Bikinilijn ontharen

witte slip

Elke zomer voortaan heerlijk op vakantie of naar het strand met een gladde huid? Bikinilijn ontharen door middel van laseren is de oplossing. Laat je bikinilijn of schaamstreek professioneel en met attente zorg bij Solution Clinic met de modernste lasertechniek ontharen. Recent onderzoek gaf aan dat 82% van de vrouwen geen haartjes wil zien uitsteken onder de bikini.

Harsen of scheren veroorzaakt meestal een geïrriteerde huid en bultjes, omdat de stoppels in de overliggende huid prikken. Nauwsluitende slips die de huid afsluiten, geven hierbij dan irritatie op de venusheuvel, ook wel genaamd pubis.

Vermijd met onze laserbehandeling voorgoed jeuk en irritatie door het bijna dagelijks terugkerende ritueel van scheren of door harsen.  Vaak zijn schaamlippen meer gepigmenteerd dan andere lichaamsdelen. Wij kunnen, omdat wij specialist zijn in ontharen, juist met onze lasermethode hier goed op inspelen.

  • Comfortabel en discreet
  • Voor altijd van uw ongewenste haar af
  • Gratis intakegesprek

Bikinilijn definitief ontharen

Bikinilijn ofwel schaamstreek laserontharing is de ideale oplossing voor een fraaie gladde huid. Welke moderne vrouw wil niet graag een mooi verzorgde bikinilijn?

Permanent bikinilijn ontharen

Solution Clinic beschikt over het LightSheer DUET diode lasersysteem, de nieuwste en veiligste methode voor verwijdering van overtollige haargroei op een comfortabele manier. Dit is een cosmetische behandeling die het haar permanent verwijdert.

Het gebruik van deze laser  ter behandeling van grotere oppervlakten, reduceert de behandeltijd tot 75% ten opzichte van andere ontharingsapparatuur.

Huidvriendelijke werking van onze lasermethode

De geavanceerde LightSheer Diodelasers die wij gebruiken zijn geschikt voor alle huidtypen, van heel licht (huidtype I) tot heel donker (huidtype VI). De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De krachtige lichtbundel die de kop slechts een fractie van een seconde uitzendt, wordt daarbij omgezet in warmte. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt zowel gelijk voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Juist dit maakt onze lasermethode vrijwel pijnloos.

Omdat blonde, grijze en rossige haren geen pigment hebben, kunnen deze helaas niet behandeld worden.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

pinautomaat naast bloemetje

Wij zijn overtuigd van onze aantrekkelijke prijsstelling die van toepassing is op uw specifieke situatie. Wilt u graag meerdere gebieden laten behandelen? Informeer dan naar onze aantrekkelijke pakketprijzen.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw type huid en haarconcentratie, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. Ook laten wij u dan graag onze comfortabele behandelruimtes zien. U kunt altijd een afspraak maken voor uw behandelingen met onze huidspecialiste op een moment dat het u schikt, ook in de avond en op zaterdag.

Andere veel voorkomende behandelingen

Maak een afspraak