Venusheuvel ontharen: helpt laseren tegen een geïrriteerde huid?

Veel vrouwen hebben na het ontharen van de venusheuvel last van een geïrriteerde huid, zoals roodheid, jeuk en bultjes. Dit kan door ontharingstechnieken als scheren, epileren of harsen komen. Nauwsluitend ondergoed kan deze irritatie verergeren. Dit is erg vervelend, omdat het niet prettig aan voelt en het er niet mooi uit ziet.

Venusheuvel comfortabel ontharen

Wij kunnen uw venusheuvel ontharen met de nieuwste en meest veilige techniek, op een comfortabele manier. Wij gebruiken hiervoor het LightSheer DUET diode lasersysteem. De haren worden permanent verwijderd, omdat de haarwortel vernietigd wordt door het laserlicht. Op deze manier krijgt u een zachte en gladde huid en hoeft u zich geen zorgen te maken over een vakantie of dag naar het strand. Daarnaast zijn huidirritaties door scheren, epileren of harsen verleden tijd.

Venusheuvel ontharen voor alle huidtypen

De lasertechniek is geschikt voor alle huidtypen, van huidtype I tot huidtype VI. Echter is het wel van belang dat de haartjes voldoende pigment bevatten omdat het laserlicht de haarwortels via het pigment vernietigt. Blonde, grijze en rossige haren bevatten onvoldoende pigment waardoor deze niet behandeld kunnen worden met de laser. Voor haren met weinig of geen pigment kunnen wij de techniek elektrisch ontharen gebruiken om deze definitief te vernietigen. Bekijk meer informatie over deze behandeling op onze website.

Het verwijderen van haren op de venusheuvel is een van onze specialisaties. Alle behandelingen bij Solution Clinic worden uitgevoerd door huidtherapeuten met veel ervaring. U bent bij ons dus in goede handen. Voor meer informatie over het ontharen van uw venusheuvel kunt u onze pagina voor het ontharen van de bikinilijn bezoeken of een afspraak maken via de onderstaande link.

Maak een afspraak