Baard ontharen

Het scheren van een baard kan voor mannen een vervelend klusje zijn. Scheren moet regelmatig gebeuren en daardoor kunnen er irritaties zoals roodheid, jeuk, bultjes en ingegroeide haren ontstaan. Door middel van onze lasertechniek kunnen we uw baard ontharen zodat u definitief een gladde huid zonder irritaties heeft.

  • Veilig en effectief
  • Voor altijd van uw ongewenste haar af
  • Gratis intakegesprek
  • 7 dagen per week open

Baard definitief ontharen

Als u last heeft van irritaties door het scheren van uw baard kan dit erg vervelend zijn. Wij kunnen uw baard ontharen door middel van onze lasermethode, dit is geheel pijnloos. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypen. De haren worden definitief verwijderd zodat irritatie door scheren verleden tijd is.

Permanent baard ontharen

Wij werken met het LightSheer DUET diode lasersysteem. Dit is de nieuwste en meest veilige methode om haren in uw gezicht op een comfortabele manier te definitief te verwijderen.

Huidvriendelijke werking van onze lasermethode

Het Lightsheer DUET diode lasersysteem dat wij gebruiken is geschikt voor alle huidtypen, van heel licht tot heel donker. Het apparaat heeft een gekoelde laserkop (de Chilltip) die op het te behandelen gedeelte van de huid wordt geplaatst. De kop zendt een krachtige lichtbundel van een fractie van een seconde uit, welke omgezet wordt in warmte. De energie van het laserlicht wordt naar het pigment in het haarzakje gezonden. De haarwortel wordt hiermee vernietigd. Het systeem werkt alleen voor haren met pigment. Blonde, grijze en rossige haren bevatten geen pigment, waardoor het niet mogelijk is om deze te behandelen met de laser.

De methode voor het ontharen van de baard is vrijwel pijnloos door de toepassing van de Chilltip. Deze koelt de huid zowel voor, tijdens en na het uitzenden van de lichtbundel. Wilt u permanent uw baard ontharen, maar heeft u vooral haren met een lichte kleur? Ook dan kunt u bij ons terecht. Haren met weinig pigment of zonder pigment kunnen wij verwijderen door middel van elektrisch ontharen. Informatie over deze behandeling kunt u vinden op onze website.

Laat uw baard ontharen door onze huidtherapeuten

Wist u dat alle behandelingen bij Solution Clinic worden uitgevoerd door gespecialiseerde huidtherapeuten? Hun kennis en ervaring in combinatie met onze geavanceerde ontharingsapparatuur zorgen ervoor dat de behandeling geheel veilig en vakkundig verloopt. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over onze behandelingen of onze werkwijze. Uiteraard kunt u ook al uw vragen stellen tijdens een gratis intakegesprek.

Maak een afspraak