fbpx

O.a. te zien bij:

Jolijn

Mijn naam is Jolijn en ik ben sinds 2015 huidtherapeut en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Daarbij ben ik voorzitter van de Alumnivereniging Den Haag. Op een fijne manier contact hebben met mijn cliënten en samen streven naar het beste resultaat maakt mijn werk leuk.

Ik verricht dankbaar werk en daar word ik heel blij van. Eerlijkheid en iemand op zijn gemak stellen vind ik erg belangrijk. Het verlenen van goede informatie vind ik onmisbaar en daarom neem ik graag de tijd voor een intakegesprek. Ik heb ervaring met alle huidtypen, transgenders en gezichtsbeharing bij mannen en vrouwen.

Naast laserontharing heb ik inmiddels ook veel ervaring met het laseren van pigmentvlekjes en vaatjes. Ook voor een uitgebreid productadvies kun je bij mij terecht, dan kijken we samen welke producten het beste passen bij jouw huid. In de komende jaren hoop ik zolang ik nog Geneeskunde studeer, mijn werkzaamheden als huidtherapeut bij Solution Clinic voort te zetten.

Medische kwalificatie code AGB 90101101

Andere medewerkers

Anne-Marie
+
Solution-Clinic-expert-in-huid-en-laser
Mariska
+
Laura
+
Whitney
+
  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Charlotte uit Amstelveen

Whitney heeft een hele mooie manier van werken; vriendelijk, rustig & zeer professioneel. Ik ben heel blij de deur uit gegaan!

08-07-2021
Review
Anoniem uit Boskoop

Super goed en professioneel geholpen door Tatiana.

29-06-2021
Review
Nasr uit Amsterdam

Alweer een hele fijne behandeling bij Ivanka!

06-06-2021
Review
Kim uit Amsterdam

Super fijn resultaat & fijne behandeling. Zeker een aanrader!

30-05-2021
Review
Jara uit Amstelveen

Hele fijne behandeling en hele goede zorg 😉

09-05-2021
Review
Pasquale uit Amsterdam

Always friendly service and very happy with the treatment!

25-04-2021
Review
Denise uit Assendelft

Sinds vorige maand ben ik in behandeling bij de Solution Clinic. Ik heb al ruim 7 jaar last van roodheid in mijn gezicht, wat de afgelopen jaren verergerde. Ik ben hiervoor al bij verschillende artsen en specialisten geweest. Echter niets hielp. Bij de eerste afspraak werd er een huidscan gemaakt en was de roodheid duidelijk zichtbaar. Gezichtsreinigers, dag en nachtcrème, serum en maskers werd als behandeling aangeraden. Dit werd speciaal gericht op mijn type huid. Na 4 weken was de roodheid al veel afgenomen, dit was ook te zien aan de huidscan die bij deze afspraak werd gemaakt. Tatiana heeft mij heel erg geholpen. Zij is vriendelijk, luistert goed naar wat je problemen zijn en zoekt naar de beste oplossing voor jou als klant. Ik kan iedereen aanraden om bij de Solution Clinic langs te gaan voor problemen met je huid.

08-04-2021
Review
Janet uit Drachten

Vorige week een laserbehandeling gehad voor mijn couperose door huidtherapeute Mariska bij Solution Clinic Bussum. Superfijn! Van te voren heeft ze mij alles heel duidelijk uitgelegd en mij op mijn gemak gesteld. Ze werkte uiterst deskundig en legde steeds goed uit wat ze ging doen. Het resultaat was prachtig! Alle zichtbare bloedvaatjes in mijn gezicht zijn weg! Ik ben er heel blij mee! Dankjewel!

23-03-2021
Review
Wilfred uit Utrecht

Het bezoek aan Solution Clinic Bussum heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij de huidtherapeut en waardeer haar oprechte intentie om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik kom hier zeker vaker!

17-03-2021