O.a. te zien bij:

Snor ontharen: wordt dit vergoed?

Het scheren van uw snor / bovenlip kan voor irritaties zoals roodheid, jeuk, bultjes en ingegroeide haren zorgen. Door middel van onze lasertechniek kunnen we uw snor ontharen, zodat de haren definitief verwijderd worden. Wij maken gebruik van het LightSheer DUET diode lasersysteem. Dit is de meest veilige manier voor de verwijdering van haargroei. Het apparaat zendt een sterke lichtbundel door het pigment naar het haarzakje, waarmee de haarwortel wordt vernietigd. Dit is vrijwel pijnloos. Om ervoor te zorgen dat de haren niet meer terug groeien zijn er een aantal behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van uw haar- en huidtype.

Veilig en vergoed snor ontharen

Omdat we werken met de LightSheer Duet diode laser en met gecertificeerde huidtherapeuten, wordt laser ontharen bij Solution Clinic door de zorgverzekeraars vergoed indien u aanvullend verzekerd bent. Afhankelijk van de verzekeraar is een doorverwijzing van een huisarts nodig voordat er een vergoeding plaats kan vinden. De hoogte van de vergoeding hangt af van de polis die je hebt.

Meer vragen over het ontharen van je snor / bovenlip of andere delen van het gezicht? Kijk dan alvast naar de behandelingen die we aanbieden of maak direct een afspraak bij een van onze specialisten.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details