O.a. te zien bij:

Veel gestelde vragen over vet bevriezen

Er bestaan veel vragen over cryolipolyse, ook wel vet bevriezing genaamd. Wij geven op de meest gestelde vragen een passen antwoord die u hieronder terug kunt lezen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Is cryolipolyse geschikt voor mij?

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De ideale kandidaat is iemand met een goede fysieke conditie maar met plaatselijke vetophopingen op bijvoorbeeld kin, bovenarmen, buik, rug, bh-uitstulpingen, vetophopingen in dijen en flanken en andere geïsoleerde vetzones. Cryolipolyse is geen vervanging voor het verliezen van gewicht. Het is een behandeling om plaatselijk hardnekkig vet kwijt te raken, daar waar een dieet of lichaamsoefeningen niet werken. De behandeling is een alternatief voor liposuctie en heeft als voordeel dat het geen operatie is, waardoor je geen tijd nodig hebt om te herstellen.

Wat kost een cryolipolyse behandeling?

Dit is afhankelijk van welk gebied u aan zou willen pakken, wat uw ultieme doel is en het aantal behandelingen dat nodig is. Samen met de huidtherapeut wordt er een behandelplan op maat gemaakt, dat exact op uw lichaam is toegesneden.

Waar gaat bevroren vet naartoe? Is het resultaat permanent?

De vetcellen raken door het bevriezen gekristalliseerd, sterven af en worden vervolgens door het lichaam afgevoerd- en komen niet meer terug. Dat zorgt ervoor dat het resultaat blijvend is.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen voor de cryolipolyse behandeling?

In enkele gevallen kunnen wij u niet behandelen, bijvoorbeeld bij zwangerschap, een extreme gevoeligheid voor kou of een auto-immuunziekte. Voor bepaalde aandoeningen worden speciale richtlijnen gehanteerd en raden wij aan dit altijd eerst met uw arts en onze huidtherapeut te bespreken.

Is cryolipolyse veilig?

De Amerikaanse Food and Drugs (FDA) heeft verklaard dat cryolipolyse veilig is voor het verwijderen van plaatselijk vet. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan zes miljoen behandelingen uitgevoerd en is het een bewezen veilige en effectieve methode om vet te verwijderen.

Is cryolipolyse pijnlijk?

Als de behandeling begint, voelt u dat de huid in het handstuk wordt getrokken. Gedurende de eerste 5 tot 10 minuten, wanneer het koelingsproces in werking treedt, zult u een koude sensatie voelen in het gebied. Het behandelde gebied zal gevoelloos aanvoelen voor de rest van de behandeling. Gedurende10 minuten na de behandeling, wanneer de handstukken zijn verwijderd, kunt u wat pijn voelen.

Zijn er bijwerkingen?

Doordat de kop van het apparaat vacuüm zuigt kan het gevoel ontstaan dat er tijdens de behandeling aan u getrokken en in u geknepen wordt. Hierbij kan een verdoofd of vervelend gevoel worden ervaren. Na de behandeling kunt u tijdelijk last hebben van gevoelloosheid, roodheid, zwelling, blauwe plekken of irritatie.

Kan ik na de behandeling meteen weer aan het werk?

Ja dit is mogelijk. De cryolipolyse behandeling is geen chirurgische ingreep en daarom hoeft u er ook niet van te herstellen. U kunt na de behandeling weer aan het werk of andere werkzaamheden hervatten.

Wanneer zie ik het resultaat?

Contourverbetering kan worden opgemerkt na 6 weken na de behandeling. Het volledige effect is na 90 dagen zichtbaar. Het lichaam is na de behandeling bezig met het afvoeren van dode vetcellen, in die tijd wordt het resultaat alleen maar beter.

Wat gebeurt er als ik na de behandeling weer aankom?

Als je aankomt, zal het extra vet zich over je lichaam verspreiden en niet alleen in de behandelde zones terechtkomen.

Waar is deze behandeling mogelijk?

Deze behandeling is mogelijk op onze locatie in Bussum (Eslaan 1).

Maak nu een afspraak voor een gratis consult met een van onze ervaren huidtherapeuten om erachter te komen of cryolipolyse voor u is weggelegd.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Charlotte uit Amstelveen

Whitney heeft een hele mooie manier van werken; vriendelijk, rustig & zeer professioneel. Ik ben heel blij de deur uit gegaan!

08-07-2021
Review
Anoniem uit Boskoop

Super goed en professioneel geholpen door Tatiana.

29-06-2021
Review
Nasr uit Amsterdam

Alweer een hele fijne behandeling bij Ivanka!

06-06-2021
Review
Kim uit Amsterdam

Super fijn resultaat & fijne behandeling. Zeker een aanrader!

30-05-2021
Review
Jara uit Amstelveen

Hele fijne behandeling en hele goede zorg 😉

09-05-2021
Review
Pasquale uit Amsterdam

Always friendly service and very happy with the treatment!

25-04-2021
Review
Denise uit Assendelft

Sinds vorige maand ben ik in behandeling bij de Solution Clinic. Ik heb al ruim 7 jaar last van roodheid in mijn gezicht, wat de afgelopen jaren verergerde. Ik ben hiervoor al bij verschillende artsen en specialisten geweest. Echter niets hielp. Bij de eerste afspraak werd er een huidscan gemaakt en was de roodheid duidelijk zichtbaar. Gezichtsreinigers, dag en nachtcrème, serum en maskers werd als behandeling aangeraden. Dit werd speciaal gericht op mijn type huid. Na 4 weken was de roodheid al veel afgenomen, dit was ook te zien aan de huidscan die bij deze afspraak werd gemaakt. Tatiana heeft mij heel erg geholpen. Zij is vriendelijk, luistert goed naar wat je problemen zijn en zoekt naar de beste oplossing voor jou als klant. Ik kan iedereen aanraden om bij de Solution Clinic langs te gaan voor problemen met je huid.

08-04-2021
Review
Janet uit Drachten

Vorige week een laserbehandeling gehad voor mijn couperose door huidtherapeute Mariska bij Solution Clinic Bussum. Superfijn! Van te voren heeft ze mij alles heel duidelijk uitgelegd en mij op mijn gemak gesteld. Ze werkte uiterst deskundig en legde steeds goed uit wat ze ging doen. Het resultaat was prachtig! Alle zichtbare bloedvaatjes in mijn gezicht zijn weg! Ik ben er heel blij mee! Dankjewel!

23-03-2021
Review
Wilfred uit Utrecht

Het bezoek aan Solution Clinic Bussum heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij de huidtherapeut en waardeer haar oprechte intentie om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik kom hier zeker vaker!

17-03-2021