O.a. te zien bij:

Laura

Mijn naam is Laura en ik ben in 2019 afgestudeerd als huidtherapeut. Sinds november 2019 ben ik werkzaam bij Solution Clinic. De professionaliteit in combinatie met de persoonlijke sfeer sprak mij meteen aan in deze kliniek. Ik vind het belangrijk om voor iedere cliënt de tijd te nemen zodat zij zich optimaal geholpen voelen en alle ruimte krijgen om vragen te stellen. Dit geeft vertrouwen en dat is iets wat ik wil uitstralen naar mijn cliënten. Naast het laser ontharen heb ik veel ervaring met het geven van gericht huidadvies om ook op deze manier huidproblemen aan te pakken.

Om mijn kennis te verbeteren en te onderhouden volg ik regelmatig trainingen en cursussen over de laserapparatuur maar ook van Image om zo cliënten een productadvies te kunnen geven. In de komende jaren wil ik mij graag verder ontwikkelen in de mogelijkheden betreft de lasertherapie in combinatie met huidproblemen.

Medische kwalificatie code AGB 90107841

Andere medewerkers

Serena
+
Whitney
+
Anne-Marie
+
Jolijn
+
  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Merve uit Amsterdam

Ik heb een hele fijne behandeling gehad bij Laura. Het was een gestructureerde en hygiënische behandeling met een vriendelijke dienstverlening.

18-07-2020
Review
Ching uit Amsterdam

Heb inmiddels meerdere behandelingen ondergaan voor verschillende lichaamsdelen. Ben er ontzettend blij mee. Had ik dit maar veel eerder geweten en gedaan! Het werkt ontzettend goed! Daarnaast hele goede professionele service en hele lieve en vriendelijke dames werken er daar! Ben blij dat ik hier terecht ben gekomen.

09-07-2020
Review
Hans uit Bussum

Vorige week behandeld in de nieuwe kliniek van Solution Clinic in Bussum. Hele mooie serene en ruim ingerichte kliniek en behandelruimtes die op alle vlakken professionaliteit uitstraalt. Goede apparatuur en veel oog voor privacy en hygiëne. Behandeling was in lijn met de verwachting: Excellent!

11-06-2020
Review
Lies uit Amsterdam

Onwijs tevreden met het resultaat en de professionaliteit van de behandelingen, maar het aller belangrijkst de vriendelijkheid van de specialiste.

14-05-2020
Review
Leonore uit Kudelstaart

Ik ben erg blij met het resultaat. Bedankt voor de adviezen en de behandeling. Allebei erg professioneel.

23-03-2020
Review
Maria uit Amsterdam

The professionality is a must in such a business and Whitney is an outstanding example.

12-03-2020
Review
Kimanh uit Amsterdam

Super blij met het resultaat! Erg fijn dat de afspraken in de avonden konden.

26-02-2020
Review
Mariam uit Muiden

Jasmijn wat ben ik toch blij dat jij mij behandeld. Ik voel me echt op mijn gemak bij jou. Na 4 behandelingen al 90% resultaat. Bedankt!

19-02-2020
Review
Elica uit Loenen aan de Vecht

Wat een top keus om dit te gaan doen. Een super cadeau voor mezelf, ultiem professioneel uitgevoerd door Gitta. Heel fijn, dank je wel!

16-02-2020

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details