Snor ontharen: wordt dit vergoed?

Het scheren van uw snor / bovenlip kan voor irritaties zoals roodheid, jeuk, bultjes en ingegroeide haren zorgen. Door middel van onze lasertechniek kunnen we uw snor ontharen, zodat de haren definitief verwijderd worden. Wij maken gebruik van het LightSheer DUET diode lasersysteem. Dit is de meest veilige manier voor de verwijdering van haargroei. Het apparaat zendt een sterke lichtbundel door het pigment naar het haarzakje, waarmee de haarwortel wordt vernietigd. Dit is vrijwel pijnloos. Om ervoor te zorgen dat de haren niet meer terug groeien zijn er een aantal behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van uw haar- en huidtype.
Wilt u permanent uw snor ontharen, maar hebben uw haren een lichte kleur? Haren met weinig pigment of zonder pigment kunnen wij verwijderen door middel van elektrisch ontharen. Bekijk meer informatie over deze behandeling op onze website.

Veilig en vergoed snor ontharen

Omdat we werken met de LightSheer Duet diode laser en met gecertificeerde huidtherapeuten, wordt laser ontharen bij Solution Clinic door de zorgverzekeraars vergoed indien u aanvullend verzekerd bent. Afhankelijk van de verzekeraar is een doorverwijzing van een huisarts nodig voordat er een vergoeding plaats kan vinden. De hoogte van de vergoeding hangt af van de polis die je hebt.

Meer vragen over het ontharen van je snor / bovenlip? Kijk dan alvast naar de behandelingen die we aanbieden of maak direct een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande link.

Maak een afspraak