In onze kliniek zien we dat ontharen bij mannen net zo populair is geworden als ontharen bij vrouwen. Of er nu sprake is van een lichamelijke of emotionele reden om delen van het lichaam te laten laseren is daarbij niet zo van belang. Belangrijk is dat het ontharen het resultaat geeft dat men voor ogen heeft. Meer dan 35% van onze cliënten is man. Bij ons heb je als mannelijke klant de keus om door een mannelijke of vrouwelijke behandelaar behandeld te worden. Wij laseren ook bij mannen alle lichaamsdelen.

Je hoeft geen bodybuilder te zijn om je haar te verwijderen. Het is voor iedere man een vrije keuze om te kiezen voor ontharing van bepaalde lichaamsdelen. Veelal is het ook een kwestie van meer effectiviteit. Veel sporters ontharen zichzelf bijvoorbeeld al veel langer. Ook is het vaak een kwestie van hygiëne.

Wij werken met gekwalificeerde huidtherapeuten met veel ervaring in het ontharen van mannelijke klanten waardoor je snel en veilig van de ongewenste haargroei af bent. Ook heb je bij ons altijd dezelfde behandelaar.

Wij houden graag rekening met je eventuele werktijden, een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek of een behandeling kan zelfs ’s avonds en in het weekend.

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Voor mannen

Behandelingen