Kan ik met een laserbehandeling het haar ook slechts uitdunnen?

Niet iedereen vind het fijn om geheel onthaard te worden, maar teveel haar is ook niet prettig. In dat geval is het uitdunnen van haar een goede compromis voor zowel mannen als vrouwen. Bij Solution Clinic maken wij gebruik van zeer geavanceerde laser apparaten waardoor het uitdunnen van haar ook zeer goed mogelijk is.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor het uitdunnen van haar heeft u in de meeste gevallen minder behandelingen nodig dan wanneer u plekken geheel wilt laten ontharen. Uiteraard kunt u zelf na elke behandeling aangeven wanneer de haren door u niet meer als storend worden ervaren. Als u wilt weten hoeveel behandelingen ongeveer nodig zijn voor het uitdunnen van uw haar, kunt u het beste een vrijblijvende afspraak maken voor een intakegesprek met een van onze specialisten in de kliniek.

Op welke plekken kan ik haren laten uitdunnen?

Het uitdunnen van haren kan op dezelfde plaatsen waarop een laserbehandeling mogelijk is. Als u wilt weten op welke plaatsen op het lichaam een laserbehandeling niet mogelijk is, kijkt u dan eens op deze pagina. Wij kunnen ook haren in het gezicht uitdunnen, denk aan een baard of snor.

Maak een afspraak