Wilt u elke zomer heerlijk op vakantie of naar het strand met een gladde huid? Dan is uw bikinilijn ontharen door middel van laseren is dé oplossing. Recent onderzoek laat zien dat 82% van de vrouwen geen haartjes wil zien uitsteken onder de bikini.

Naast dat vrouwen het niet mooi vinden veroorzaakt harsen of scheren meestal een geïrriteerde huid en bultjes, omdat de stoppels in de overliggende huid prikken. Nauwsluitende slips die de huid afsluiten, geven hierbij dan irritatie op de venusheuvel, ook wel genaamd pubis. Vermijd met onze laserbehandeling voorgoed jeuk en irritatie door het bijna dagelijks terugkerende ritueel van scheren of door harsen. Wij behandelen wat u wenst; van de liezen tot de gehele bikini inclusief schaamlippen. Vaak zijn schaamlippen meer gepigmenteerd dan andere lichaamsdelen. Wij kunnen, omdat wij specialist zijn in ontharen, juist met onze lasermethode hier goed op inspelen.

Te verwachten resultaat

De laser kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zit 6 tot 8 weken.

Het is wel mogelijk dat er zich onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haren ontwikkelen. U heeft dan nog een aantal behandelingen nodig om hier ook vanaf te zijn.

Prijzen

Bikinilijn normaal                            €99,-

Bikinilijn groot                                 €125,-

Voorzorg

Wij raden u af vanaf zes weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als u start met laserontharing mag u vanaf 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.  

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijgt u een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voelt u prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.  

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Wat wordt er gelaserd bij een bikinilijn?

Het haar rond de bikinilijn en de bijbehorende haarzakjes worden vernietigd door de laser in de actieve haargroei fase, waardoor er geen haren meer kunnen groeien. Bij bikini normaal wordt er enkel buiten het bikinibroekje behandeld. Bij bikini groot kan ook onder het broekje behandeld worden, denk hierbij aan de venusheuvel en schaamlippen.

Is bikinilijn laseren pijnlijk?

De bikinilijn en schaamstreek zijn gevoelige plekken. Dus het laseren van de schaamstreek zal niet volledig pijnloos zijn, maar het ligt ook aan uw pijngrens. De laserpuls kan als een prikje of als een elastiekje tegen de huid worden ervaren. Door de gekoelde laserkop wordt zowel vooraf als achteraf de warmte van de puls verminderd.

Hoeveel keer laseren van de bikinilijn?

Afhankelijk van de huid en de dikte van de haren zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Voor het laseren van de bikinilijn zit er tussen iedere behandeling 6 tot 8 weken.

Wat is de prijs voor permanente ontharing van de bikinilijn?

De kosten voor een bikinilijn normaal zijn €99,- en de kosten voor een bikinilijn groot zijn €125,-.

Elke zomer voortaan heerlijk op vakantie of naar het strand met een gladde huid? Bikinilijn ontharen door middel van laseren is de oplossing. Recent onderzoek gaf aan dat 82% van de vrouwen geen haartjes wil zien uitsteken onder de bikini. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Henri uit Amsterdam

Heel prettige locatie en geweldig vriendelijke, prettige behandeling. De methode van ontharen was erg efficiënt en ik ben erg tevreden over het resultaat.

22-03-2023
Review
Masja uit Amstelveen

Fijn en professioneel. Esmee, die mij 9 van de 10 keer behandeld, is een topper. Het resultaat is waanzinnig!

13-01-2023
Review
Noel uit Amsterdam

Een super fijne kliniek met professioneel personeel! Ben super tevreden met de resultaten & ik blijf zeker terug komen.

08-08-2022
Review
Miriam uit Amsterdam

Telkens goed en prettig geholpen door Whitney! Ben nu (zo goed als) helemaal af van mijn ‘snor en baard’ 😉

17-05-2022
Review
Karishma uit Amstelveen

I am a regular here for laser depilation. Care & professionalism of clinic staff strikes me every time. Happy with the results 😉

06-05-2022
Review
Eelco uit Amsterdam

De intake was super! Ben benieuwd naar het resultaat.

07-04-2022
Review
Cidyra uit Amsterdam

Voor de 5e x mijn ‘snor’ laten laseren! Is bijna weg! Ben zo tevreden!

Fijne, leuke, toegankelijke praktijk. Geholpen door Lotte 😉

30-03-2022
Review
Sanne uit Akersloot

Geweldig geholpen door Tatiana! Heel blij met het resultaat.

21-02-2022
Review
Maki uit Amsterdam

I’m very happy with the result / treatment. People are very nice and kind. I love the positive energy she carries! Thank you!

12-12-2021