Kan Solution Clinic ook mijn blonde haren laseren?

Doordat blonde haren weinig pigment hebben, is laseren vaak niet mogelijk. We kunnen ze wel permanent verwijderen door middel van elektrisch ontharen. Deze methode maakt gebruik van elektrische epilatie om elk haarzakje individueel te vernietigen.

Hoe kom ik voorgoed van mijn ongewenste blonde haren af?

Afhankelijk van het huidoppervlak en de haaranalyse behandelen we eerst met de laser. De haren die te weinig pigment hebben om door de laser verwijderd te worden, behandelen we vervolgens met elektrische ontharing. Heeft u voornamelijk rode, grijze of blonde haren in het te behandelen huidoppervlak? Dan adviseren wij om direct te beginnen met elektrisch ontharen aangezien behandelingen met de laser door gebrek aan pigment vaak niet het gewenste resultaat opleveren.

Hoe werkt elektrisch ontharen?

Bij elektrische ontharing wordt een flinterdun naaldje in het haarzakje gestoken die vervolgens een stroomstoot geeft. Het haarzakje wordt door de stroom vernietigd waardoor er geen haar meer kan groeien in het haarzakje. Net als bij laserontharing heeft u bij elektrisch ontharen meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van het te behandelen gebied. Tijdens een gratis intakegesprek kunnen onze specialisten een inschatting geven van het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

Voordelen van elektrisch ontharen:

  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Geschikt voor alle haartypes (ook rode, grijze en blonde haren kunnen verwijderd worden)
  • In veel gevallen wordt elektrisch ontharen vergoed door uw zorgverzekeraar
  • Definitief af van uw ongewenst haar

Wilt u weten of elektrisch ontharen iets voor u is? Maak dan een afspraak op onze website voor een gratis intakegesprek. Onze specialisten maken dan een huid- en haaranalyse en kunnen al uw vragen beantwoorden met betrekking tot het permanent verwijderen van lichte haren.

Maak een afspraak