Interview met Barbara de Loor

Hoe ben je met ons in contact gekomen?
Scheren en waxen vond ik echt vervelend worden, dus ben ik op internet gaan zoeken naar andere mogelijkheden. De site ziet er prachtig uit en gaf mij genoeg vertrouwen om de telefoon te pakken. De foto’s van Hind en ook haar ervaring waren voor mij ook doorslaggevend!

Wat vind je van de presentatie op onze website?
De website is het visitekaartje van Solution Clinic. De uitstraling is precies hoe het in werkelijkheid is: professioneel, duidelijk, ontspannen, vriendelijk en vertrouwd.

Waarom heb je vooral voor Solution Clinic gekozen?
Tijdens het oriënterend gesprek wist ik direct dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ontvangst was vriendelijk en ik voelde me direct op mijn gemak, dat vind ik erg belangrijk. De behandelingen werden goed uitgelegd. Voor mij dus een makkelijke keus!

Wat is je ervaring met onze medewerksters?
De medewerksters zijn echte professionals. De uitleg is helder en vriendelijk. Er is veel tijd voor vragen en een kopje koffie of gewoon een gezellig praatje.

Welke gebieden laat je nu behandelen?
Benen, bikinilijn en oksels.

Hoe heb je de behandelingen tot nu ervaren?
Ik dacht net als iedereen waarschijnlijk, dat de behandelingen pijnlijk waren. Dat viel me 100% mee. De nabehandeling vind ik erg prettig en belangrijk, want als ik weer buiten sta zie je er niets van.

Wil je iets vertellen over het comfort in onze clinic?
Echt een momentje voor jezelf! In een comfortabele stoel lig je heerlijk relaxt en kun je tv kijken of lekker naar muziek luisteren.

Zou je ons aanbevelen bij je kennissen?
Ik had dit veel eerder moeten doen! Dus ik zou Solution Clinic aanbevelen aan alle vrouwen die net als ik geen zin hebben in scheren en waxen.

Als topschaatser moest ik altijd goed voor mezelf zorgen en ik heb besloten dat ik dat de rest van mijn leven nastreef! Carpe Diem!

Lees ook de ervaring van zangeres Hind.

Wilt u ook voorgoed van uw ongewenst haar af?
Bel dan nu 020-2400808 (09:00 – 22:00 uur) of mail ons voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Ook ‘s avonds en in het weekend zijn wij ge-opend.

Maak een afspraak