’n bikinilijn. Thanks voor de fijne zorgen, ladies!

18-09-2019
Review
Xiuli from Amstelveen

Ontzettend tevreden over de behandeling en de gezelligheid! Nog 4 behandelingen te gaan.

18-09-2019
Review
Manon from Purmerend

De laatste behandeling achter de rug. Heel erg tevreden. Super fijn geholpen door Michelle en de laatste keer door Tatiana. Bedankt voor alle goede zorgen.

18-09-2019
Review
Mariken from Amsterdam

Vandaag mijn 2de behandeling gehad, met hopelijk net zo’n verbluffend resultaat als na de 1e keer! Wat geweldig om te zien hoe goed dit werkt. Ben heel blij dat ik de beslissing heb genomen om hiermee te beginnen!

18-09-2019
Review
Shivangi from Amsterdam

Fourth appointment and already good results. Very friendly staff!

18-09-2019
Review
Simon from Amsterdam

This was my 3rd appointment for my beard and I’ve had really visible results. Staff are so friendly and helpful. Thanks.

18-09-2019
Review
Jolanda from Zeewolde

Mijn ervaringen met de Solution Clinic zijn zeer positief. Er werd mij goed uitgelegd hoe de laserbehandelingen het werkte en aan welke regels ik me moest houden.Ik heb dan ook nauwelijks last van huidirritatie gehad. En de resultaten waren verbluffend. Veel sneller als waar ik op voorbereid was.Dus een echte aanrader.

18-09-2019
Review
Ramona from Uithoorn

Vandaag mijn tweede behandeling. Hoop dat ik net zo’n resultaat heb als de eerste keer. Ik merkte al dat ik minder haar groei had na de eerste behandeling. Op naar de derde keer. Dank Michelle voor de goede zorgen en je aandacht voor mij.

18-09-2019
Review
Cindy from Amsterdam

Vandaag voor mijn 3e behandeling, zoals altijd weer heel netjes geholpen en het is altijd gezellig met Tatiana !! Hopen dat ik weer net zo veel resultaat zie als de vorige keren. Ik ben heel tevreden een echte aanrader !

18-09-2019
Review
Nabila from Amsterdam

Vandaag mijn 3e behandeling ben zeer tevreden met het resultaat. Hoop dat de eind resultaat er ook zo geweldig uit komt te zien. Bedankt Chaima.

18-09-2019
Review
Hilke from Amsterdam

Voortreffelijk: waarschijnlijk maar 2 behandelingen nodig ! Als het nodig is kom ik graag nog eens.

18-09-2019
Review
Claudia from Amsterdam

7 Treatments ! Pump up the volume…. almost no more hair ….. than comes the tattoo.

18-09-2019
Review
Duong from Amsterdam

The last treatment of my hair. I really like your service. Hope see you in October to do another treatment on my chin. Thank you very much.

18-09-2019
Review
Rosie from Amsterdam

Very nice and kind staff. Gave good tips and advice for before and after treatment. Great service. Thank you very much and looking forward to my next treatment.

18-09-2019
Review
Sanne from Amsterdam

5 behandelingen en al bijna klaar ! Helemaal happy, super bedankt voor de vriendelijke behandelingen.

18-09-2019
Review
Shaira from Capelle aan den Ijssel

Dit was m’n 9e behandeling. Van behandeling 1 t/ 7 bleef 1 haartje hardnekking zitten. Uiteindelijk na de 8e behandeling was het haartje weg! Ik ben super tevreden.

18-09-2019
Review
Chelsea from Zandvoort

The service is so amazing, keep it up. I really had a good time. my treatment was nica and will always recommend you all. Good Job!!! And being transgender and felt at ease, Thanks xoxo

18-09-2019
Review
Clair from Frankrijk

I recomment Solution Clinic! The result after 5 sessions are very good and it was always a pleasure to come!

18-09-2019
Review
Labrini from Griekenland

Just finished legs and bikini treatment and I’m very pleased with the results!! Great atmosphere, the staff was always so happy and attentive!! Will definitely recommend to others! Thanks!!

18-09-2019
Review
Bart from Utrecht

vandaag mijn 4e behandeling gehad. Wederom prima bevallen! Goede resultaten reeds zichtbaar en altijd vriendelijk en kundig personeel. Dank.

18-09-2019
Review
Melanie from Frankrijk

Very good service, great smile from Diane, she really took the time to make sure all hair was ‘laserd’so hopefully this wil be ons of my last session! Very happy with the result so far, hardly any hair left.

18-09-2019
Review
Denise from Amsterdam

Doen waar je goed in bent, het lijkt zo makkelijk gesteld maar dat is wat ze doen bij Solution Clinic. Ik heb het altijd ervaren als een zeer professionele organisatie en het resultaat is TOP! Ontzettend bedankt.

18-09-2019
Review
Zoe from Amsterdam

Everything was perfect. Very nice location, everything is very clean and organized. The treated ares is already easier to shave and not so hairy as before

18-09-2019
Review
Ailsa from Amsterdam

Very professional service and always with a smile! Thank you!

18-09-2019
Review
Saskia from Amsterdam

Altijd weer vertrouwd en gezellig bij Michelle en ze pakt de haartjes goed aan!

18-09-2019
Review
Leanne from Amsterdam

Altijd vriendelijk ontvangst en heel zorgzaam.

18-09-2019
Review
Jannke from Amsterdam

Na twee behandeling is mijn huid al veel rustiger en ook al gladder. Bedankt voor de goede behandelingen, ik voel me altijd thuis hier of eigenlijk op mijn gemak:)

18-09-2019
Review
Rowinda from Amsterdam

Altijd een TOP gevoel als ik hier ben, zowel tijdens de behandelingen als erna. Bedankt dames.

18-09-2019
Review
Emine from Amsterdam

Dank voor de goede service en wat een mooi resultaat!

18-09-2019
Review
Anne from Amsterdam

Weer een ontzettende gezellige ochtend gehad, wordt bijna een uitje haha 🙂 Haartjes worden ook per behandeling minder! Hartstikke bedankt weer! Liefs

18-09-2019
Review
Fotine from Amsterdam

Thank you so much Solution Clinic ladies! The treatment went really well and I am really happy with the results! Have a lovely summertime!

18-09-2019
Review
Eline from Amsterdam

Dank voor de goede service en wat een mooi resultaat!

18-09-2019
Review
Kelly from Amsterdam

Vandaag voor de 5de keer behandeld en heb een heel eerlijk advies gehad over welke laser bij mij nu echt het verschil gaat maken. Merk dat er al verschil in haardikte is en ook heb ik – zeker bij de bikinilijn- kale plekken. Dit is heel bemoedigend, aangezien alle haren na zo’n 10 IPL behandelingen allemaal terug kwamen! Hier zijn de behandelingen zover uit elkaar gepland dat ik nu al echt het verschil kan merken.

18-09-2019
Review
Shalini from Amsterdam

While I was really unsure of the procedure in the beginning, the upperlip treatment went really well for me. I was concerned about me being India but the staff helped me understand the procedure. I am very pleased with the results an will recommend Solution Clinic.

18-09-2019
Review
Sacha from Amsterdam

Vandaag mijn 9e behandeling gehad! ben er super tevreden over. Altijd met goede zorg geholpen. Vriendelijk personeel. Ik ga hier in ieder geval met een tevreden gevoel de deur uit en ben van plan om in de toekomst zeer zeker terug te komen!! Super bedankt.

18-09-2019
Review
Patrick from Amsterdam

Ik heb 10 behandelingen gehad en dat ging erg goed. Vriendelijk personeel en goede service. De sfeer is ook erg ontspannen.

18-09-2019
Review
Chelsea from Amsterdam

Always good service.

18-09-2019
Review
Ashley from Amsterdam

This is the 4th visit and I am happy with the results so far. The women who work at Solution Clinic are incredibly kind, patient and good at their jobs! I am happy with my decision to get laser done. P.S. They also let me speak Englisch!!! 🙂

18-09-2019
Review
Henny from Amsterdam

Dankzij de laserbehandelingen die ik heb gehad geen last meer van ontstekingen onder mijn armen (oksels). Prima resultaat en prettig behandeld door het personeel.

18-09-2019
Review
Si from Amsterdam

My last session, sadly, but I have had excellent results clearing my facial hair. Everytime pleased, everytime at ease, always professional and caring.I have felt in great hands. Do farewell and thank you.

18-09-2019
Review
Karlijn from Amsterdam

Vandaag alweer de 6e behandeling gehad en het resultaat wordt steeds beter. Er zijn vrijwel geen haartjes meer te bekennen. Nog een beetje en dan ben ik haarvrij. Echt een super behandeling!

18-09-2019
Review
Cheyenne from Amsterdam

Super gezellig en waanzinnig blij met het kale resultaat.

18-09-2019
Review
Brenda from Amsterdam

Ben erg blij met de service en klant vriendelijk. Uiteraard erg blij met de behandelingen!!

18-09-2019
Review
Britt en Melissa from Amsterdam

Wij gaan altijd bij Tatiana, ze is zo zorgzaam en geduldig! Echt heel lief!

18-09-2019
Review
Samia from Amsterdam

Ik was super zenuwachtig, maar de eerste behandeling vandaag viel mij hartstikke mee! Hartstikke bedankt voor de professionele zorg. Op naar de volgende!

18-09-2019
Review
Priscilla from Amsterdam

Gaat de goede kant op. Ik zie al duidelijk verschil! Bedankt!

18-09-2019
Review
Bart from Utrecht

De behandelingen beginnen zelfs vertrouwd aan te voelen en wie had dat na de 1e behandeling gedacht. Het resultaat mag er inmiddels zijn en ik ben op alle vlakken met Solution Clinic erg tevreden.

18-09-2019
Review
L.K. from Amsterdam

Everyone is very respectful and tries to distract your attention from the pain and the slightly uncomfortable feeling of doing this (I’m a man!!!). Diane is the best! 🙂

18-09-2019
Review
Lea Rosenthal from Amsterdam

Still a bit painfull but it’s worth it!! The results are amazing and i am really happy about that. Very clean and people very nice…. as always. Happy halloween!!

18-09-2019
Review
Eva van Zijl from Amsterdam

Er begint nu echt resultaat te komen. Nog even doorzetten. Fijne behandelaars!

18-09-2019
Review
Nicole Vening from Loenen a/d Vecht

Vandaag service nabehandeling, wat ben ik blij dat het zo mooi is en nu ook blijft.

18-09-2019
Review
Rowinda from Amsterdam

Was weer gezellig vandaag! Elke behandeling weer met een lach de deur uit 🙂

18-09-2019
Review
Amie from Bloemendaal

I am having a nice time with Solution Clinic. They are real nice to me. Nice treatment too.

18-09-2019
Review
Diana from Wormerveer

Bedankt voor jullie advies en goede zorg!

18-09-2019
Review
Stephanie from Amsterdam

Ik ben erg blij met het resultaat. Dank Jullie Wel!

18-09-2019
Review
Kate from Vrijfhuizen

Nog even voor de feestdagen. Behandeling geslaagd! Bedankt!

18-09-2019
Review
Denise from Amsterdam

Net een intake gehad en mijn eerste indruk is zeer goed. Ik ben erg op mijn gemak gesteld door de vriendelijke en professionele begeleiding van Desire en Diane.

18-09-2019
Review
Daphne from Amsterdan

Vandaag voor de derde keer geweest met al veel resultaat! Erg blij met de goede zorg; kijk nu al tijd naar de zomer!

18-09-2019
Review
Sylvia from Amsterdam

Wauw wat een resultaat! Heel blij dat ik heb besloten om me te laten behandelen en waanzinnig goed geholpen bij Solution Clinic. Top service!

18-09-2019
Review
Eveline from Monnickendam

Hele fijne service! Erg blij met het resultaat na 9 behandelingen. Zal jullie zeker aanraden en kom wellicht terug voor een ander gebied.

18-09-2019
Review
Ro from Almere

Vier keer naar binnen en naar buiten. En weg al die haren op mijn schouders. Naast gezellig ook lekkere en prettig gevoel.

18-09-2019
Review
Adriana from Amsterdam

I was asked to describe what you`ll feel with the laser treatment, here is my best shot. When you start ( first session ) is when you feel the pain the most. What kind of pain? It`s like someone or something hits you hard with an elastic or similar. That`s actually the heat of the laser hit. The following 2e or 3e session similar, however you will notice where the hair grows less or is thin, the less you feel it. For me the 4e and 5e it hurts only where the hairs that are harder to eliminate are. The areas where you no longer have hair, you feel nothing. Good luck! The pain (discomfort) is all worth it.

18-09-2019
Review
Roel from Amsterdam

Top behandeling, zeer persoonlijk en fijne mensen. En ook nog resultaat! Super bedankt.

23-05-2019
Review
Niveshnie from Amsterdam

Fijne tijd gehad, professioneel, lief en ben zeer tevreden. Zeker een aanrader om te komen. Super bedankt!

17-05-2019
Review
Daniel from Leiderdorp

Super professioneel, snel en aardig geholpen. Nooit problemen gehad en altijd erg goed geadviseerd.

23-03-2019
Review
Elly from Wapse

Snel en prettig. Wat een verschil met hoe men dit 20 jaar geleden deed. Bedankt Sofie, super blij mee!

13-03-2019
Review
Siebren from Bussum

Heel tevreden over de behandeling van rug en schouders. Professioneel en in prettige ambiance. Top en dank!

04-03-2019
  • Safe & effective
  • Experienced skin therapists
  • High-quality lasers
  • Open 7 days a week
  • Always the same practitioner

We use cookies. In doing so, we analyze the use of the website and improve the ease of use.

Details