Uw natuurlijke schoonheid benadrukken en verfrissen? Met onze filler behandelingen voor het gezicht is dat mogelijk. U bent in goede handen bij onze deskundige artsen. Ze zijn medisch opgeleid en hebben al meer dan 10 jaar ervaring met injectietechnieken. Naast het behandelen van cliënten zijn onze artsen ook actief als docent in dit vak. Door deze gespecialiseerde medische kennis wordt het risico op mogelijke bijwerkingen zo veel mogelijk beperkt.

Vraag onze artsen vandaag nog naar de mogelijkheden van onze filler behandelingen!

Te verwachten resultaat

Met het toepassen van fillers in het gezicht wordt uw uitstraling subtiel verfrist. Met de hyaluronzuur fillers kunnen we de natuurlijke schoonheid verfijnen, door:

  • Uw huid te hydrateren;
  • Uw ogen een minder vermoeide te uitstraling geven;
  • Meer volume toe te voegen in uw wangen;
  • Meer volume en definitie toe te voegen voor vollere lippen;
  • Het versterken van de contouren van uw kin of kaaklijn.

Afhankelijk van het gekozen product zijn de resultaten tussen de 9 en 24 maanden zichtbaar. Het is ons doel om uw natuurlijke schoonheid en uitstraling te behouden.

Prijzen

De prijs voor een filler behandeling zijn vanaf €300,00.

De prijzen variëren afhankelijk van de wens, het gebied en het aantal benodigde behandelingen. Dit stemmen we samen af in een eerste intake gesprek.

Voorzorg

Tijdens het consult analyseert en beoordeeld de arts uw gezicht in zowel rust (statisch) als in beweging (dynamisch). Met als uiteindelijk doel u een resultaat te bieden dat er natuurlijk uitziet en natuurlijk aanvoelt.

Tijdens de behandeling

De duur van een behandeling ligt tussen de 20 minuten en 60 minuten, maar is afhankelijk van het gekozen gebied. In onze producten zit het bestanddeel lidocaïne, dit zorgt voor een lokale verdoving van de injectieplaats. Daarnaast maken we gebruik van verdovende crème. Eventuele ongemakken worden hiermee verminderd.

Nazorg

Na de behandeling kan de arts adviseren om enkele dingen te vermijden. Zoals het aanbrengen van make-up op het behandelde gebied, het gezicht langere tijd aan de zon blootstellen of juist zeer koude temperaturen. Het wordt ook afgeraden kort na de behandeling een sauna te bezoeken of het gezicht bloot te stellen aan uv-straling. Afhankelijk van de behandeling kunt u de volgende dag uw dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Wat zijn fillers?

Fillers worden gebruikt om lijntjes of rimpels rond de mond of ogen op te vullen, om volume toe te voegen of om de huid te hydrateren. Hiermee wordt de natuurlijke uitstraling hersteld. Wij maken voor de filler behandelingen gebruik van de Juvéderm hyaluronzuur filler, dit is een lichaamseigen stof.

Wat is Juvéderm®?

Juvéderm is ’s werelds meest toonaangevende merk hyaluronzuur fillers. Juvéderm kan helpen bij het contouren, herstellen en toevoegen van volume in de kin en kaaklijn. Juvéderm blijft langer zitten dan andere fillers en heeft minder migratie.

Wat is beter spierontspanners of fillers?

Spierontspanners en fillers zijn beide voorbeelden van injectables. Het grootste verschil is dat spierontspanners de spieren ontspant, waar fillers juist rimpels en lijntjes opvullen of volume toevoegen. Welke injectable het beste bij u past, kan tijdens een intakegesprek met onze arts onderzocht worden.

Wat zijn de nadelen van fillers?

Na een filler behandeling kunt u last hebben van zwellingen, deze nemen na 48 uur af. Daarnaast wordt het afgeraden om de eerste 24 uur intensief te sporten, bukken, tillen of in direct zonlicht te komen.

Wat kost fillers gezicht?

De kosten zijn afhankelijk van de te behandelen zones. De prijzen liggen tussen de €300,- en €1500,-. Voor meer informatie, plan een vrijblijvend intakegesprek met onze artsen.

Hoe lang blijven fillers zitten?

DIt is afhankelijk van de gekozen locatie. De fillers van Juvéderm® blijven bijvoorbeeld tussen de 18 en 24 maanden zichtbaar in de kin en kaaklijn.

Wat gebeurt er als men stopt met fillers?

Het natuurlijke verouderingsproces gaat ook tijdens het hebben van fillers door. Dus wanneer u stopt met fillers zullen de oude lijntjes en rimpels weer zichtbaar worden.

Hoe ziet je gezicht eruit na fillers?

De fillers van Juvéderm® integreren met het eigen weefsel onder de huid. Het toegevoegde volume krijgt hierdoor een natuurlijk uitziend resultaat.

Wat betekent “een natuurlijk resultaat”?

Een natuurlijk resultaat betekent dat u er als uzelf uit blijft zien of u nu grijnst, lacht of fronst. De arts zal tijdens het consult uw gezicht analyseren en ervoor zorgen dat u het resultaat er natuurlijk uitziet en natuurlijk aanvoelt.

Is een filler behandeling pijnlijk?

Onze fillers bevatten lidocaïne, een verdovingsmiddel dat kan helpen eventuele ongemakken tijdens de behandeling te voorkomen. Daarnaast maken we gebruik van een verdovende crème.

Zijn er bijwerkingen na een filler behandeling?

Het is mogelijk dat u enkele tijdelijke reacties ervaart op de injectieplaats. U kunt hardheid, roodheid, blauwe plekjes, gevoeligheid, bultjes, verkleuring, zwelling, pijn of jeuk ervaren. Deze reacties zijn meestal licht tot matig van aard en verdwijnen meestal binnen een week na de behandeling. Voor meer uitleg, maak gerust een afspraak voor een intake, hier zal een van onze artsen dit toelichten.

Moet ik na de filler behandeling vrij nemen van mijn werk?

De meeste reacties op de injectieplaats zijn mild tot matig van aard en verdwijnen over het algemeen binnen 1 week na de behandeling. Veel mensen kunnen hun normale routine hervatten op de dag dat ze worden behandeld, afhankelijk van de ontvangen behandeling.

Kan ik fillers laten weghalen?

Ja, hyaluronzuur fillers kunnen worden opgelost met Hyaluronidase. Dit kan worden geïnjecteerd in de hyaluronzuur filler, waardoor deze (gedeeltelijk) wordt opgelost en afgevoerd door het lichaam. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht.

Bent u op zoek naar meer lift, volume of meer contour in uw gezicht? Met de fillers van Juvéderm® kunnen wij u daarbij helpen! Wij benadrukken uw unieke schoonheid met fillers voor het gezicht. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Noel uit Amsterdam

Een super fijne kliniek met professioneel personeel! Ben super tevreden met de resultaten & ik blijf zeker terug komen.

08-08-2022
Review
Miriam uit Amsterdam

Telkens goed en prettig geholpen door Whitney! Ben nu (zo goed als) helemaal af van mijn ‘snor en baard’ 😉

17-05-2022
Review
Karishma uit Amstelveen

I am a regular here for laser depilation. Care & professionalism of clinic staff strikes me every time. Happy with the results 😉

06-05-2022
Review
Eelco uit Amsterdam

De intake was super! Ben benieuwd naar het resultaat.

07-04-2022
Review
Cidyra uit Amsterdam

Voor de 5e x mijn ‘snor’ laten laseren! Is bijna weg! Ben zo tevreden!

Fijne, leuke, toegankelijke praktijk. Geholpen door Lotte 😉

30-03-2022
Review
Sanne uit Akersloot

Geweldig geholpen door Tatiana! Heel blij met het resultaat.

21-02-2022
Review
Maki uit Amsterdam

I’m very happy with the result / treatment. People are very nice and kind. I love the positive energy she carries! Thank you!

12-12-2021
Review
Martina uit Amsterdam

Very happy with the results and service. Always friendly & punctual. Thank you, ladies!

21-11-2021
Review
Sandro uit Monnikendam

Ik ben blij dat ik hier gekomen ben. Vanaf de eerste keer prettig ontvangen, op mijn gemak gesteld, goed behandeld. Ivanka heeft alle keren mij er goed door heen geholpen. Hartelijke dank!

07-11-2021