O.a. te zien bij:

Jolijn

Mijn naam is Jolijn en ik ben sinds 2015 huidtherapeut en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Daarbij ben ik voorzitter van de Alumnivereniging Den Haag. Op een fijne manier contact hebben met mijn cliënten en samen streven naar het beste resultaat maakt mijn werk leuk.

Ik verricht dankbaar werk en daar word ik heel blij van. Eerlijkheid en iemand op zijn gemak stellen vind ik erg belangrijk. Het verlenen van goede informatie vind ik onmisbaar en daarom neem ik graag de tijd voor een intakegesprek. Ik heb ervaring met alle huidtypen, transgenders en gezichtsbeharing bij mannen en vrouwen.

Naast laserontharing heb ik inmiddels ook veel ervaring met het laseren van pigmentvlekjes en vaatjes. Ook voor een uitgebreid productadvies kun je bij mij terecht, dan kijken we samen welke producten het beste passen bij jouw huid. In de komende jaren hoop ik zolang ik nog Geneeskunde studeer, mijn werkzaamheden als huidtherapeut bij Solution Clinic voort te zetten.

Medische kwalificatie code AGB 90101101

Andere medewerkers

Serena
+
Solution-Clinic-expert-in-huid-en-laser
Jasmijn
+
Anne-Marie
+
Tatiana
+
  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Merve uit Amsterdam

Ik heb een hele fijne behandeling gehad bij Laura. Het was een gestructureerde en hygiënische behandeling met een vriendelijke dienstverlening.

18-07-2020
Review
Ching uit Amsterdam

Heb inmiddels meerdere behandelingen ondergaan voor verschillende lichaamsdelen. Ben er ontzettend blij mee. Had ik dit maar veel eerder geweten en gedaan! Het werkt ontzettend goed! Daarnaast hele goede professionele service en hele lieve en vriendelijke dames werken er daar! Ben blij dat ik hier terecht ben gekomen.

09-07-2020
Review
Hans uit Bussum

Vorige week behandeld in de nieuwe kliniek van Solution Clinic in Bussum. Hele mooie serene en ruim ingerichte kliniek en behandelruimtes die op alle vlakken professionaliteit uitstraalt. Goede apparatuur en veel oog voor privacy en hygiëne. Behandeling was in lijn met de verwachting: Excellent!

11-06-2020
Review
Lies uit Amsterdam

Onwijs tevreden met het resultaat en de professionaliteit van de behandelingen, maar het aller belangrijkst de vriendelijkheid van de specialiste.

14-05-2020
Review
Leonore uit Kudelstaart

Ik ben erg blij met het resultaat. Bedankt voor de adviezen en de behandeling. Allebei erg professioneel.

23-03-2020
Review
Maria uit Amsterdam

The professionality is a must in such a business and Whitney is an outstanding example.

12-03-2020
Review
Kimanh uit Amsterdam

Super blij met het resultaat! Erg fijn dat de afspraken in de avonden konden.

26-02-2020
Review
Mariam uit Muiden

Jasmijn wat ben ik toch blij dat jij mij behandeld. Ik voel me echt op mijn gemak bij jou. Na 4 behandelingen al 90% resultaat. Bedankt!

19-02-2020
Review
Elica uit Loenen aan de Vecht

Wat een top keus om dit te gaan doen. Een super cadeau voor mezelf, ultiem professioneel uitgevoerd door Gitta. Heel fijn, dank je wel!

16-02-2020

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details