Alleen uitdunnen

haren uitdunnen

Wij krijgen regelmatig vragen of uitdunnen als alternatief voor geheel verwijderen ook mogelijk is. Onze geavanceerde lasers zijn ook hiervoor zeer geschikt. Een prima oplossing bij overbeharing. Wij geven u hierover tijdens een intake gesprek graag nadere informatie.

 

Uitdunnen bij mannen

Mannen vinden vaak (teveel) haren op hun armen, benen, buik en ook rug zeer storend. Daarom is het uitdunnen van de haren op deze plekken een heel aantrekkelijke oplossing.

Als u niet helemaal onthaard wilt zijn op bijvoorbeeld uw rug, dan kunt u met een gering aantal behandelingen volstaan. Een voordeel is dat u zelf kunt aangeven op welk moment u vindt dat de resterende haren niet meer ongemakkelijk of storend zijn. Overigens hebben wij ook cliënten die hun baard laten uitdunnen.

 Huidvriendelijke werking van onze lasermethode

De geavanceerde LightSheer DUET is geschikt voor alle huidtypen, van heel licht (huidtype I) tot heel donker (huidtype VI). Voor kleine oppervlaktes gebruiken wij de kleine ET laserkop en voor grote oppervlaktes wordt de grote HS laserkop gebruikt.

De beste behandeling voor de laagste prijs

pinautomaat naast bloemetje

Wij zijn overtuigd van onze aantrekkelijke prijsstelling die van toepassing is op uw specifieke situatie. Indien u onverhoopt toch elders eenzelfde behandeling met het LightSheer DUET diode lasersysteem geoffreerd krijgt met een lagere prijs, matchen wij onmiddellijk het prijsverschil. Zo bent u er zeker van dat u bij ons altijd de scherpste prijs betaalt voor uw behandeling.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw type huid en haarconcentratie, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet.

Ook laten wij u dan graag onze comfortabele behandelruimtes zien. U kunt altijd een afspraak maken voor uw behandelingen met onze huidspecialiste op een moment dat het u schikt.

Andere veel voorkomende behandelingen

Maak een afspraak