Laserontharing voor de armen is de ideale oplossing voor fraaie armen. U hoeft niet langer te harsen of scheren wat een hoop irritatie van de huid en ontsierende stoppeltjes voorkomt. De haartjes op de armen kunnen door ons perfect behandeld worden. U hoeft overigens niet gelijk de gehele armen te ontharen maar kunt ook kiezen voor alleen bovenarmen of onderarmen ontharen.

Te verwachten resultaat

De laser kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zit 8 tot 10 weken.

Het is wel mogelijk dat er zich onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haren ontwikkelen. U heeft dan nog een aantal behandelingen nodig om hier ook vanaf te zijn.

Prijzen

Bovenarmen / onderarmen                        €120,-

Hele armen                                                       €215,-

Handen / vingers                                             €30,-

Voorzorg

Wij raden u af vanaf zes weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als u start met laserontharing mag u vanaf 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.

Tijdens de behandeling

Voor laserontharing dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijgt u een beschermende bril op. De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Tijdens de laserbehandeling voelt u prikjes als de haren worden vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Hoelang blijft arm haar weg met laseren?

Met laseren zorgt men ervoor dat de haren permanent verwijderd worden. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig om haren te verwijderen. Het is mogelijk dat onder invloed van o.a. hormoonwisselingen of medicatie, nieuwe haren ontwikkelen in de loop der jaren. Om deze haren weer te verwijderen zijn enkele behandelingen nodig.

Hoe komt u van arm haar af?

Er zijn verschillende manieren om van uw arm haar af te komen. Als tijdelijke oplossing kunt u kiezen voor scheren of harsen. Voor een permanente ontharing kunt u laserbehandelingen ondergaan.

Hoeveel kost een laserbehandeling voor arm haar?

Bovenarmen/onderarmen: €120,-
Hele armen: €215,-
Handen/vingers: €30,-

Armen ontharen of niet?

Het ontharen van de armen is een persoonlijke keuze. Kiest u ervoor de armen te scheren, dan is het belangrijk om de huid te blijven hydrateren. Door het scheren zal de huid van uw armen uitdrogen. Op zoek naar een permanente manier van ontharen, dan is laseren wellicht iets voor u.

Hoe kan ik het beste mijn armen ontharen?

De beste manier van armen ontharen, is afhankelijk van de wensen. Wilt u snel en pijnloos resultaat, dan is scheren de beste optie. Wilt u een lang blijvend resultaat, dan is het laseren van arm haar de beste optie.

De haartjes op de armen kunnen door ons perfect behandeld worden. U hoeft overigens niet gelijk de gehele armen te ontharen, maar kunt ook kiezen voor alleen het ontharen van de onderarmen. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Henri uit Amsterdam

Heel prettige locatie en geweldig vriendelijke, prettige behandeling. De methode van ontharen was erg efficiënt en ik ben erg tevreden over het resultaat.

22-03-2023
Review
Masja uit Amstelveen

Fijn en professioneel. Esmee, die mij 9 van de 10 keer behandeld, is een topper. Het resultaat is waanzinnig!

13-01-2023
Review
Amber uit Assendelft

Zeer tevreden over de vriendelijke en kundige medewerkers. Geen vraag is ze te gek en ze zijn heel geduldig. Ik heb één behandeling achter de rug en ben daarover nu al zeer tevreden (verwijderen sproeten)

05-09-2022
Review
Noel uit Amsterdam

Een super fijne kliniek met professioneel personeel! Ben super tevreden met de resultaten & ik blijf zeker terug komen.

08-08-2022
Review
Miriam uit Amsterdam

Telkens goed en prettig geholpen door Whitney! Ben nu (zo goed als) helemaal af van mijn ‘snor en baard’ 😉

17-05-2022
Review
Karishma uit Amstelveen

I am a regular here for laser depilation. Care & professionalism of clinic staff strikes me every time. Happy with the results 😉

06-05-2022
Review
Eelco uit Amsterdam

De intake was super! Ben benieuwd naar het resultaat.

07-04-2022
Review
Cidyra uit Amsterdam

Voor de 5e x mijn ‘snor’ laten laseren! Is bijna weg! Ben zo tevreden!

Fijne, leuke, toegankelijke praktijk. Geholpen door Lotte 😉

30-03-2022
Review
Sanne uit Akersloot

Geweldig geholpen door Tatiana! Heel blij met het resultaat.

21-02-2022