Regelmatig wordt bij mannen ook het gezicht behandeld. Hieronder vallen onder andere de baard en jukbeenderen maar ook bijvoorbeeld het stukje tussen uw wenkbrauwen. Als u last heeft van irritaties door het scheren van uw baard kan dit erg vervelend zijn. Wij kunnen uw baard en jukbeenderen ontharen door middel van onze lasermethode, dit is geheel pijnloos. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypen. De haren worden definitief verwijderd zodat irritatie door scheren verleden tijd is.

Te verwachten resultaat

De laser kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig. Het aantal benodigde behandelingen is onder andere afhankelijk van de haar- en huidskleur en de locatie waar de haren zich bevinden. Tussen de behandeling zit 6 tot 8 weken.

Het is mogelijk dat er zich onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haren ontwikkelen. Uiteraard is dit minder bij mannen dan bij vrouwen. U heeft dan nog een aantal onderhoudsbehandelingen nodig om hier ook vanaf te zijn.

Prijzen

Jukbeenderen                                  €85,-

Baard                                                   €160,-

Tussen wenkbrauwen                    €50,-

 

Voorzorg

Wij raden u af vanaf zes weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als u start met laserontharing mag u vanaf 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank.

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er teveel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijgt u een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voelt u prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Hoe kan het gezicht onthaard worden?

Het gezicht kan bijvoorbeeld onthaard worden door te scheren, waxen, epileren of laseren. Scheren, waxen en epileren zijn technieken voor de korte termijn. Laserontharing is een methode wat voor permanente ontharing gebruikt kan worden.

Hoe kan ik mijn gezicht ontharen?

Het gezicht ontharen kan het beste door te epileren of met laserontharing. Bij epileren komen de haartjes na enige tijd weer terug. Met laserontharing kunnen de haartjes definitief verwijderd worden, indien zij donker van kleur zijn.

Hoe kan men het beste het gezicht ontharen?

Kies voor epileren of laserontharing om het gezicht te ontharen. Met epileren worden de haartjes voor langere tijd verwijderd en met laseren worden ze zelf permanent verwijderd. De huid in het gezicht is gevoelig en met epileren of laseren wordt beschadiging aan de huid voorkomen.

Is het gezicht laseren gevaarlijk?

Het laseren van het gezicht is niet gevaarlijk, indien u zich aan de adviezen houdt.

Hoe vaak gezicht laseren?

Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig voor het laseren van het gezicht. Het aantal laserbehandelingen is bij ieder persoon verschillend. Dit hangt af van de haarkleur, huidskleur en locatie van het haar. Daarnaast spelen ook hormoonwisselingen en medicatie een rol.

Mannen willen graag een rechte baardlijn en scheren daarom de jukbeenderen. Dit levert vaak irritatie op en is niet een definitieve oplossing van ontharen. Door middel van laser ontharen kunt u wel permanent van deze haren af komen. Bij Solution Clinic helpen we u graag. Lees meer 

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Henri uit Amsterdam

Heel prettige locatie en geweldig vriendelijke, prettige behandeling. De methode van ontharen was erg efficiënt en ik ben erg tevreden over het resultaat.

22-03-2023
Review
Masja uit Amstelveen

Fijn en professioneel. Esmee, die mij 9 van de 10 keer behandeld, is een topper. Het resultaat is waanzinnig!

13-01-2023
Review
Chihiro uit Amsterdam

I just finished my last laser hair removal and I’m really happy the result. Especially many thanks to lovely, friendly and professional Esmee!!!!
Her treatment was SUPER!! 🙂

16-12-2022
Review
Maria uit Bussum

Professional and attentive specialists are working in this clinic, especially Esmee. Even though some procedures are not the most pleasant, I always felt very comfortable and safe. And the results are there too!

06-09-2022
Review
Amber uit Assendelft

Zeer tevreden over de vriendelijke en kundige medewerkers. Geen vraag is ze te gek en ze zijn heel geduldig. Ik heb één behandeling achter de rug en ben daarover nu al zeer tevreden (verwijderen sproeten)

05-09-2022
Review
Noel uit Amsterdam

Een super fijne kliniek met professioneel personeel! Ben super tevreden met de resultaten & ik blijf zeker terug komen.

08-08-2022
Review
Miriam uit Amsterdam

Telkens goed en prettig geholpen door Whitney! Ben nu (zo goed als) helemaal af van mijn ‘snor en baard’ 😉

17-05-2022
Review
Karishma uit Amstelveen

I am a regular here for laser depilation. Care & professionalism of clinic staff strikes me every time. Happy with the results 😉

06-05-2022
Review
Eelco uit Amsterdam

De intake was super! Ben benieuwd naar het resultaat.

07-04-2022