Wat is Botox? 

Botox wordt ook wel een tijdelijke spierontspanner genoemd. Hiermee wordt de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren tijdelijk geblokkeerd. De spieren zijn tijdelijk niet of minder actief en vervagen eventuele rimpels. Wij vinden het belangrijk dat u de mogelijkheid tot het uiten van emotie behoudt. Onze gespecialiseerde artsen kijken met u wat mogelijk is, zonder dat u uw natuurlijke schoonheid verliest.

Vraag onze artsen vandaag nog naar de mogelijkheden van onze Botox behandelingen!

Te verwachten resultaat

Met het toepassen van botox in het gezicht worden rimpels vervaagt en daarmee wordt uw uitstraling subtiel verfrist. Met een Botox behandeling worden voornamelijk dynamische rimpels verminderd, u kunt hierbij denken aan:

  • (Frons)lijnen
  • Kraaienpootjes
  • Voorhoofdslijnen

De eerste resultaten van de Botox behandeling zijn binnen een week zichtbaar. Het optimale resultaat is na 5 tot 6 weken zichtbaar, dit is het moment dat de behandelde spier dan optimaal ontspannen is. Het resultaat is na injectie tot 4 maanden effectief gebleken. Het is ons doel om uw natuurlijke schoonheid en gevoel te behouden.

Zeer ervaren artsen voor Botox behandelingen

Bij de artsen van Solution Clinic bent u in goede handen. Onze artsen hebben al meer dan 10 jaar ervaring met injectietechnieken en leiden andere artsen op tot expert in injectables. Daarnaast hebben wij jarenlange samenwerkingen met verschillende ziekenhuizen, waaronder het VU Medisch Centrum Amsterdam. 

De voordelen van Botox bij gezondheidsklachten

Botox is een veelgebruikte behandeling voor het verminderen van rimpels, maar wist u dat deze injectiemethode ook wordt toegepast bij verschillende gezondheidsklachten? U kunt hierbij denken aan migraine of overmatig zweten. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Onze artsen vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend intakegesprek.

Prijzen

De prijs voor een Botox behandeling is vanaf €175,00.

De prijzen variëren afhankelijk van de wens, het gebied en het aantal benodigde behandelingen. Dit stemmen we samen af in een eerste intake gesprek.

 

Voorzorg

Tijdens de intake bespreekt u met de cosmetische arts wat uw wensen en verwachtingen zijn. De arts zal na een aantal vragen beoordelen welk gebied en exacte behandeling bij uw wensen past. Met als uiteindelijk doel, u een resultaat te bieden dat er natuurlijk uitziet en natuurlijk aanvoelt.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling zal uw arts u vragen enkele gezichtsuitdrukkingen te maken om uw gezichtsspieren te begrijpen. Daarna wordt uw huid gedesinfecteerd en worden de injectieplaatsen gemarkeerd. Bij deze markeringen spuit de arts botuline toxine in de spier, de spieren zullen direct ontspannen. Een Botox behandeling duurt meestal ongeveer 15 minuten. 

Nazorg

De arts kan adviseren om na de behandeling enkele dingen te vermijden. Zoals de behandelde zones niet masseren of overheen wrijven tot 24 uur na de behandeling. Gebruik geen make-up voor, gedurende of na de behandeling. Probeer zo min mogelijk te bukken  en vermijd vermoeiende lichamelijke inspanning op de dag van de behandeling. Daarnaast raden we het aan om het gezicht in de avond zachtjes te reinigen, zonder te wrijven.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze huidspecialistes op een moment dat het u schikt, ook in de avond, op zaterdag en/of zondag.

Gratis intake gesprek

Veelgestelde vragen

Hoe lang werkt Botox?

De eerste resultaten zijn binnen een week zichtbaar. Het optimale resultaat is na 5 tot 6 weken zichtbaar, dit is het moment dat de behandelde spier dan optimaal ontspannen is. Het resultaat is na injectie tot 4 maanden effectief gebleken. Het is ons doel om uw natuurlijke schoonheid en gevoel te behouden.

Hoe lang niet sporten na Botox?

Wij raden af om in de eerste 24 uur na de Botox behandeling (intensief) te sporten. Vermijd de eerste paar dagen na de behandeling, druk op het behandelde gebied zoveel mogelijk.

Wat is beter Botox of fillers?

Botox en fillers zijn beide voorbeelden van injectables. Het grootste verschil is dat Botox de spieren ontspant, waar fillers juist rimpels en lijntjes opvullen of volume toevoegen. Welke injectable het beste bij u past, kan tijdens een intakegesprek met onze arts onderzocht worden.

Hoe snel werkt Botox?

Bij een Botox behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar binnen een week. Na 5 tot 6 weken is het optimale resultaat zichtbaar.

Hoe vaak Botox herhalen?

Het resultaat van de Botox injectie is tot 4 maanden zichtbaar. Na ongeveer 4 maanden kan men het beste een nieuwe afspraak inplannen.

Wat mag niet na Botox?

Na de behandeling raden we aan om geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied. Daarnaast is het beter om geen saunabezoek te plannen of uw gezicht langere tijd aan zonlicht of koude temperaturen bloot te stellen.

Wat kost Botox?

De kosten van Botox zijn afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld. De prijzen liggen tussen €175,- en €450,-. Voor meer informatie, plan een vrijblijvend intakegesprek met onze artsen.

Wat kost Botox voorhoofd?

Het laten behandelen van het voorhoofd met Botox kost €175,- en de behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

Wat zijn de risico’s bij een Botox behandeling?

Bij deze behandeling zijn over het algemeen geen complicaties, nadelen of gevaren. Daarnaast komen allergische reacties niet vaak voor. Eventuele vragen kunnen tijdens een vrijblijvend intakegesprek besproken worden.

Zijn er bijwerken bij een Botox behandeling?

Bij een Botox behandeling wordt er een injectie met botuline toxine type A geïnjecteerd. Dit kan bij sommige mensen bijwerkingen veroorzaken. De bijwerkingen zijn doorgaans tijdelijk. Enkele voorbeelden zijn: hoofdpijn, verdoofd gevoel, hangend ooglid, misselijkheid, zwelling of kneuzing. Voor meer vragen, plan een vrijblijvend intakegesprek met onze artsen in.

Op zoek naar een Botox behandeling die uw fronsen vermindert en uw vermogen tot gezichtsuitdrukkingen behoudt? Met de Vistabel behandeling is dit mogelijk! Wij benadrukken uw unieke schoonheid met Botox voor het gezicht. Lees meer

  • Veilig & effectief
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Hoogwaardige lasers
  • 7 dagen per week open
  • Altijd dezelfde behandelaar
Review
Noel uit Amsterdam

Een super fijne kliniek met professioneel personeel! Ben super tevreden met de resultaten & ik blijf zeker terug komen.

08-08-2022
Review
Miriam uit Amsterdam

Telkens goed en prettig geholpen door Whitney! Ben nu (zo goed als) helemaal af van mijn ‘snor en baard’ 😉

17-05-2022
Review
Karishma uit Amstelveen

I am a regular here for laser depilation. Care & professionalism of clinic staff strikes me every time. Happy with the results 😉

06-05-2022
Review
Eelco uit Amsterdam

De intake was super! Ben benieuwd naar het resultaat.

07-04-2022
Review
Cidyra uit Amsterdam

Voor de 5e x mijn ‘snor’ laten laseren! Is bijna weg! Ben zo tevreden!

Fijne, leuke, toegankelijke praktijk. Geholpen door Lotte 😉

30-03-2022
Review
Sanne uit Akersloot

Geweldig geholpen door Tatiana! Heel blij met het resultaat.

21-02-2022
Review
Maki uit Amsterdam

I’m very happy with the result / treatment. People are very nice and kind. I love the positive energy she carries! Thank you!

12-12-2021
Review
Martina uit Amsterdam

Very happy with the results and service. Always friendly & punctual. Thank you, ladies!

21-11-2021
Review
Sandro uit Monnikendam

Ik ben blij dat ik hier gekomen ben. Vanaf de eerste keer prettig ontvangen, op mijn gemak gesteld, goed behandeld. Ivanka heeft alle keren mij er goed door heen geholpen. Hartelijke dank!

07-11-2021