O.a. te zien bij:

Veel gestelde vragen over vet bevriezen

Er bestaan veel vragen over cryolipolyse, ook wel vet bevriezing genaamd. Wij geven op de meest gestelde vragen een passen antwoord die u hieronder terug kunt lezen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Is cryolipolyse geschikt voor mij?

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De ideale kandidaat is iemand met een goede fysieke conditie maar met plaatselijke vetophopingen op bijvoorbeeld kin, bovenarmen, buik, rug, bh-uitstulpingen, vetophopingen in dijen en flanken en andere geïsoleerde vetzones. Cryolipolyse is geen vervanging voor het verliezen van gewicht. Het is een behandeling om plaatselijk hardnekkig vet kwijt te raken, daar waar een dieet of lichaamsoefeningen niet werken. De behandeling is een alternatief voor liposuctie en heeft als voordeel dat het geen operatie is, waardoor je geen tijd nodig hebt om te herstellen.

Wat kost een cryolipolyse behandeling?

Dit is afhankelijk van welk gebied u aan zou willen pakken, wat uw ultieme doel is en het aantal behandelingen dat nodig is. Samen met de huidtherapeut wordt er een behandelplan op maat gemaakt, dat exact op uw lichaam is toegesneden.

Waar gaat bevroren vet naartoe? Is het resultaat permanent?

De vetcellen raken door het bevriezen gekristalliseerd, sterven af en worden vervolgens door het lichaam afgevoerd- en komen niet meer terug. Dat zorgt ervoor dat het resultaat blijvend is.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen voor de cryolipolyse behandeling?

In enkele gevallen kunnen wij u niet behandelen, bijvoorbeeld bij zwangerschap, een extreme gevoeligheid voor kou of een auto-immuunziekte. Voor bepaalde aandoeningen worden speciale richtlijnen gehanteerd en raden wij aan dit altijd eerst met uw arts en onze huidtherapeut te bespreken.

Is cryolipolyse veilig?

De Amerikaanse Food and Drugs (FDA) heeft verklaard dat cryolipolyse veilig is voor het verwijderen van plaatselijk vet. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan zes miljoen behandelingen uitgevoerd en is het een bewezen veilige en effectieve methode om vet te verwijderen.

Is cryolipolyse pijnlijk?

Als de behandeling begint, voelt u dat de huid in het handstuk wordt getrokken. Gedurende de eerste 5 tot 10 minuten, wanneer het koelingsproces in werking treedt, zult u een koude sensatie voelen in het gebied. Het behandelde gebied zal gevoelloos aanvoelen voor de rest van de behandeling. Gedurende10 minuten na de behandeling, wanneer de handstukken zijn verwijderd, kunt u wat pijn voelen.

Zijn er bijwerkingen?

Doordat de kop van het apparaat vacuüm zuigt kan het gevoel ontstaan dat er tijdens de behandeling aan u getrokken en in u geknepen wordt. Hierbij kan een verdoofd of vervelend gevoel worden ervaren. Na de behandeling kunt u tijdelijk last hebben van gevoelloosheid, roodheid, zwelling, blauwe plekken of irritatie.

Kan ik na de behandeling meteen weer aan het werk?

Ja dit is mogelijk. De cryolipolyse behandeling is geen chirurgische ingreep en daarom hoeft u er ook niet van te herstellen. U kunt na de behandeling weer aan het werk of andere werkzaamheden hervatten.

Wanneer zie ik het resultaat?

Contourverbetering kan worden opgemerkt na 6 weken na de behandeling. Het volledige effect is na 90 dagen zichtbaar. Het lichaam is na de behandeling bezig met het afvoeren van dode vetcellen, in die tijd wordt het resultaat alleen maar beter.

Wat gebeurt er als ik na de behandeling weer aankom?

Als je aankomt, zal het extra vet zich over je lichaam verspreiden en niet alleen in de behandelde zones terechtkomen.

Waar is deze behandeling mogelijk?

Deze behandeling is mogelijk op onze locatie in Bussum (Eslaan 1).

Maak nu een afspraak voor een gratis consult met een van onze ervaren huidtherapeuten om erachter te komen of cryolipolyse voor u is weggelegd.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Jara uit Amstelveen

Hele fijne behandeling en hele goede zorg 😉

09-05-2021
Review
Pasquale uit Amsterdam

Always friendly service and very happy with the treatment!

25-04-2021
Review
Denise uit Assendelft

Sinds vorige maand ben ik in behandeling bij de Solution Clinic. Ik heb al ruim 7 jaar last van roodheid in mijn gezicht, wat de afgelopen jaren verergerde. Ik ben hiervoor al bij verschillende artsen en specialisten geweest. Echter niets hielp. Bij de eerste afspraak werd er een huidscan gemaakt en was de roodheid duidelijk zichtbaar. Gezichtsreinigers, dag en nachtcrème, serum en maskers werd als behandeling aangeraden. Dit werd speciaal gericht op mijn type huid. Na 4 weken was de roodheid al veel afgenomen, dit was ook te zien aan de huidscan die bij deze afspraak werd gemaakt. Tatiana heeft mij heel erg geholpen. Zij is vriendelijk, luistert goed naar wat je problemen zijn en zoekt naar de beste oplossing voor jou als klant. Ik kan iedereen aanraden om bij de Solution Clinic langs te gaan voor problemen met je huid.

08-04-2021
Review
Janet uit Drachten

Vorige week een laserbehandeling gehad voor mijn couperose door huidtherapeute Mariska. Superfijn! Van te voren heeft ze mij alles heel duidelijk uitgelegd en mij op mijn gemak gesteld. Ze werkte uiterst deskundig en legde steeds goed uit wat ze ging doen. Het resultaat was prachtig! Alle zichtbare bloedvaatjes in mijn gezicht zijn weg! Ik ben er heel blij mee! Dankjewel!

23-03-2021
Review
Wilfred uit Utrecht

Het bezoek aan Solution Clinic heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij de huidtherapeut en waardeer haar oprechte intentie om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik kom hier zeker vaker!

17-03-2021
Review
Ans uit Bussum

Na ruim 30 jaar geharst te zijn ben ik nu overstag gegaan om te laser ontharen. Ik ben nu twee keer bij locatie Bussum geweest. Het is een professionele kliniek met een zeer prettige en hygiënische uitstraling. Ik ben geholpen door Lotte en zij behandelt professioneel en in alle rust. Alles wordt goed uitgelegd. Had ik dit maar eerder gedaan….. Heel erg blij mee, chapeau!

14-03-2021
Review
Connie uit Drachten

Wat een prettige ontvangst van de huidtherapeut bij Solution Clinic. Na een lekker kopje koffie, klaar voor de behandeling met de IPL laser. Erg fijn hoe de huidtherapeut alles zeer vriendelijk en duidelijk uitlegde. Tijdens de behandeling een prettig gesprekje gehad met de huidtherapeut, voor ik het wist was de behandeling al klaar. Ben zeer benieuwd naar het resultaat, mijn huid heeft nu tijd nodig om te herstellen. Kom hier zeker nog eens terug.

13-03-2021
Review
Marione uit Zwaanshoek

Ivanka, super bedankt voor de goede zorgen en perfecte behandeling. 😉

21-02-2021
Review
Emrana uit Amsterdam

Hele mooie en rustgevende kliniek. Personeel is heel erg aardig. Ik word altijd door dezelfde personeel geholpen. Ze houdt ook aan mijn eisen, zoals elke keer zondag behandeld worden om 10u. Tijdens behandeling maken we ook een leuk praatje, zodat je een fijne vibe krijgt. Daarnaast zie ik na de eerste behandeling al resultaat. Ik heb zelf mijn kin en hals laten laseren, tuurlijk verschillen de resultaten per huid types. Ik kan nu zelfverzekerd rond lopen, zonder dat ik veel make up op doe! Bedankt! En tot gauw!!!

15-02-2021