fbpx

Seen on:

Intake call  • Safe & effective
  • Experienced skin therapists
  • High-quality lasers
  • Open 7 days a week
  • Always the same practitioner
  Review
  Charlotte from Amstelveen

  Whitney heeft een hele mooie manier van werken; vriendelijk, rustig & zeer professioneel. Ik ben heel blij de deur uit gegaan!

  08-07-2021
  Review
  Anoniem from Boskoop

  Super goed en professioneel geholpen door Tatiana.

  29-06-2021
  Review
  Nasr from Amsterdam

  Alweer een hele fijne behandeling bij Ivanka!

  06-06-2021
  Review
  Kim from Amsterdam

  Super fijn resultaat & fijne behandeling. Zeker een aanrader!

  30-05-2021
  Review
  Jara from Amstelveen

  Hele fijne behandeling en hele goede zorg 😉

  09-05-2021
  Review
  Pasquale from Amsterdam

  Always friendly service and very happy with the treatment!

  25-04-2021
  Review
  Denise from Assendelft

  Sinds vorige maand ben ik in behandeling bij de Solution Clinic. Ik heb al ruim 7 jaar last van roodheid in mijn gezicht, wat de afgelopen jaren verergerde. Ik ben hiervoor al bij verschillende artsen en specialisten geweest. Echter niets hielp. Bij de eerste afspraak werd er een huidscan gemaakt en was de roodheid duidelijk zichtbaar. Gezichtsreinigers, dag en nachtcrème, serum en maskers werd als behandeling aangeraden. Dit werd speciaal gericht op mijn type huid. Na 4 weken was de roodheid al veel afgenomen, dit was ook te zien aan de huidscan die bij deze afspraak werd gemaakt. Tatiana heeft mij heel erg geholpen. Zij is vriendelijk, luistert goed naar wat je problemen zijn en zoekt naar de beste oplossing voor jou als klant. Ik kan iedereen aanraden om bij de Solution Clinic langs te gaan voor problemen met je huid.

  08-04-2021
  Review
  Janet from Drachten

  Vorige week een laserbehandeling gehad voor mijn couperose door huidtherapeute Mariska bij Solution Clinic Bussum. Superfijn! Van te voren heeft ze mij alles heel duidelijk uitgelegd en mij op mijn gemak gesteld. Ze werkte uiterst deskundig en legde steeds goed uit wat ze ging doen. Het resultaat was prachtig! Alle zichtbare bloedvaatjes in mijn gezicht zijn weg! Ik ben er heel blij mee! Dankjewel!

  23-03-2021
  Review
  Wilfred from Utrecht

  Het bezoek aan Solution Clinic Bussum heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij de huidtherapeut en waardeer haar oprechte intentie om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik kom hier zeker vaker!

  17-03-2021