Recent onderzoek laat zien dat 82% van de vrouwen geen haartjes wil zien uitsteken onder de bikini. De bikinilijn regelmatig harsen of scheren zorgt vaak voor een geïrriteerde huid en bultjes, omdat de stoppels in de overliggende huid prikken. Dit kan soms zorgen voor blijvende littekens.

Vermijd deze ongemakken voorgoed met onze laserbehandelingen. Bij ons heb je zelf de keus welk deel je wilt laten behandelen; van de liezen tot de gehele bikini inclusief schaamlippen. Vaak zijn schaamlippen meer gepigmenteerd dan andere lichaamsdelen waardoor deze lastiger zijn om te ontharen. Wij kunnen, omdat wij specialist zijn in ontharen, juist met onze lasermethode hier goed op inspelen.

Te verwachten resultaat

De laser kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zit 6 tot 8 weken.

Het is mogelijk dat het lichaam onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haartjes aanmaakt. Hier is dan een onderhoudsbehandeling voor nodig om deze weg te halen.

Prijzen

Bikinilijn normaal                           Van €99,- nu tijdelijk voor €79,-

Bikinilijn groot                                Van €125,- nu tijdelijk voor €99,-

Voorzorg

Wij raden het af om in de 6 weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag je vanaf 4 tot 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.  

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijg je een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voel je prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.  

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Wat is bikini groot en wat is bikini normaal?

Er zijn verschillende opties bij het ontharen van de bikinilijn. Bij bikini normaal wordt er enkel buiten het bikinibroekje behandeld. Bij bikini groot worden de liezen, venusheuvel en schaamlippen behandeld.

Is de bikinilijn laseren pijnlijk?

De bikinilijn en schaamstreek zijn gevoelige plekken. Dus het laseren van de schaamstreek zal niet volledig pijnloos zijn, maar het ligt ook aan de pijngrens. De laserpuls kan als een prikje of als een elastiekje tegen de huid worden ervaren. Door de gekoelde laserkop wordt zowel vooraf als achteraf de warmte van de puls verminderd waardoor de eventuele pijn verzacht wordt.

Hoeveel behandelingen nodig voor het laseren van de bikinilijn?

Afhankelijk van de huid en de dikte van de haren zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Voor het laseren van de bikinilijn zit er tussen iedere behandeling 6 tot 8 weken.

Wat is de prijs voor permanente ontharing van de bikinilijn?

De kosten voor een bikinilijn normaal zijn €99,- en de kosten voor een bikinilijn groot zijn €125,-.

Elke zomer voortaan heerlijk op vakantie of naar het strand met een gladde huid zonder hier tijd aan te moeten besteden? Bikinilijn ontharen door middel van laseren is de oplossing voor een permanent gladde huid. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Henri uit Amsterdam

Heel prettige locatie en geweldig vriendelijke, prettige behandeling. De methode van ontharen was erg efficiënt en ik ben erg tevreden over het resultaat.

22-03-2023
Review
Masja uit Amstelveen

Fijn en professioneel. Esmee, die mij 9 van de 10 keer behandeld, is een topper. Het resultaat is waanzinnig!

13-01-2023
Review
Chihiro uit Amsterdam

I just finished my last laser hair removal and I’m really happy the result. Especially many thanks to lovely, friendly and professional Esmee!!!!
Her treatment was SUPER!! 🙂

16-12-2022
Review
Maria uit Bussum

Professional and attentive specialists are working in this clinic, especially Esmee. Even though some procedures are not the most pleasant, I always felt very comfortable and safe. And the results are there too!

06-09-2022
Review
Amber uit Assendelft

Zeer tevreden over de vriendelijke en kundige medewerkers. Geen vraag is ze te gek en ze zijn heel geduldig. Ik heb één behandeling achter de rug en ben daarover nu al zeer tevreden (verwijderen sproeten)

05-09-2022
Review
Noel uit Amsterdam

Een super fijne kliniek met professioneel personeel! Ben super tevreden met de resultaten & ik blijf zeker terug komen.

08-08-2022
Review
Miriam uit Amsterdam

Telkens goed en prettig geholpen door Whitney! Ben nu (zo goed als) helemaal af van mijn ‘snor en baard’ 😉

17-05-2022
Review
Karishma uit Amstelveen

I am a regular here for laser depilation. Care & professionalism of clinic staff strikes me every time. Happy with the results 😉

06-05-2022
Review
Eelco uit Amsterdam

De intake was super! Ben benieuwd naar het resultaat.

07-04-2022